sobota 27. listopadu 2021

#ShoppingTime No. 51


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný večer, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


Začnu asi v Lidlu, takovými opravdu běžnými nákupy potravin, kterými je např. zakysaná smetana, pomazánkové máslo k chlebu a mražená směs zeleniny. 


Květák měli jednak v akci za krásných 20,- Kč, mělo ho k mému překvapení i odpoledne a bylo z čeho vybírat. Takže nebylo co řešit. V neděli ráno jsem uvařila krémovou květákovou polévku s máslem a smetanou. 

Instantní káva Crema do práce, byla opět v akci, proto jsem si ji vzala, spíš tak jen do zásoby. 

M. naplánoval, že pojedeme o víkendu do Fashion areny outlet do Štěrbohol, já jsem souhlasila, ale příliš se mi tam nechtělo. Cestování na konečnou metra A, potom ještě busem...a přiznejme si to, jen takové chození po krámech, zdlouhavé nakupování pro mne není. 



Navíc, když vím, že si nemohu dovolit nic nad plán pořídit, a přitom okolo je tolik lákadel. Je budto těžké odolat a nebo je mi to líto a mrzí mi to. Takže já od jisté doby raději takto po krámech necourám a nedělám to ani na e-shopech. Nejsem masochista. 😅👍



M. si jel primárně pro Levisky, které si také odnesl, dokonce dal na mé doporučení a vzal si o číslo menší, než je zvyklý, protože mu prostě víc seděly. Mě se tam hrozně líbily jedny skiny jeany, černé, ale ani na přemlouvání slečny u kabinek a M. jsem si je nevyzkoušela. M. potom říkal, že by mi je třeba koupil jako dárek, ale to už jednak bylo pozdě, byli jsme u pokladny, ale to jsem nechtěla. Sice s těžkým srdcem jsem je tam nechala, ale vím, že si je brzy třeba pořídím. 


Lind obchod je právě ve Fashion areně, kde mají toto balení o 100,- Kč výhodněji. 


Ještě jsme koupili nějaké sladkosti, čokolády a naopak dostaly dvě. 


V Rossmannu jsem chtěla využít akce 1+1 zdarma na nejlevnější kus dekorativní kosmetiky. Ale ukázal se z toho celkem povedený, krkolomný a zdlouhavý nákup, který mne přesvědčil, že dlouho do Rossmanna nepůjdu. 


Zboží jsem musela reklamovat, protože se mi slevy nakombinovaly nějak prapodivně a já platila vlastně cenu, bez slevy a to jsem nechtěla. Takže jsem si poté účet vzala, stoupla si stranou, zkontrolovala a poté celý nákup vrátila.., ale byly mi strženy body, na možnost uplatnění právě této akce. No a prý si mám zavolat na infolinku a zažádat si o vrácení bodů. No a to je jen část celého příběhu. Na prodejně jsem strávila asi hodinu, místo cca 10mint, kdy jsem měla vybráno. 


Ale odnesla jsem si dva makeupy Rimmel Match Perfection a Lastin Finish, oba v odstínu 100 Ivory. Na toto jsem akci mohla využít,  takže jsem platila ve výsledku jen jeden. 


Maybelline řasenka a Revolution blush trio nakonec také bylo nějak zahrnuto do akce, takže jsem platila jen řasenku. Ale vše jsem musela platit zvlášť. Navíc, můj první nákup jsem platila kartou, peníze při vrácení mi byly vráceny v hotovosti..., tak jsem zbytek zaplatila také hotově. No byl to opravdu velmi vydařený zážitek v Rossmannu, kdy můj nákup řešily snad všechny prodavačky na prodejně. Dost mě to otrávilo, tím bych to asi zakončila a shrnula. 


Gel na obočí a řasenku, kterou jsem si plánovala pořídit v akci v Rossmannu jsem nakonec zašla koupit do DMka.


Pro radost jsem si koupila nějaké bonbonky. 


