čtvrtek 30. prosince 2021

#ChrismasGift I. time

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný předposlední večer tohoto roku.

Dnešním prvním článkem, otevřu téma dárky/vánoční dárky.

Které jsem jednak sama dostala a nebo naopak,

co jsem dávala svým blízkým, rodině a M.

...třebas tě něčím inspiruji...


No a já tímto za všechny milé dárečky, které se mi sešly

moc a moc děkuji, vážím si jich a již se z nich raduji.


Tato krabice je naprosto dokonalá. Musím přiznat, že když ji M. přinesl, tak jsem byla nadšená, přitom ukývá takovou "blbinu". 


IROP balíček obsahoval takový pečící set na perníčky, který jsme s díky a myslím si, že i citelně rozdali. Nepečeme a když bych náhodou pekla, tak si udělám těsto vlastní. 



Krabici jsem si nejprve chtěla schovat, ale nakonec i tu jsem použila a naskládala do ni vícero dárků a zabalila krásnou rudou mašlí. 


Jak to máte s dárky, která se vám nehodí, nesedí, nebo "nelíbí", necháváte si je, nebo je vracíte či posíláte dál? 


U mne je to velmi individuální, cením si dárku, protože je osobní, ale toto byl pracovní z projektu IROP, takže věřím, že jsem tím nikoho neurazila, když jsem produkty poslala dál, kde udělaly kýženou radost. U nás by tomu tak nebylo. 



Od milé Aďky z jejího blogu jsem dostala tyto krásné produkty, kterými mi jednak udělala velikou radost, ale jsou mi také vzácné, protože je to jiný sortiment, než který máme my tady v Čechách. Tak takové dárky, bych rozhodně NIKOMU NEDAL. ♥


Cien - hydratační krém na ruce v krásném balení a barvě, která křičí jaro, jaro je tady. Krém dokonce obsahuje až 95% složek přírodního složení. Vím, že na to si Aďka "potrpí", jelikož ona se vyzná v produktech. 


Balíček obsahoval prakticky vše, od všeho něco. 


Super zázvorový čaj, který byl skutečně výtečný, k tomu křížaly z DOBRÉHO JABLKA a lahodný bonbonek. Něco na zub, zdravého a dobrého do bříška, a to doslova. 


A to ještě nekončíme, balíček ještě obsahoval dva kosmetické produkty. 

Pro mne známou a tolik oblíbenou pleťovou masku s papájou a peelingovými zrnéčky. Tak tu jsem dostala rovnou dvakrát, je báječná. Jen škoda, že ji nemá i náš Lidl. 


Plus tento sprchový gel obohacený olejem z Babassu. Vůbec, ale vůbec mi to nic neříká. Opět, 90% složení je přírodního charakteru a je vhodné i pro vegany. 


Velmi zajímavý sprchový gel, Aďka mi poslala produkty, se kterými je sama spokojená. Plus přidala krásný osobní dopis. Ještě jednou moc a moc děkuji, moje milá, udělalas mi obrovskou radost!! Přitom já ji poslala jen takové "vzorečky" na vyzkoušení Douglas produktů, které sednou mě. 


Taška pro M., procházela celkem vývojem, jelikož jsem mu nejprve chtěla pořídit nějakou opravdu pěknou, reprezentativní. Měla jsem jistou představu, o provedení, stylu, značce a i ceně. Ale vzhledem k tomu, že jsem se nakonec rozhodla pořídit jiný, mnohem větší a i nákladnější dárek, tak taštičku jsem pořídila u nás ve Sportisimu. 


M. mi dal naprosto volnou ruku, neměl žádné preference, jen šlo prakticky o rozměr, který si myslím, že i touto šedou značky Loap splnila. 

Když jsem Sportisimem procházela, byla to první taštička, která mi padla do oka a hned druhý den jsem jsem se pro ni vrátila a pořídila ji. 


To se mi to tady tak pěkně střídá, mám radost. 

Kočičí pilníček na nehty, od úžasné kolegyně Zuzky, protože jsem - jsme ještě s dalšími dvěma kolegyněmi její "kočičky" a všechny máme doma kočičky. 


Je to skleněný pilníček, který je tak pěkný a mému srdci díky Zuzce blízký, že ho snad ani nebudu používat a schovám si ho. 


No a ještě jsem dostala tuto závěsnou zlatou kouličku - asi ozdobu značky Sephora, která obsahuje tento báječný a krásný lesk na rty. 


