pátek 24. prosince 2021

Spotřebovanci za měsíc listopad 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný Štědrý den! Doufám, že Vánoce prožiješ tak, jak si sama přeješ a budou pohodové, klidné a harmonické, alespoň to bych si přála asi nyní já. Moc tě vítám u dnešního článku se spotřebovanci z Třebíče, kde trávíme svátky.


Začátkem přiznávám, že toho tentokrát nemám mnoho, za což se musím "pochválit". 👍
Začnu asi produkty na vlasy, ostatně jako vždy:
Balea šampon ve slevě za 20,- Kč S VŮNÍ TŘEŠNÍ opravdu krásně voněl, dostala jsem na něj pochvalu od M. a dobře pěnil. Za mne fajn produkt a kdybych ho sehnala znovu, ráda bych si jej pořídila. ANO. 

Balea - MASKA NA VLASY GOLDEN MILCH byla moc fajn. Nebyla třeba tak "dobrá", nebo spíš silná, jako ty od Kallos, ale na lepší rozčesání a jemnost mých dlouhých vlasů byla MOC FAJN. A jemně - čistě voněla, to musím pochválit. 


Balea - SPRCHOVÝ GEL S VŮNÍ BÍLÉ ČOKOLÁDY jsem měla několikrát, protože mi velmi, ale velmi voněl, sladce a příjemně. Byla to tuším, že loňská limitka, takže nepředpokládám, že by byl ještě k dostání, ale věřím, že s něčím obdobným opět Balea přijde. ZA MNE ROZHODNĚ SUPER SLEDOVAT LIMITKY.

ZIAJA - TÓNUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM, který si kupuji opakovaně, protože jsem s ním VELMI SPOKOJENÁ. Lehce natónuje a zabarví pokožku, která vypadá lépe a zdravěji. 


AVON - pleťové tonikum z řady CLEARSKIN je TO NEJLEPŠÍ TONIKUM NA PUPÍNKY a černé tečky. Za mne léty prověřený. PROSTĚ TOP PRODUKT. 

CLINIQUE - jemná čistící pěna byla moc fajn. Krásně vyčistila, k pokožce byla šetrná a zanechala ji jemnou a hladkou. ZA MNE VELKÉ ANO. 


DOUGLAS - kalíškové pleťové masky byly PARÁDNÍ, obě dvě. Anti-ageing byla více mastnější a hutnější, pleť krásně vyživila, jen pozor, skutečně byla trochu olejovější. No a potom Relaxační varianta moc příjemně - svěže voněla a měla lehčí gelovou konzistenci. 
ZA MNE FAKT SUPER PRODUKTY, zvláště pak, když jsem je pořídila za třetinovou cenu. ☺


Parfémovaná voda z Notina Agent Provocater byla velmi příjemná, ženská sladce kořeněná vůně. Cenově dostupná se slušnou výdrží. ZA MNE VELKÁ SPOKOJENOST. Nyní jsem si v akci objednala CK vůně, takže pořizovat nebudu, ale určitě parádní vůně na den i na večer. 


Jsem téměř u konce, čemuž se mi nechce ani věřit. 


Balea mýdlo na ruce s malinou a magnolií krásně voní, myje, pění. FAJN PRODUKT, kupuji opakovaně. 

Zinek v kapslích od NOW, které beru od ledna letošního roku je PARÁDNÍM DOPLŇKEM PRO POSÍLENÍ VLASŮ, no a mě skutečně funguje. Dokonce si toho všimla i má kadeřnice. Objednával mi ho M.. Balení vyjde cca na 360,- Kč za 120 tobolek. 


Ginger Beer, aneb silná zázvorová limonáda z Delmartu byla BÁJEČNÁ. Výrazné štiplavé chuti, PROSTĚ PARÁDA. Stojí za investici. 

Pamlsky Brit Care s příchutí lososa našim číčám chutnaly a zmizely velmi rychle. 😻


Co jsme vypili, nebo spíš dopily. 
Káva Segafredo Espresso Casa mne velmi MILE PŘEKVAPILA. Nekupuji běžně, ale mě z ní filtrovaná káva velmi, velmi chutnala. 

Tchibo - Volcano Coffee, která byla přímo čerstvě namletá nebyla špatná, ale Segafredo mě osobně chutnala víc. Do Tchiba asi spíš jen pro bábovku, než pro kávu, která mi dřív chutnala nějak víc. 

Karkade Ibišek - sypaný ibiškový čaj byl LUXUSNÍ. Asi to není čaj pro každého, jelikož je celkem dost kyselý, silný a člověk mu prostě musí přijít na chuť. Ale obsahuje spousty vitaminu C. ZA MNE SUPER ČAJ, mám ho ráda od mé první dovolené v Turecku a to se psal rok 1995. 


A tradičně končím spotřebovaným voskem YC - Warm Cashmere, který byl velmi příjemný, takový teplý a dobře provoněl menší místnost. 


Listopadovými spotřebovanci jsme prolétli až ke konci. 

Znáš nějaké z produktů, případně jaká je Tvá zkušenost? 

Tak jo, ještě jednou Šťastné a veselé!!!! Díky za to, že jsem tady s tebou mohla celý rok být. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Krásné Vánoce Eri 🎄❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, děkuji moc a Tobě přeji šťasné a veselé. : )))

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, masku mám doma a mě teda připomíná smrad/vůni modelíny, což je u kosmetického produktu divný. Z cupuacu řady jsem měla peeling a ten byl teda super, mě Ziaja odrazuje akorát těmi jejich mega baleními. Mně se do sprchym prostě 500 ml flaška a větší nemá šanci vejít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a krástné Vánoce přeji v prvé řadě. Mega balení já mám celkem ráda, zvláště pak proto kupuji Kallos, aby mi to dlouho vydrželo, ale je pravda, nedostatkem prostoru netrpím. Plně chápu, zase můžeš častěji zkoušet a střídat. : ))

      Vymazat
  3. Dočítám trochu se zpožděním. Z tvých spotřebovaných produktů nemám vyzkoušeno nic. Jen mám pocit,že v zásaobách na mne čeká ten tónovací krém od Ziaji.
    Doufám, že sis užila Vánoce podle svých představ a těším se na další články

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, já naopak relativně ten ytb a blogg. svět doháním o svátcích, jinak jsem těžce ve skluzu. Právě jsem dodělala vinnou klobásu s kaší a hráškový krém. Salát s řízkem nám přes noc na balkoně zmrzly..., njn. Ale nedostatkem jídla rozhodně netrpíme. haha papa a krásné dny přeji. :-))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...