pátek 17. prosince 2021

#Shopping #time No. 57


AHOJ,AHOJ,

Už je pátek, konečně pátek... a i proto Tě vítám u dnešního článku s dalšími nákupy.

 

Než jsem se k tomuto článku doslova propracovala, chvíli to trvalo. 
Začnu jak jinak než nákupem v Lidlu, ale nejsou to jen potraviny. Zcela náhodou, kdy jsem využila celkem prázdné prodejny jsem objevila tuto sportovní podprsenku. 

Crivit je zřejmě privátní značka Lidlu pro jejich oblečení či funkční prádlo. Podprsenka byla v krásné 50% slevě. Je ve velikosti S, dobře mi sedí, nijak nepne a při běhání ji vůbec necítím, jak pěkně splyne s tělem a pohybem. Má světlounkou pastelovo zelenkavou barvu. 
Stála 85,-Kč, což nebylo co řešit. No a nyní se na funkční prádlo značky Crivit zaměřím. ☺ 


Květák, gratinovaný květák na přání, pro velký úspěch. Tentokrát jsem použila dva druhy sýru a to zapékací Mozzarellu, Cheddar, čtyři vejce velikosti L, smetanu na šlehání, což je mnohem, ale mnohem lepší varianta, než ta 12%, bylo to znát!


Vepřové kotletky jsem též na přání udělala se sušenými a mraženými hřiby, přidala smetanu a voalá, za chvíli byla moc dobrá omáčka, kterou jsme měli s rýží, byla na světě. 


Pro jistotu jsem koupila ještě houskový knedlík, jelikož jsem věděla, že omáčky bude více než dost a maso zmizelo, jako první, tak jsem ji dojídala právě s ním. 


Tento knedlík jsem v Lidlu koupila poprvé v nějaké slevě a byl moc dobrý, nebyl to takový ten bílý, polystyrenový, který chutná spíš uměle. 


Špagety ze tvrdé pšenice, který mají takový hrubší povrch, čímž na nich lépe ulpívá omáčka, nebo to, s čím je připravujete. 


Další super akce a opět 50% jsou tyto černé, teplé, zimní punčocháče. 


Taky jsem v Lidlu objevila tyto slunečnicová semínka, která jsou ve směsi tří druhů čokolády a jsou až NAKAŽLIVĚ DOBRÁ. Hned druhý den jsem běžela po další balení. 

Výhodné - jak jinak troj balení tuňáčka, kterého si nejčastěji dávám do salátu. Není sice tak dobrý, jako ten z Delmartu, ale v poměru - cena - výkon je pořád asi nejlepší na trhnu, mezi supermarkety, co jsem mohla já vyzkoušet. 


Maličkatý kalendářík pro M., který si ho přál jsem pořídila v OD Kotva. 


Thajská - zlatá varianta Red Bullu, rovněž pro M., který si ho kupuje na Smíchově, jsem ulovila u nás ve večerce v Holešovicích. 


Zázvor a citron, bez těchto dvou surovin - ingrediencí by to nyní snad ani nešlo. Zázvorový čaj, nebo gingershot, skvělá záležitost, pro posílení imunity a vypálení bacilů. 👍


Milka čokoláda, opět jako dárek, pro souseda k narozeninám. 


Můj úlovek v místní večerce. Snad po sto letech jsem si pořídila tyto mastné, staročeské-hospodské brambůrky, jelikož jsem na ně dostala v týdnu v práci chuť, ale světe div se, ještě stále je mám a to dokonce neotevřené, nějak jsem se k nim ještě nedostala. 

Hroznové víno, cherry rajčata a sladkosti, pro lepší den. 


Savo - běžná dezinfekce, nebo spíš čistič na toaletu, jelikož žlutý Domestos, který používá M., jsem nemohla nikde sehnat, ten den, kdy jsem byla snad ve třech drogériích a nikde. 


Má milá švagrová měla začátkem listopadu kulaté narozeniny, tak mi dala čtvrtku dortu s růžičkami z fondánu. Dort neobsahoval vůbec žádnou mouku, žádný pečený korpus, pouze sněhové a krémové vrstvy. 


Maliny z Billy, kam jsem zcela výjimečně zavítala. Jen škoda, že maliny nestojí dvacku....


Tento wc čistič = dezinfekce jsem sháněla a měli ho přitom u nás v DMku ve Stromovce, kam jsem ovšem předešlý den nešla. 


Dva Balea sprcháče pro Kennyho. 


Na toto je vlastně i Billa kartička dobrá, 50% sleva na Lotus Biscoff se vyplatí. Budou se hodit, až bude chuť na sladké, což bude velmi brzy. Ale díky tomu, že jím více ovoce, více než. např. v létě je chuť na sladké menší. 


Ano, tady je vidět jak "kecám", nebo spíš jak si protiřečím, ale já snad bonbony již za sladkost nepovažuji, je to moje vášeň, má závislost. 


V místním Textilu asijského původu/stylu, který jsem nedávno objevila a zašla tam, jen napodruhé pořídila malé ponožtičky do otevřenější obuvi a obyč. rukavice, které trochu ustřihnu na běhání. 


Kdy rukavice vyšly na 20,- Kč a ponožtičky na 15,- Kč. Min. pro ně se tam ještě vrátím. 


Dvacku stálo i toto lepidlo na nehty, které se může hodit, když se mi nějaký nehet oddělí od toho akrylového. Což se mi v poslední době bohužel stalo 3x po sobě. 


Při zaplacení jsem si všimla košíčku, kde byly produkty se slevou, byl tam krém Indulona SOS ve vínovém provedení, ale přišlo mi, že je tam tak 1/2 produktu, proto jsem si za stejné peníze tj. 30,- Kč vzala kakaové máslo - krém na ruce od Astridu, kterého jsem si nikdy před tím nevšimla. 


No a za 39,- Kč jsem tam Bylinné masti českého výrobce, o které jsem psala v souvislosti s mou levandulovou verzí. Super cena, široký výběr, moc prima dostupnost, Nebylo co řešit. 


Jen po pravdě jsem nevěděla, kterou variantu si vzít, vybírala jsem z : rakytníku, tea tree, canabis, med a propolis, heřmánek, aloe vera, arnika, máta a eukalyptus tuším....👍. 


No a Rossmann mě zlákal svojí akcí na zubní pasty Elmex. 


Ještě jsem zde měla mít bundu z Vinted a místo toho jsem přišla o peníze, byla zklamaná a demotivovaná. Souviselo s tím mnoho dalších úkonů, jako je komunikace s bankou a PČR a samotným Vinted. Má první a takto špatná zkušenost, která dokáže člověka celkem slušně odradit. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Eriko, od Crivitu mám nějaká trička a ponožky, co nosím na výlety, a jsem s nimi spokojená. Jinak mne zaujal krém na ruce od Astridu.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj funkční prádlo je od Lidlu chválené, mne sportovní podprsenka sedí skvěle. Nově mám i leginy z Action a taky parádní, jen mi jsou dost dlouhé...., tak trochu na nějaké žirafy to šijí. Krásnou sobotu přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    Crivit jsem několikrát kupovala tátovi na cvičení a byl vždy spokojený. Nějaké teplé punčocháče by se mi taky hodily. Domestos taky používám, nejraději mám ten zelený.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, k tomu Domestotu jsem zjistila, že W5 čističe mají prakticky stejné složení a cenově jsem někde jinde. Jinak s funkčním prádlem z Lidlu jsem spokojená, ale ještě je super to z Action, jenže ten má prodejny jen někde. Krásné dny moje milá ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...