No a co je ještě báječnější, že Zuzka mi zrovna tento lesk pořídila, protože si všimla na mám pracovním stole, právě lesku v kovové krabičce Sephora. No nádhera, opravdu velkou radost mi tím udělala. 


Pro ty naše kočičí dravé šelmy, Brit care dental granulky. Tyto jsou speciálně pro Izinku. 


Je to vlastně taková dvojitý dárek, protože granulky jsem chtěla, aby mi koupil kamarád Petr v Pemi drogerie, až pojede z práce, poslala jsem mu fotky. Což o to, on je  koupil, ještě něco navíc, ale daroval mi je a nechtěl zaplatit. 

Ovšem, netuším, jak je to možné, protože jsem v Pemi drogérii nyní nebyla, ale ještě před měsícem jsem tam tyto granulky pořizovala za 40,- Kč, čili za poloviční cenu, než za kterou je podávají nyní. Velmi skokové a dramatické zdražení. Taková míra inflace snad ani nebude dohromady za celou dobu pandemie. No nevím, čím to. 

Každopádně já Péťovi děkuji a číči také. 


Aby toho nebylo málo, tak jsem od něj dostala sypaný zelený čaj, který je ovoněný květy třešní a manga. Je lehký a příjemně voňavý. Hned ten večer jsem si jej připravila do konvice. 

Jelikož jsem milovníkem bílé čokolády, Péťa to samozřejmě ví a ještě mě v tom podporuje, tak jsem dostala tuto velkou Studentskou pečeť právě v kombinaci - mléčné a bílé čokolády. 

Tak to byly mé dárky, které jsem rozdělila do více příspěvků. Ze všech dárečků mám velkou, opravdu velkou radost, jelikož jsou od BÁJEČNÝCH LIDÍ, které mám okolo sebe. 


A co Tvé dárečky? ☺

Loučím se s vámi pro dnešní den i pro dnešní rok, za který moc děkuji a s pokorou říkám, že si velmi vážím prostředí, které tady navzájem vytváříme a které je velmi milé a příjemné. 

Díky, že jsem s vámi mohla celý rok sdílet své pocity, radosti, ale i smutky. Jelikož nejen kosmetiku mám v mozkových závitech. 🤣👍

Do nového roku, do "dvojkového" roku přeji jen štěstí, zdraví a pohodu, klid a vyrovnanost. A buďte stále tak skvělí a milí, jaké vás znám. A to, že jsem díky blogu měla možnost a čest poznat skutečně hrstku skvělých blogerek, té si velmi, velmi vážím a děkuji za ni Pánu Bohu. 

TAk dost lavírování a dojímání se nad koncem roku. 

Šťasný Nový rok Vám přeji. 😉😇❤🎉💋

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Eriko, prima dárečky - zaujaly mne ty od Aďky ze slovenského Lidlu. A líbí se mi taška, co jsi vybrala pro M.
    Hezký další rok i tobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak k tašce jsem chtěla dopsat, že budeme vracet - měnit za menší, ale jinak je fajn. Joo, slovenský Lidl má evidentně jinou nabídku, těším se na produkty, protože ty masky jsou parádní!! Stáno, krásný silvestrovský den přeji. : ))

      Vymazat
  2. Díky za zajímavý článek. Přeji krásný silvestrovský večer a do nového roku hodně zdraví a radosti❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi nápodobně, pěkné oslavy a at je ten nový rok, plný "dvojek" stejně tak přínosný a obohacující, jako ty předešlé. Hlavně zdraví a pohodu v rodně. papa ☺♥

      Vymazat
  3. Moja milá Eri,
    prajem Ti krásny a šťastný Nový rok 2022, nech splní Tvoje očakávania a túžby a hlavne veľa zdravia a lásky!!!
    Ďakujem za krásne priateľstvo, a teším sa vždy na Tvoje príspevky!!! Snáď sa raz stretneme aj osobne...
    Opatruj sa,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moje, i Tobě a Tvé krásné rodině přeji štastný nový rok a at je tento "dvojkový" rok min. stejně tak dobrý a úspěšný, jako ten loňský. Věřím, že bude a že se potkáme a bude to, jak jinak moc milé setkání. Třebas pojedeme s M. na Slovensko. :-))) Krásnou neděli přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    dostala jsi krásné dárečky! Doufám, že rok 2022 bude pro tebe ve všech ohledech hodně úspěšný a že budeš spokojená:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, děkuji, děkuji. ☺♥ Tobě taky!!! Už se vrhám na Tvůj blog.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...