pondělí 29. listopadu 2021

#Minirecenze Mix Time No. XXI.

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí, hlásím se tento týden z domova na Letné, jelikož máme v práci střídavý home office. Dnes to bude článek ze série Minirecezí. ☺

Jako první vám představím tuto Levandulovou mast, kterou jsem si pořizovala na e-shopu Drogerie ZDE, za skutečně pár korun. Na etiketě jsem zjistila - vyčetla, že ji vyrábí společnost PUTORIUS.


Mast má celkem pěkné a hlavně plně praktické balení z plastu. 
Ale hlavně, co mne hned při prvním použití a otevření velmi MILE PŘEKVAPILO, byla moc příjemná levandulová vůně a potom konzistence. 


Tento produkt je uveden, jako bylinná mast, ale je to spíš vazelína, která se krásně a rychle vstřebává do pokožky. Vyživí, zjemní a ano, trochu zamastí pokožku, ale to vazelíny dělají a dělat asi i budou, pokud se nezmění technologie výroby. 


Oficiální popis produktu:

Osvědčená levandulová mast je určena k regeneraci a zklidnění pokožky. Levandule má antibakteriální a antiseptické účinky a příznivě působí při aplikaci na drobná poranění kůže a kožní vyrážky. Jemná vůně levandule podporuje relaxaci a uvolnění organismu, má zklidňující a regenerační účinky nejen na pokožku, ale na celý organismus. V tradiční medicíně je aroma velmi úspěšně používáno při nespavosti, nervozitě a nejrůznějších poruchách spánku. V levandulové masti je navíc obsažen i pravý včelí vosk. Ten má výborné ochranné a hydratační schopnosti.



Co je skvělé a co mne baví a moc se mi líbí, je schopnost doslova tát díky teplu na povrchu kůže. Tím se produkt skvěle a snadno vstřebává do pokožky a zanechá ji jemnou, hladkou a vyživenou! Za mne PECKA!


Mast - vazelínku používám primárně na ruce, rty, vysušená místa na těle, ale i obličeji a velká, opravdu VELKÁ SPOKOJENOST, rozhodně se po dalších produktech této české značky podívám...., no a našla jsem ji v jednom místním asijském obchodě s textilem. 👍


Tento tělový olej se třpytkami od Avonu jsem si objednávala vlastně až na konci léta s tou vizí, že si ho tím tak trochu prodloužím. Navíc mazadel mám velkou spotřebu, takže se u mne rozhodně neztratí. Objednávala jsem ho v nějaká super akci za cca 70,- Kč u Hani, kterou znáte z jejího blogu Ciculka.


Jedná se o suchý olej ve spreji na tělo, kdy třpytky jsou usazené dole, jsou opravdu jemné, ani bych je nepopsala třpytkami, spíš takovým shennem, který je na pokožce příjemný a navodí skutečně opálený dojem. 


Olej je celkově příjemný, pěkně sladce voní, dobře se díky praktické a plně funkční střičce aplikuje, jen pozor na podlahu, aby vám z toho nevzniklo kluziště. 🤣


ROZJASŃUJÍCÍ TŘPYTIVÝ TĚLOVÝ OLEJ VE SPREJI je skutečně velmi příjemný, praktický a ráda ho používám. Nepoužívám ho na denní bázi, ale spíš jen tak pro zpestření, nebo třeba ho aplikuji po nanesení jiného mazadla či tónujícího krému od Ziaji. 


Olej není mastný, dobře se rozetře, rychle se vsákne, nezanechá mastné fleky ani žádný jiný olejový film. Pokožku vyživí, zjemní a dodá jí díky lehkým třpytkám krásný letní vzhled a proto jsem si ho také oblíbila. 


Balení je plastové, praktické, celkem i zajímavé, obsahuje 150 ml produktu, ale řekla bych, že celkem rychleji ubývá, tedy alespoň mne. Jinak jsem s ním VELMI SPOKOJENÁ, určitě ho nohu doporučit, jelikož dělá co má, na nic si nehraje a v akci je za super cenu. 

Kdo si chce trochu navodit letní atmosféru v současných chladných dnech, hurá do tohoto produktu. Za mne moc fajn věc. 



Toť má poslední dvojitá Mini recenze. Oba produkty jsou spíš z bodycare, ale oba jsou skvělé. Vazelínu jsem si natolik oblíbila, že již pokukuji, kde si ji sehnat jinde, než ZDE. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


7 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    oba produkty vyzerajú fajn, ani jeden som zatiaľ neskúšala :-)
    Pekný týždeň, pá

    OdpovědětVymazat
  2. Ani s jedním výrobkem nemám zkušenost. Ale mám ráda vše od včel. Přeji krásné pondělí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, vazelínku jsem do té doby také neznala, ale už mám další variantu. ☺♥

      Vymazat
  3. Vazelíny ani oleje nejsou úplně můj "šálek čaje" (pokud se to v péči o pleť tak dá nazvat). Ale i tak jsem si recenze ráda přečetla.
    Krásné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, moc zdravím. Vím, máš asi raději lehčí textury, já naopak potřebuji promastit, co to jde, no a pokud něco voní po levanduli, nemůžu si pomoc a tento produkt je vážně parádní. Krásné dny přeji. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, vazelíny nejsou úplně můj typ produktu a při větě, kde konstatuješ využití i na pleť jsem úplně cítila, jak by mi to ucpalo póry :-D Navíc ani nemusím vůni levandule, většinou mi přijde taková babičkovská v kosmetice. Jediná, co se mi líbila byla z Levandulové farmy, ale tam jsem si koneckonců na památku koupila svíčku. Suchý olej z Avonu jsem měla v jiné verzi a vůbec mi to nesedlo, spíš mi přišlo, že to vysušuje než aby to hydratovalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, suché oleje by měly dobře fungovat s vodou, alespoň nyní takový mám já na obličej od The Ordinary. Ale je pravda, že dřív jsem cokoli příliš mastného víc, než má pokožka snesla nemohla ani vidět. Ovšem, jak se mi změnila pleť na suchou, změnily se i potřeby. Krásné dny přeji a hodně odpočinku. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...