středa 29. prosince 2021

Oblíbenci za měsíc LISTOPAD - NOVEMBER 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, jak se máte? Já jsem zpět v Praze, po přenádherném prožití Vánoc a padly na mne nějaké chmury, ale snad je na vás nepřenesu a raději tě nalákám na můj dnešní článek.... s oblíbenými produkty, které jsem v listopadu používala prakticky denně, nebo si je velmi oblíbila, konzumovala a radovala se z nich.

 


Čaje piji celoročně, ale nyní nastal opět čas zařadit životabudič a to čerstvý zázvor a citron. Prevence a podpora imunity. Občas si udělám taková až ginger shot, který si potom zalévám vroucí vodou. 
Nejoblíbenější zvířátko, rozhodně Bastetka, která čím dál častěji pobývala se mnou v pokoji, kde šmejdila, objevovala všelijaké zákoutí a nejvíc ale spinkala. 


Krémová klikací rtěnka od Dermacolu jasně vedla, prakticky jinou jsem nepoužívala. Krásná barva, slušná pigmentace a i výdrž. 


Tyto produkty jsou nové, ale hned jsem je začala používat a líčila jsem se s nimi denně. Rozjasňovač a bronzer v jednom se stal i mým multifunkčním líčidlem, protože ho krásně mohu použít i jako oční stíny, pro nude denní líčení. Což já mám velmi, ale velmi ráda, jelikož jsem praktická žena. 👍🙃

No a tvářenka je taky super, není příliš pigmentovaná oproti bronzeru, takže s ní člověk nemusí mít úplně lehkou ruku. Dá se navrstvit, ale přes den mi přišlo, že se rychleji vytratila, než-li běžné tvářenky, co mám. Pěkný odstín, super cena / výkon. Alverde překvapilo, zvláště pak u bronzeru, ten je vážně super. 


Manikůra, objevila jsem novou nehtařku v salonu TD Manicure & Pedirure na Letenském náměstí, vlastně zcela náhodně. Nehty krásné, vydrželi bez jakéhokoli mého zásahu či úpravy, krásně celý měsíc, super tvar a už i samotná modeláž byla asi nejlepší, co jsem za poslední rok vyzkoušela. Rozhodně se tam budu vracet a zkusím i pedikuru. 


Do svého jídelníčku jsem hojně zařadila ovoce, které mi částečně krásně nahradilo sladkosti. Kupuji různě, namíchám si takové své mixy a baštím to v průběhu celého dne. 


Nejčastěji mám jablko, mandarinky, hroznové víno, sem tam maliny či borůvky, když jsou v akci. A na khaki taky nesmím zapomenout. 


Tonizační pleťová maska privátní značky Douglas byla skvělá, používám minulý čas, protože jsem ji stihla v listopadu i dopotřebovat. 
Příjemná konzistence, dobře se nanášela, nikam nestékala, po 15ti min působení krásně zaschla a šla dobře smýt. Pleť jsem měla jemnější a takovou pružnější. Rozhodně skincare Douglas mohu vřele doporučit. 

Calvin Klein Beauty EDT mám také celkem nově, ale používala jsem ji celý měsíc. Je to příjemná vůně, středě výrazné intenzity. Dalo by se říci, že je to něco mezi květinovou a lehce dřevitou vůní. Obsahuje sice pižmo, ale já ho cítím jen velmi slabě. Očekávala jsem asi lepší výdrž, protože ji po chvilce ze sebe necítím, takže je potřeba se přes den znovu přestříknout, což mi rozhodně nevadí. Šmajda ji prezentovala, jako silnou vůni, která podtrhne ženskost, což mi nepřijde, ale vůně je to příjemná a na běžné denní nošení naprosto dostačující. 


Běh, rozhodně sem musím zařadit běh. Snažila jsem se běhat pravidelně, ideálně 3x do týdne, ale na začátku měsíce jsem měla asi nějakou lehčí - kratší virozu a zase poslední listopadový týden se slušně ochladilo a mě to časově vycházelo vyběhnout jen dvakrát. Ale každopádně jsem se zase opět posunula trochu dál, pokořila jsem hranici 15 a i 16 km, za což jsem velmi ráda a třebas svou "výzvu" do Vánoc splním. 💪👍


Pho-Bo, to bylo jídlo - pokrm - polévka, na kterou jsem si zašla hned několikrát do restaurace či asijského bistra. Miluji tuto polévku, nyní je na ni ideální čas. Zahřeje na těle i na duši a velmi podpoří můj imunitní systém a podporuje i trávení - prý, nevím. 


Opět se nám zvedají čísla, bohužel, den ode dne to stoupá, takže nastal čas zařadit účinnější ochranu a to nejlepší respirátoy, které jsme vyzkoušeli. Jak jinak jsou to Respilon + PRO 


#run #running #runningirl #vyzva #15kmrun #16kmrun


Tak, to byly moji listopadoví oblíbenci. Je to takový mix všeho, co jsem si oblíbila, co jsem nejčastěji používala a jedla.


No a co dělalo Tobě nejvíc radost? ☺

 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


5 komentářů:

  1. Ahoj Eri, klikací Dermacolku jsem měla kdysi v takovém růžové s fialovým podtónem a byla super. Bohužel už odešla do věčných lovišť. Ideální červenou pak stále hledám, ale v nejbližší době budu dokupovat, co používám nejvíce a to nějakou teplo hnědo-cihlovou. Calvin Klein parfémy jsou pro mě jedno velký NE, ale to už jsem ti kdysi pod nějaký příspěvek psala. Já během prosince zcela ostudně sportovat naprosto přestala :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sami, já také naposledy byla běhat o Štědrý den, protože se od pondělí potýkám se zánětem budu - kanálku, bolí to jako čert. CK vůně ne každý může, vím že jsi se zmiňovala. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat
  2. Eriko, líbí se mi ta rtěnka - hezká barva. Co jsem měla nejvíc oblíbeného v listopadu, si už moc nepamatuji, ale v prosinci jsem si mlsala mrazem sušené sýry - po zklamání z první krabičky byly ty druhé dvě moc dobré :). Budou v mém příštím "co jsem ochutnala" ;-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, na tvůj článek už se moc těším. ☺ Já ted mlsám tak Ibalgin, páč mě trápí kanálek v zubu a zubařka bude až next week. Dermacol rtěnka byla náhodná koupě, ale jsem za ni moc ráda, je vážně super. Krásný den ☺♥.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    ta rtěnka je prostě tvoje barva, vůbec si tě v nějaké nude nedovedu představit:-) Ovocné misky mám taky ráda, jednu jsem si dělala místo chlebíčků na silvestra:-) Teď jsem koupila pytel pomerančů a dokonce i nějaké jahody, tak budu mlsat i dneska.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...