sobota 30. října 2021

Špotrebovanci měsíce září 2021



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný sobotní večer, a vítám Tě u dnešního článku, který výjimečně píši celkem i včas. Ovšem, jak se znám, s posledními dny - týdny nic nestíhám, takže ani vydávat články. 


Nicméně o recenze spotřebovaných produktů Tě neochutím. 


Začnu produkty o vlasy, kdy jsem již snad podruhé, nebo potřetí spotřebovala mega velké balení vlasové kosmetiky Kallos. Toto byla variantu pro poškozené vlasy s Keratinem, kdy balení obsahuje neuvěřitelných a krásných 1000ml, za báječnou cenu cca 70,- Kč a kupuji na Alze. 




  • Šampon je fajn, ale žádný velký zázrak to není, ovšem vždy si k masce dva vezmu, abych měla od stejné značky, ale to je spíš tak psychologické. 
  • Ovšem maska na vlasy je PARÁDNÍ, přihlédnu-li k ceně - poměru a výkonu!!! Mé vlasy jsou krásně rozčesat, jsou lesklejší a příjemně voní. Takže za mne ROZHODNĚ ANO. 


  • BALEA & ISANA LETNÍ LIMITKY sprchových gelů byly velmi osvěžující, příjemně voněly, nevysušovaly více, než jindy, ale vzhledem k tomu, že není u mne proces sprchování, kdy bych své tělo něčím následně nenamazala a nehydratovala, mi lehké vysušení nikterak nevadí. 
  • Příjemná svěží vůně, krásný obal a nápad. PROSTĚ LIMITKY JSOU MOJE a jsem ráda, že jsem tyto obě vyzkoušela. Pokud bys ještě sehnala, určitě vyzkoušej! 


  • ŠAMPONY BALEA byly běžné kvality, ovšem krásných vůní a obalů. Dobře myjí, skvěle pění, mou pokožku hlavy nikterak nedráždí. Jsou levné a všude dostupné. Takže za mne ANO. 


  • ISANA - tělové máslo s vůní manga bylo VÁŽNĚ MOC FAJN, milé překvapení, protože se přiznám, že jsem snad od této privátky nikdy žádné tělové máslo neměla. Určitě MOHU VŘELE DOPORUČIT. 
  • BALEA ANTIPERSPIRANT - byl také moc fajn. Na extra ochranu v letních tropech to asi příliš není, ale na mé potřeby plně dostačující. Rozhodně si tuto variantu pořídím ZNOVU. 


  • ALVERDE  - TĚLOVÉ MÁSLO ze setu limitované letní edice, které je ovšem stále v prodeji jsem si rozhodně stěžovat nemohla, ba NAOPAK. Krásná, svěží, příjemná a plně autentická vůně šťavnatých citrusů si mne získala, že uvažuji o opětovném pořízení celého setu, který si ovšem celý nechám. VÁŽNĚ SUPER SVĚŽÍ - AUTENTICKÉ HYDRATAČNÍ MÁSLO
  • YVES ROCHER - intenzivní maska na vlasy byla fajn, to ano, ale na zázrak, který jsem nedávno od této značky vyzkoušela prostě nemá. Na rozčesání stačila, ale potřebovala bych ji pro své potřeby a delší vlasy krapet více. ALE PRO BĚŽNOU OBNOVU A HDRATACI JE MOC FAJN. 

  • YVES ROCHER - vzorek hydratačního krému byl MOC PRIMA, skvěle výživný, jemný a přitom nemastný. Musím říct, že hydratační a anti-aging krémy od YR, co jsem měla možnost nyní vyzkoušet MI VELMI SEDLY a již mám jedno velké balení, noční výživy vč. očního krému. 
  • DOUGLAS - lip balm z jejich vánoční limitky byl TAKÉ PARÁDNÍ, lehce silikonový či glycerinový. Krásně hydratoval, rty neumastil a byl super, jako podklad pro rtěnku. Mám již nové balení, které jsem výhodně ještě sehnala. 
  • BALEA - OLEJOVÝ ODLIČOVAČ, který jsem si pořídila na doporučení Káči z YTB je NAPROSTO PARÁDNÍ. Skvěle, jemně, šetrně a přitom velmi PRECIZNĚ odlíčí i voděodolný make-up, díky olejové složce s vodou vytvoří příjemnou emulzi, která skvěle odstraní makeup a veškerá líčidla. Nezanechává mastný film na pokožce, nezalézá do pórů a pokožka je po něm jemná, hebká a krásně vyčistěná. ROZHODNĚ VELKÝ OBJEV, KTERÝ SI ROZHODNĚ POŘÍDÍM ZNOVU
  • ISANA - soli do koupele prostě umí, jsou to asi nejlepší a nejdostupnější, které jsou u nás na trhu. Kupuji opakovaně a ráda střídám varianty, i když jich příliš tolik, kolik bych ráda vyzkoušela není. ANO, skvělý produkt, který zabarví a ovoní vanu, která je díky tomu mnohem příjemnější. 
  • HOUBIČKY NA MYTÍ CALYPSO - si kupuji jednak dlouho, pravidelně a opakovaně. Jsou skvělé na čištění a zvláště pak na odstranění pleťových masek, na které je primárně používám. JIŽ MÁM DALŠÍ, VĚTŠÍ BALENÍ, takže určitě ANO. 
  • DOUGLAS - VATOVÉ ODLIČOVACÍ TAMÓNY jsou taky moc fajn, vždy k nákupu nějaké pořídím. 

