neděle 5. prosince 2021

#ChristmasGift #tips #inspirace 🎁🎄

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou druhou adventní neděli, a vítám Tě u dnešního článku, který vznikl velmi spontánně. Představím vám takové malé tipy - nápady na drobné dárky, třeba vhodné k blížícím se Vánocům.

 



Vánoční, nebo spíš zimní vosky YC nemohou být špatnou volbou. Jistě každá z nás v tomto období spíš pálí svíčky, vosky, a celkově si užívá více světýlka, která dokreslují adventní atmosféru. 


Sama vosky používám pravidelně již několik let, ráda je dávám dárkem a vždy dostávám moc milou zpětnou vazbu. 
Vůně jehličí či jablíčka se skořicí je pro mne snad již neopomenutelnou součástí Vánoc. 

Diáře bych řekla, že jsou vděčným dárkem, který je zároveň praktický. Většinou vybírám jednoduché a barevně neutrální. 


Uvnitř většího je např. i mapa, různé plánovače apod. A to nejlepší je, že můžeš vepsat nějaké osobní věnování, básničku, vzkaz, obrázek. Tím "obyčejný" diář povýšíš na něco hodnotného a nevyčíslitelného. Dáš tam kus sebe a to je, alespoň pro mne to nejvíc. Je to milé a zároveň může sloužit i jako památka - vzpomínka. 


Svíčka je také pěkný a vděčný dárek, primárně asi pro ženu, dívku, slečnu. Dávám sem můj poslední úlovek ze Sinsay, což jsou obyčejné čajovky, ale do aromalampičky naprosto nepostradatelná záležitost. Ovšem např. i v Sinsay, Pepcu, Rossmannu, DMku seženete pěkné svíčky, které vypadají reprezentativněji. 
👍

Toto je taková má malá recese, jelikož o vánočních ponožkách mluvím s M. snad již dva roky, dělám si legraci, že si pořídíme stejné se sobem...., no srandy kopec. 


Ejhle, měla jsem takovou velmi úzkostnou a smutnou náladu, šla se rozptýlit ven a v Sinsay objevila set vánočních ponožek za dobrou cenu, tak jsem je prostě vzala. 


V sadě byly dvoje s vánočním motivem hlavy soba a vloček a třetí pár byl jednobarevný. Set vyšel na 120,- Kč, což jsem byla ochotná za takovou srandu dát. 


Respirátory, ano i ty sem zařazuji. Je to nezbytnost a nutnost našich dnů již druhým rokem. Navíc situace a čísla stoupají, nemocnice máme na hranici, některé již za svou hranicí kapacity a tak je třeba nasadit vyšší stupeň ochrany. 


No a tím jsou pro nás rozhodně respirátory značky Respilon. Z mého blogu je můžete znát, ale je zopakuji, že je to asi ten nejlepší, nejlépe padnoucí respirátor, který jsem vyzkoušela a že M. jich našel a také objednal opravdu hodně moc. Vždy jsme se vrátili, nebo lépe řečeno zůstali věrni RESPILONU

Letos ode mne dostanou moji blízcí všichni po jednom či více kusech respirátoru značky Respilon, prostě jsem se tak rozhodla. 
Má švagrová a L. si je nemůže vynachválit a vždy se na mne obrátili, když je potřebovali. Takže jsem velmi ráda. Přeci jen, nosíme je denně  a jde o naše zdraví a ochranu okolí. Buďme prosím zodpovědní, dodržujme stanovená pravidla a společnými silami a disciplínou to zvládneme. Pevně tomu věřím. 
Tímto děkuji všem!! 🙏🙏👏👏


Mým ddalšm tipem na prima dárek je čaj. Já budu darovat tyto sypané čaje, které jsou všechny ovocné. Hlavní složku tvoří ibišek, šípek, ananas, papaya, jablko, jahody....



Čaje jsou skvělé, velmi chutné a díky svému složení poslouží krásně i jako podpora imunity, jelikož obsahuje hodně vitaminu C. 


Čaje máme ve velkém balení 1kg, což je výhodnější a mohu je krásně odsypat třeba do nějakých pěkných plechovek, skleniček či sáčků a dárek je na světě. Takto to alespoň dělám já. 

A nesmím opomenout ani různé sety kosmetiky, kterých je opravdu hodně. 
Já si letos vybrala tento od značky Alverde, který me hned v letáku oslovil. 😇
Jednak Se jedná o #limitededition, kterým nedokážu odolat, ale potom mě přesvědčilo samotné složení setu a i krásné, decentní a vkusné balení. 
Set obsahuje výživný krém na ruce, sprchový gel a telovou emulzi. To vše s aromatickou zimní vůni. 

Cena setu je krásných 150,- Kč.
❄👍🛁

Značku Alverde příliš často nekupuji, možná je to škoda a mohla bych se na ni v tomto roce více zaměřit. 



Tímto bych zakončila tento krátký dnešní příspěvek, s mými skromnými tipy na dárky, případně načerpaní inspirace. 


Mějte moc prima den. ☺♥



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    dneska jsme se tématem článku pěkně sešly:-D Také mám moc ráda vosky, jeden takový voňavý balíček mám připravený pro kolegyni do práce:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, díky za tip na Alverde - mrknu po ní, myslím, že to by se možná líbilo slečně mého syna. Chtěla jsem kupovat limitku YR, ale tu jsem kupovala už loni, tak abych se moc neopakovala.
    Jinak já si loni koupila v Lidlu sadu vánočních kalhotek :)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, YR má super:-) zimní limitky, tam člověk neslapne vedle. Diky za tip. Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Vosk od Yankee, Icy, mám, taková vůně mi na Vánoce vůbec nevadí ❤️:-) jinak na Sinsay nakupují poslední dobou moc ráda, skvělé ceny i výběr, hlavně pro miminko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máme Sinsay za barákem, což je fajn. Ale zrovinka tyto svíčky špatně hoří. Přeji pokud možno krásné dny 😇👍❄

      Vymazat
  4. Ahoj, tie ponožky sú parádne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi...., viď, taky se mi moc líbí. Už jsem je darovala ☺♥. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...