středa 22. prosince 2021

#Shopping #time No. 56


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu v tomto předvánoční a tak trochu "bláznivém" období. Mne dnes začala dovolená, právě jsem se vrátila z menšího nákupu, ještě potřebuji trochu poklidit, pobalit věci s sebou a hurá na svátky do Třebíče.

Doufám, že se ti dnešní příspěvek bude líbit. ☺

 


Pamaličku, pozvolně koupím sem, tam nějaký dárek, oni se budou najednou hodit. No a i tyto vlašské ořechy z Lidlu poslouží, jako menší prezent. 


Vzala jsem i mé oblíbené žluté těstoviny Tagliatelle, tarňu, se kterou jsem já osobně nikdy nepracovala, ale návod na použití a internet plný receptů jistě dobře poslouží. Původně jsem ji brala místo lámanky do polévky, ale tam jsem ji nedala. 


A taky jsem ulovila v neděli v Lidku krásné borůvky, kdyby měli i maliny, vzala bych jich jistě více, ale i tyto borůvky byly moc dobré, sladké a velké. Přidala jsem si je do mé ovocné mističky, kterou si nyní pravidelně připravuji. 


Tentokrát jsem vývar chtěla trochu vylepšit, tak jsem játové knedlíčky přímo koupila. V řeznictví játrovou zavářku neměli a já játra nejím, čili s nimi prakticky nevařím. Polévka se povedla, i mě chutnala a jeden knedlík ochutnala, no nic pro mne. 


Olivový olej kupujeme spíš na Košíku, ale tentokrát jsem sáhla po této litrovce v Lidlu za 150,- Kč. 



Další sprcháč ze zimní limitky, ten jsem prostě při běžném nákupu v DMku nemohla nevzít. 

Na doporučení YTB kanálu "VŠENEJLEPŠÍ" jsem zašla do Pepca, kam vážně běžně vůbec nechodím, přitom je u nás v OC Stromovka, spíš bych tam asi uvítala Action, který je v Praze jen v Edenu, což nechápu. 

No ale vybrala jsem si tuto vanilkovou svíčku ve skle za krásných 35,- Kč, což ně nalákalo, doporučené čajovky jsem tam nechala. 


Tuto ústní vodu Donto dent mám již po několikáté a plně mi vyhovuje, protože je jemná. 


M. jsem koupila dárkem tuto čokoládovou hvězdičku v prodejně BonBon, kterou nově máme v OC Stromovka. 

Vybrala jsem variantu s mléčnou čokoládou, kdy se dle návodu má nechat rozpustit ideálně v teplém mléku. Znám, sama jsem si kupovala, je to celkem fajn, sladký nápoj, do tohoto chladného počasí ideální. 


Plus jsem pořídila taky dárkem Los pro štěstí a také jsem darovala Lentilky, jelikož ty mne tak trochu typizují. 


V prodejně BonBon jsem zároveň koupila kelímek točené horké čokolády, kdy 100ml vyjde na 90,-Kč a je to mléčná, sladká a velmi, velmi hutná čokoláda, ale je přitom jemná. 


Byla původně pro M., který si ji nedal, tak "zbyla" na mne, ale byla to tedy nálož sladkého, člověk když tento kelímek zdolá, rázem nemá čas. 


No a v Pepcu jsem úplně náhodně ve stojanu pro děti narazila na tyto bavlněné černé legíny a mikinu. Vše ve velikosti 170, což mi je naprosto - naprosto s rezervou. Vzala jsem si legíny na běhání a i mikinu, pod vestu se bude hodit a nevadí mi, že je kratší, jelikož vesta je delší. Oba kousky mě vyšly na 180,- Kč. Kvalita asi nebude extra vysoká, ale snad pár vyprání vydrží. 


No a tyto nákupy zakončím čajovkami právě z DMka, kde je kupuji pravidelně a vyhovují mi asi nejvíce. 


A kde ty kupuješ nejraději/nejčastěji svíčky??


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉







4 komentáře:

  1. Tarhoňu nám dělají v práci. Nejraději ji mám zapečenou se zeleninou a sýrem. Přeji krásné Vánoce 🎄Užij si volno a odpočiň si.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, taky přeji Tobě a celé rodině poklidné prožití svátků a at si je užijeme. Tarhonu zapékat by mne nenapadlo, super tip, díky.

      Vymazat
  2. Svíčky kupuju tak různě příležitostně - Jysk, KIK, Pepco... Na adventním věci jsem měla z KIKu a ve skle tu mám teď z Lidlu, předtím jsem měla z Rossmanna, Pepca (ta možná byla stejná jako tvoje) a ještě jinou z Lidlu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem se nedávno odměnila a pořídila si jednu Yeankee Candle v Rossmannu, byla v akci, jak jinak že...haa. Krásné a pohodové prožití Vánoc milá Stáno.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...