středa 15. prosince 2021

#ShoppingTime No. 54

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy, kdy hned na začátku je nová zimní limitka Baley. Já prostě ty jejich limitky miluji a prakticky žádné nedokáži odolat.

 


Např. pro tento tělový peeling s vůní mandlí a vanilky jsem se vracela. Jeden den jsem si vzala sprcháče, zahlédla jsem peeling, ale tak trochu jsem váhala, jestli si ho vzít a no a dopadlo to, že druhý den ráno jsem se pro něj vrátila. (byl to víkend, tak proto jsem šla ráno na nákup do Lidlu)


No a ve slevovém stojanu jsem zahlédla tyto dva produkty na tvář od Alverde. Oba dohromady stály neuvěřitelných 80,- Kč. 


Vzala jsem si tvářenku a bronzující pudřík (Summer blush 30 glow, 20 amazing sunset).  Ani jsem je neuklízela a hned si je dala do košíčku s používanými líčidly. 

 

Budu pokračovat úlovky v Sephoře. A tuto miniaturu Sephora Gossed jsem dostala, jako malou pozornost k nákupu.

Nakupovala jsem v klasické kamenné prodejně a to konkrétně v OC Palladium, kde musím velmi, velmi pochválit milý a ochotný personál, který mi navíc skvěle poradil. 


A k nákupu jsem dostala tuto miniaturu Sephora Glossed - lesk na rty. 


Mini duo Natasha Denona jsem vlastně vyměnila za obdobu od Narsu, kterou jsem původně měla v košíku. Ale když jsem tam toto zahlédla, bylo jasně. 


Duo obsahuje tedy rozjasňovač a bronzer, no a jelikož mé zkušenosti se stíny ND jsou skvělé nebylo co řešit a už se moc těším, až ho začnu používat. 


Mini paletka obsahuje celkem 4 g produktu a stála před 15% slevou na 560,- Kč 


Jak se na to koukám a prohlížím si paletku, tak se jedná o bronze & highlighting powder, GLOW EXTREME / BLUSH. 


No jsem doslova nadšená, protože vím, že tento produkt snad ani na e-shopu není, nebo byl vyprodaný a já mini verze mám velmi, velmi ráda! ☺


A hlavní důvod návštěvy Sephory byl, pořídit si nějaký produkt od značky The Ordinery, což se povedlo. Poptávala jsem něco protivráskové s hydratační schopností. 


Tento speciální setík přímo pro Sephoru mi byl doporučen s tím, že obsahuje prakticky vše, takovou nadstandardní péči pro mou pleť. Set stál neuvěřitelných 560,- Kč. Na set se sleva nedala uplatnit, ale to mi opravdu vůbec netrápilo. 


Musím prodejnu a zvláště pak personál v Palladiu velmi pochválit, protože toto byla má druhá návštěva a vždy jsem dostala perfektní servis, jako by mimochode. 


Balení obsahuje tři skleněné lahvičky o objemu 30ml, čili plnohodnotné balení.
 
1x Coffeine Solution 5% + EGCG
1x Hyaluronic Acid 2% + B5
1x 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip SEed Oil 


Produkty začnu používat asi až dopotřebuji moje duo (Buffet a Amino Acid), což bude velmi, velmi brzy. 


Balení pěkné, minimalistické a velmi praktické. 


Skleněné lahvičky, typické etiketiy a plně funkční pipetky / kapátka. 


Když jsem odcházela ze Sephory, pomalu radostí jsem poskakovala, jak moc jsem byla spokojena a dobře jsem pořídila. 


Má útrata celkem v Sephoře činila 1050,- Kč. 

V zimě příliš nealko pivo nepiji, ale po běhu mi přijde celkem vhod. No a moc fajn jsou ochucené, např. tento Birell pomelo grep, zvláště pak, když ho seženu v nějaké akci. 


Supplement - doplněk stravy GINGO. Toto balení o 120 kapslích mne vyšlo cca na 380,- Kč a M. jej objednával speciálně pro mou švagrovou z USA, když tam dělal objednávku pro sebe, se svými supplementy. 


Toto gingo je prý super pro posílení / podporu paměti. Tak snad moje milá švagřice bude spokojená. 
Pak už to byly spíš takové běžné nákupy jídla a různých dobrot. 
Slunečnicová semínka a sušené brusinky se u nás velmi ujaly. ☺
No a když jsem psala o těch dobrotách, tak jsem myslela tyto gumové od Pedra. Jedny jsem pořídila já v kamenné prodejně v pasáži Světozor. 
No a další objednal Kenny. Dle jeho slov je expiračka až v roce 2023, což ovšem nikdo nevěří a ani nepředpokládá, že by nám snad vydrželo. 
No ať nepřeháním, ale máme nyní doma těchto gumových dobrot, které jsou tak moc dobré, nejsou sladké, obsahují přírodní peptidy, fruktózu a hroznový cukr, takže toho bohužel můžete sníst kolik chcete a nic vám není. 🙃🙄🙈
No a abych mohla běhat i odpoledne, jelikož je již v pět tma a sama v parku, navíc se sluchátky na uších nic příjemného, tak jsem si ve Sportisimu pořídila tuto reflexní pásku. 
No a ve stojanu na mne vykoukla tato energy pasta značky Nutrend, prý přímo určená na běh. Celý nákup ve Sportisimu mě vyšel na cca 150,- Kč. Páska je na suchý - polohovatelný zip a energy pasta je s příchutí coly. 

Toť mé poslední nákupy, které byla i tak trochu více kosmetické. ♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




2 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    dneska jsi mě nalákala spoustu produktů - chtěla bych určitě ten peeling, zaujala mě ta tvářenka a bronzer od Alverde, kosmetika ze Sephory. Koukám, jaké dostáváš dárečky k nákupu - já měla nákup za několik tisíc a dostala jsem přesně jeden čoko bonbon.
    Těším se na tvé hodnocení!
    Měj se krásně, ¨
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, jak jsem psala, máš u mne paletku Douglas a jak jsem zjistila, mám i k dispo úplně nové balení 1% retinolu The Ordinary, kdybyste chtěla třeba s mamkou vyzkoušet. 🤗👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....