sobota 11. prosince 2021

#Minirecenze Mix Time No. XXIII.

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou sobotu, a vítám Tě u dnešního článku s pokračováním v sérii Minirecenzí.


Tuto RELAXAČNÍ MASKU DOUGLAS  jsem si pořídila spolu s dvěma dalšími, na které už jsem recenze také psala u nás v OC Stromovka v super akci za krásných 29,- Kč. Původní cena, nebo cena, které je na e-shopu je 99,- Kč. 
Maska je v praktickém plastovém kalíšku - kapsli, která obsahuje 12 ml. 


Maska je to spíš takové středně hutné až lehké, gelové konzistence. Snadno a rychle se nanáší, má příjemnou lila - levandulovou barvu a lehkou parfemaci. 


Balení mi vystačilo na 2 plnohodnotná použití, kdy jsem masku nanesla standardním způsobem, u mne tedy prsty na vyčištěnou pokožku, nechala působit cca 10-15 min a poté smyla. Viditelnou změnu jsem nezaznamenala, ale byl to příjemný relax a už jen pro ten pocit, že pro sebe udělám něco víc, je velmi fajn. 


Oficiální popis produktu:

Uklidňující maska ​​na obličej Douglas Collection poskytuje pokožce okamžitě fantastickou pružnost - to z ní dělá ideální ošetření pro každého, kdo má drsnou a suchou pokožku.

Bohatá pleťová maska ​​je obsažena v chytré kapsli, která obsahuje přesně to správné množství pro jednu aplikaci - a nejenže se perfektně vejde do vašeho zavazadla, ale také do jakékoli kosmetické tašky, ať je jakkoli malá!


Na pokožce je příjemný, celkem slušně rychle se vsákne do pokožku, dobře se nanáší i smývá a nijak ji nedráždí. Po aplikaci je pleť jemná a hebká. Za mne určitě fajn věcička, kterou jsem ráda vyzkoušela. Je to prima změna, oproti takovým těm klasickým buď to čistícím a nebo hydratačním produktům. 

Navíc oceňuji praktické balení, které je určitě super s sebou vzít na cesty. 

Pokud masku uvidíte a budete si dopřát něco víc, pro svou pleť, berte ji. Nešlápnete vedle. 

No a po delší době tady mám produkt z dekorativní kosmetiky. Celkem nedávno jsem si pořídila tuto "klikací" rtěnku značky Dermacol. 
Co si vybavuji, tak jsem již jednu takovou měla a byla jsem s ní spokojená. 
Jedná se tedy o takový "klikací", nebo spíš vysouvací - magnetický systém, kdy rtěnku otevřete zatlačením zespoda a ona se vysune. 
Rtěnka je to hydratační, s příjemnou texturou. Krásně drží, dobře se nanáší díky praktickému a řekla bych i typickému skosení. 
Obal je také velmi pěkný a reprezentativní. 
Pořídila jsem si ji v DMku za cca 169,- Kč a musím říct, že za ty peníze stojí. 
Nosí se mi opravdu dobře, díky hydratační schopnosti, je na rtech velice příjemná, přitom celkem obstojně drží, zvládne menší svačinu a celé dopoledne mi na rtech vydrží krásně. 
Mám ji v odstínu č. 15 a je to taková výraznější tmavě růžovo - fialová až spíš vínová, prostě má barva. Ale řekla bych, že je s kapkou nude tónů a je spíš studenějších odstínů. 
Velmi komfortní na rtech, lehce zalézá do vrásek, to ano, skvělá výdrž, moc příjemná textura. Proto jsem si tuto rtěnku oblíbila a jsem ráda, že jsem si ji pořídila. 
Kdo neznáte tuto magnetickou - "klikací" hydratační řadu, určitě mrkněte. Skvělá cena za produkt, který je skutečně velmi kvalitní a dělá, co slibuje a na nic si nehraje. 
Dermacol produkty typu make-up mi nikdy neseděly, proto si je ani nekupuji, ale tato rtěnka je prostě PARÁDNÍ. 

A jaké produkty na rty máš v oblibě Ty nyní? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Ahoj eri,
    rúž vyzerá skvele a presne v mojom odtieni, mala by som sa po ňom poobzerať :-)
    A masku nepoznám, ale verím, že táto značka má skvelé produkty.
    Krásny tretí adventný víkend,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá, tobě taky krásnou adventní sobotu. Já se raduji že tvých dárků. 🤗😀

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    ta rtěnka je pro tebe jako dělaná. Já mám doma asi jen jednu s tímto klikacím systémem. Nějak si k dekorativce Dermacolu nemohu najít cestu, i když jsem měla nějaké stíny, které jsem měla ráda. Musím se po nich mrknout. Ty Douglas masky jsou moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, jakmile masky budou, posílám 👍😇

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...