  • V Lidlu jsem si velmi, ale velmi oblíbila jejich sušené brusinky, které jsou naprosto ZNAMENITÉ. Jsou šťavnaté, sladké a přitom velice osvěžující. Jinde je prakticky nekupuji, protože tato varianta se osvědčila, jako NAPROSTO NEJLEPŠÍ
  • PLEŤOVÉ MASKY V SÁČCÍCH - černá čistící varianta s aktivním uhlím je prima, je to maska CIEN. Potom BALEA - letní gelová limitka s ananasem krásně svěže voněla, lehce na pokožce poštipkávala a měla až abrazivní účinky. OBĚ MASKY BYLY FAJN, jelikož byly příjemné a mou pleť nijak nedráždily, naopak mi zpříjemnily beauty-time domácí skincare. ANO KUPUJI OPAKOVANĚ, jak varianty Cien, tak Balea. 

No a jako již tradičně zde mám poslední produkt dnešních spotřebovanců a tím je VOSKY YC ve variantě HOME SWEET HOME, která je krásná, přitažlivá jemná, sladce jemně kořeněná, no prostě velmi příjemná. Hodí se snad pro každou příležitost a do každých prostor. 


Jak tak na to koukám, tak produktů je na mé poměry takové středně velké množství. Prakticky se všemi jsem byla spokojená, vyloženě žádný nemohu negativně ohodnotit. 


A jaká produkty nejčastěji spotřebováváš Ty?


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A




8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, z tebou vyzkoušených produktl mám s některými zkušenost. Kallos jsem měla několikrát v podobě masky a za mě už ne, nejen, že je to chemický koktejl, ale mně to vlasy zatěžuje. Baleu všeobecně pořizuji zřídkakdy vyjímkou jsou jejich gely na holení a hlavice do holítka. Sprcháč to už musí být nějaké jó vůně, jinak mi nepřijdou ničím tak vyjímečné a skvělé. Ne, že bych Baleu nedokázala používat, ale spíš holduju Dove, Nivea a obdobným značkám. Baleu jsem hodně jela v mezičase mezi školou a prací, kdy jsem asi měsíc a půl hledala práci a neměla peněz nazbyt. Na to je opravdu super, že když člověk potřebuje koupí od nich takřka vše. I teď když mám na produkt nižší budget, tak vím, že tady pochodím. Zase na něco je to absolutně zbytečné vyhazovat za to peníze. Teď jsem si oblíbila jejich čistící pěnu na obličej a ve sprše mám zrovna sušenkový sprcháč. Kamarádka Nikča zase miluje jejich jablkový šampon a sprcháče. Moje nejlepší kamarádky si vždycky sprcháčů nakoupí pět i víc najednou. S Isana solí do koupele mohu jen souhlasit a litovat, že už tu Rossmann nemám. No z dmka jsem podlehla o něco dražšímu Kneippu. Jak už se tolik nevanuju, tak mi ani tolik nemizí a je fakt kvalitní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, děkuji za dlouhý komentář. ☺♥ Naprosto jsi to vystihla, Balea pokryje takřka vše, plus rozšiřuje své portfolio produktů. Kneipp sůl jsem měla jen asi 2x a byla fajn, nyní začíná více "vanové" období. Pěna na čistění do sprchy mě zajímá, nějaký wash gel předpokládám - tipuji. Sušenkový sprcháč jsem ulovila včera, přiznám se. Krásný začátek pracovního týdne přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Milá Eri,
    aj ja mám rada sprcháče od Baley, na rozdiel od Dove moju pokožku nevysušujú...
    Značka Kallos ma nepresvedčila, vlasy mám po nej hrozné :-(
    Odličovací olej sa chystám vyskúšať a to mangové maslo muselo byť skvelé, milujem mango.
    A pleťové masky, to je moje.
    Maj sa krásne a uži si Halloween, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, ten Kallos opravdu sedí jen někomu. Já zase nemusím produkty značky Fa, ty mne nepřesvědčily prakticky v ničem. Odličovací olej je vážně skvělý, vřele doporučuji. Měj krásné dny a doufám, že jste si užili Halloween. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    mc pěkná spotřeba, koukám, že tu máš hodně věcí od značek Balea a Isana. Kallos mi vůbec nesedí, nesmím podléhat tomu levnému pokušení. Já mám tašku s prázdnými obaly celkem plnou a vím, že je tam hodně dekorativky, to mi vždy dělá radost:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, ano, přesně tak. Já prakticky jiné produkty než Balea nekupuji, to musí být nějaká speciální akce, že si pořídím něco "lepšího", ale dělám si tak trochu zálusk na odličovací pastu od Clinique, zrovinka dneska jsem šla okolo jejich butiku a pokukovala, jestli není nějaká akce. Dekorativky mi příliš mnoho neubývá, spíš naopak. Těším se na tvůj článek. ☺♥ Měj krásné dny a podařený začátek pracovního týdne přeji.

      Vymazat
  4. Já mám spotřebu za říjen takovou standardní (to znamená menší než ty :-)). Balea sprcháče už jsem dlouho neměla, musím prvně zlikvidovat, co mám doma. A jak tělová másla nepoužívám (preferuji mléka), tak mne obě zaujala díky vůni (miluju mango i citrusové vůně).
    Jo a ty brusinky z Lidlu kupuju taky.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já vím, mám toho hodně, téměř pokaždé, ale zrovinka jsem dnes psala další spotřebovance a sama jsem byla překvapená, jak málo toho mám. Máslo bylo opravdu povedené a není to limitka, na zimu jsou hutnější produkty pro mne značka ideál. Měj krásné dny milá Stáňo. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...