pondělí 6. září 2021

Spotřebované produkty za měsíc červenec - july 2021


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásné pondělí, a vítám tě u dnešního článku, s mými spotřebovanými produkty za měsíc červenec 2021. Tento článek sepisuji pozdě, respektive mnohem později, než bych si představovala. I když fotky mám hotové dlouho, vše vlastně nachystané, jen si k tomu sednout a psát. Článek vzniká - píšu ho jedno krásné ráno z Třebíče, kam jsme s M. odjeli na prodloužený víkend. Tak nějak časově na tom poslední dobou jsem, přijde mi, že naprosto nic nestíhám a to mě docela i frustruje a hlavně nevyhovuje. 


Ale jdeme na mini recenze produktů, které se mi zde nahromadily. Je toho opět poměrně hodně, ale již takto dopředu prozradím, že za srpen toho zde bude namprosté minimum, alespoň na mé poměry. 


Opět mi google fotky nasázelo tak nějak vzestupně, prostě tak, jak jsem nechtěla, ale už jsem pořadí neměnila a začnu s popisy produktů, tak jak zde jsou. 


- Parfémek diamatn, taková lehčí verze - napodobenina od Choupardu z ElNino Angela byla moc fajn. Vydržela mi celkem dlouho a na takové to rychlé přestříknutí, denní běžné nošení značka super. Přitom je to vůně sofistikovaná a jistě vás okolí zaregistruje, když projdete. Není to lehká vůně, ale o tom se snad ani v souvislosti s Angelem od TM nedá hovořit. Takže za mne ANO. 


- YC - vosk Midnight Jasmine je velmi podmanivá a celkem osobitá vůně, která nemusí sednout každému, ale nám doma voněla i přes to, že by se zřejmě více hodila třeba na podzim. Vosk jsem dostala od své milé švagrové a udělala mi jím velkou radost!


- Pleťová maska v sáčku - Balea - med a mléko jsem právě smývala z obličeje, tak oblíbenou ji mám. Moc prima hydratační a výživnější maska, která příjemně voní po sladké kombinace medu a mléka. ZA MNE URČITĚ ANO. 

- Yves Rocher - miniatura Angi aging nočního krému, který jsem dostala od milé Olí na vyzkoušení byl PARÁDNÍ, výživný, hutný. Přesně to, co od krému má pleť potřebuje. Hodil s i jako denní péče, když jsem potřebovala mou dehydratovanou pleť trochu více vyživit. Nebyl mastný a hodil se i pod make-up. ZA MNE VELKÉ  -  JASNÉ ANO. Díky moc Olí. 


- Z dekorativky tady mám skvělý a mnou opakovaně pořizovananý make-up Rimmel Lasting finish 25 v odstínu ivory. No co více k němu dodat, jen že mi sedí, MOHU JEN A JEN POCHVÁLIT. Doporučuji make-upy z drogérky pořídit v Rossmannu, kdy mají svou 50% slevu.

- Too Faced řasenka Good girl byla skvělá, i přes svůj celkem mega - masivní klasický kartáček, dělala mé řasy krásné, dlouhé, zahuštěné a prodloužené. Neobtiskávala se, nedrolila, byla černo černá a šla snadno odlíčit. Mohu jen doporučit.  (neodpustím si malou poznámku, Better than sex je pro mne lepší řasenkou).


- Antiperspiranty ve spreji používám dlouhá léta a Rexona patří mezi mé velké stálice, takže i tento mi MAXIMÁLNĚ VYHOVOVAL.

- Co se týká pěn na holení, tak ty jsem si poslední dobou více oblíbila a zařadila je do svého kosmetického portfolia. Liminky miluji a varianta exotického ovoce a melounu byla velmi, velmi PŘÍJEMNÁ, dělala co měla a je cenově dostupná. DOPORUČUJI, jak jinak. 


- Čistící pěna pro suchou a citlivou pokožku Balea byla moc fajn, sice trochu ke konci vysušovala, ale na takové to lehké ranní čištění či dočištění již odlíčené pleti byla MOC FAJN.