Ještě jsem v Rossmannu vlastně vzala tyto sprchové gely pro K. a ča Jemča pro mne. 


V Dmku jsem vzala mýdlo na ruce a objevila tam nový limitkový spchový gel s vůní sladkých Clementinek. 


Nová, zimní limitka je tady. Limitky to je něco pro mne, obrovské lákadlo. 🙃


A co tebe v poslední době nejvíce zaujalo, že sis pořídila a neodolala? Budu moc ráda za tvé tipy. 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


8 komentářů:

  1. Někdy se ty nákupy fakt vydaří))) Já poslední dobou nakoupila on-line ovčí kožešinky, vlněnou tašku pro babi a hrníčky.
    Přeji hezký adventní rozjezd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, zdravím moc a kožešinku jistě užiješ nyní, úplně mi to připomnělo chalupu, kam jsme kdysi jako děti jezdívaly. ☺♥ Krásnou první adventní neděli moje milá. 🤗😉

      Vymazat
  2. Eriko, na tu limitku od Balea jsem koukala, když jsme byli pro gel na praní, ale odolala jsem - ještě mám doma sprcháčů dost. Čemu jsem neodolala jsou svíčky - koupila jsem v Pepcu, Rossmannovi a v Lidlu :). Já do R. občas chodím a nikdy jsem tam problém neměla, ale je pravda, že kromě uvítacího kuponu jsem tam žádnou slevu neuplatňovala...
    Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, přiznávám, že potíž s R. byla na obou stranách, ale ani tak jsem tam příliš často nechodívala. Limitka Baley zimní období mě baví, asi ostatně jako vždy. Krásnou první adventní neděli moje milá. 🤗😉

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    tak to muselo byť nepríjemné... ešte že nemáme Rossmann predajne :-)
    Novinku sprcháča som zatiaľ u nás nezaznamenala. ZAto rifle vyzerajú skvele, naposledy si ich môj muž kupoval v Prahe a predavač už od dverí vedel a trafil presnú veľkosť :-) to bol "pán predavač" s prístupom a profesionalitou, radi na to spomíname.
    Pekný advent, pááá a píšm mailík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, tak to mě moc a moc těší, že manžel má dobrou zkušenost, jak s nákupem v Praze, tak i výběrem značkou. Doufám, že již dorazil malý pozdrav ode mne. Krásnou první adventní neděli moje milá. 🤗😉

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já už zase obléknu XL džíny, takže ze sebe mám radost. Koruny teď taky nemám nazbyt, tak jsem začala ke své práci chodit ještě na brigádu potřebuju gumy na auto a ráda bych si koupila i něco pro sebe. Zatím chodím třetí den a chodit 8h do své práce a 6h na brigádu je fakt masakr. Nohy mám jak terénní krůta, tak jsem ráda, že zítra nejdu. Mám v plánu zítřek proležet u TV jakmile dorazím z práce. S tím Rossmannem mě to mrzí, nevím proč u toho musí dělat takové složitosti, aby člověk si ještě vypočítával, co si vlastně může s čím koupit. Já se poslední dobou nedostanu ani do 12km vzdáleného dmka natož do 30 km vzdáleného Rossmanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, musím přiznat, že mě ten Rossmann docela odradil. Nově, tedy od léta velký je otevření u Anděla a tak jsem si říkala, že bych se tam mohla někdy cestou zastavit, no ještě mi to nevyšlo. Dvě práce jsou záhul, tak držím palce, at ti to vychází ke spokojenosti a hlavně bud na sebe opatrná, nic nestojí za všechny peníze světa. Hlavně ne zdraví, jak fyzické, tak psychické. Moc dobře vím, o čem mluvím, zrovna v pátek jsem o druhý přivýdělek přišla a vše se tak zase sesypalo, že je potíží spíš víc, než mín. A Vánoce na krku, ale ono to půjde. Budu ti moc držet palce. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...