- Anew platinum krém od Avonu byl SKVĚLÝ. Výživný, hutný, dobře se vstřebával, pokožku mi zanechal jemnou, hebkou a vyživenou. Pokud nějakou péči na pleť mohu od Avonu doporučit, tak to je rozhodně řada Anew. Např. moje máma nepoužívá již téměř 15 let nic jiného. 


Trochu se pokusím to urychlit - Isana Brazilská limitka a jejich voňavý, sladký, lehce hrubší, přitom se skvěle rozpouštějící se tělový scrub byl PARÁDNÍ. Bohužel již není k dostání, alepoň, co já jsem min. týden zjiš´tovala a pro jednu mou čtenářku scháněla. MOHU JEN DOPORUČIT.

- Doplněk stravy v podání tohoto Zinku, který mi M. objednával z USA. Baleni vystačilo na tři měsíce, jedna kapslička ráno s mými vlasy udělala to, že skutečně přestali mnohem - mnohem méně padata a staly se lesklejšími. DOPORUČUJI VŠEMI DESETI. Navíc z tohoto e-shopu vyjde pořízení různých supplementů mnohem výhodněji. 


- Balea - tělové emulze mám celkově ráda, mým potřebám plně dostačují, líbí se mi jejich super limitky a i proto je ráda střídám a používám, stále dokola. Takže ani tato varianta - pozdimní, nebo spíš zimní nebyla výjimkou. PRIMA TĚLOVÁ PÉČE.

- Z dalšílimitky tady mám sprchový gel, který byl spíš zajímavý svým obalem, jen já různé lapače snů příliš nemusím, ale sprcháč jsme nakonec využili jako pěnu do koupele. 


- Isana suchý šampon, také z nějaké jejich limitky s hravým obalem rybiček MĚ OSOBNĚ VYHOVOVAL. Protože dělal, co měl, cyklus mytí vlasů mi prodloužil a to, že více prášil, mi za jeho akční cenu nijak zvláště nevadilo. TAKŽE ZA MNE ANO. 

- Balea - akčně - akční cena jejich volume šamponu s osvěžující vůní lesních bobulí byl MOC FAJN. Myl, pěnil a příjemně voněl, POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 


- Jj. Francovka - nebo-li Alpa, jak se tomuto produktu říká. Já používám na lokální ošetření pupínků, hodí se samozřejmě třeba i na opuchlé a bolavé svaly, ale na to mám Lioton 100 000 gel. Kupuji stále dokola, vylepšuji si vhozením hřebíčku, který má své protizánětlivé účinky. Levné, dostupné a osvědčené ošetření - vysušení pupínku. ZA MNE SUPER PRODUKT. 


Hurá, hurá a ještě jednou hurá říkám já, při tomto psaní mne neskutečně bolí v kříži, ale to je mým momentálním posedem a nevhodným umístěním NTB, což je tady u M. v Třebíči již v řešení.

Moji - mí červencoví spotřebovanci, nebo produkty, které jsem dopotřebovala v prvním prázdninovém měsíci jsou u konce. 

Oslovily Tě nějaké mé mini - recenze - zkušenosti, nebo znáš produkty?


 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


5 komentářů:

  1. Makeup od Rimmelu je top, ten pořizuji pořád! Jinak vidím, že také hodně pořizuješ věci od Balea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano Balea je moje, zvláště pak limitky, těm nedokážu prakticky nikdy odolat. ☺♥ Díky a krásný den.

      Vymazat
  2. Eriko, slušná hromádka spotřebovaných produktů. Já budu mít srpen bohatší než byl červenec, ale musím to nejdřív sepsat. Taky mám pocit, že v poslední době nějak nestíhám. Mám naplánovaných několik článků (další Bryndza, nákupy, kosmetika a nějak se k nim nemůžu dostat...).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas a doba jde doslova proti nám - haha. Těším se na Tvůj článek. ☺♥ Krásný den.

      Vymazat
  3. Milá Eri,
    pekná kôpka produktov, zaujala ma riasenka a peeling. Make-up od Rimmel mám i ja, ale mám mastnú pleť, tak ku koncu dňa sa už trošku lesknem, inak je OK a Alpu používam úplne rovnako ako Ty, aj s hrebíčkami :-)))
    Pekný dník, páá

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...