středa 23. února 2022

#MiniRecenze Mix - Skincare XXIX.

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešní dvojité MiniRecenze, kdy začnu hned se zástupcem z řady skincare. 


Krémové, nebo gelové pleťové masky to je moje, zvláště pak jsou-li ještě v praktickém sáčkovém balení. Mohu je střídat, zjistit tak, které mi vyhovují a pořídit si případně znovu. Po této ISANA ČISTÍCÍ PLETOVÉ MASCE s obsahem bílého jílu a aktivního zinku jsem sáhla random, když jsem ještě před svátky zavítala do "nově" otevřeného Rossmann přímo U ANděla, na pěší zóně. 


Maska má pěkné balení, popisky jsou dostatečně velké - viditelné, že i já se snadno zorientuji, o jaký produkt se jedná. Jelikož se jedná o privátku, tak je maska i velmi cenově dostupná. Klasicky v balení jsou dva oddělené sáčky, každý o objemu 8ml, kdy mi jeden čtvereček vystačil na dvě plnohodnotná nanesení. 


Samotná maska má bílou barvu, když zaschne, tak je až sněhobílá. Krémová konzistence zaručí snadné nanášení, vůně je jemná, nevýrazná, nedráždivá. 


Masku nanesu standardě na vyčištěnou pleť, nechám působit cca 10-15 min a poté smyji vlažnou vodou. Maska stáhne póry, což je moc fajn, ale přitom extra nevysuší pleť, stačí nanést běžnou pletovou péči, na kterou jste zvyklí. Já používám buď to hydratační krémy, nebo sérum s Retinolem či Olej od The Ordinary. Masku většinou nanáším večer, nebo o víkendu, kdy se již následně nelíčím. 

Za mne JO, ANO, SPOKOJENOST. Líbí se mi efekt stažených pórů, bez vysušené pokožky. Navíc na to, že je to maska postavená na základě jílu, jde dobře smýt. 

Prima čistící maska, kterou si ráda pořídím znovu! 👍


Mám nový make-up, pořídila jsem si ho na základě recenze z YTB, už ani nevím od koho, ale až na to, že jsem ho byla měnit za tmavší odstín, tak jsem z něj nadšená. 

Catrice TRue Skin, hydratační, dlouho držící a plně krycí make-up. Jsem z něj opravdu nadšená, sice ho musím míchat se světlejším, aby nebyly vidět přechody, jelikož na mne odstín W 020 warm beige tmavší. 


Ale pěkně popořádku. Make-up jsem pořídila v DMku, kde mají opravdu velmi chabý výběr, co do odstínů. Až nyní jsem zjistila, že na Notinu např. mají celou tuto škálu, za stejné peníze, no tak to se picnu. No tak příště si objednám odstín, který mi bude optimálně sedět. 


Nevadí, i tak jsem s make-upem, jak jsem psala nadmíru spokojená. Vyhovuje mi jeho konzistence, vysoká míra krytí a hydratační schopnost. To vše mi tvoří pěknou pleť. Na zimu potřebuji plnější krytí a rozhodně hodně hydratace. Navíc make-up nezalézá do pórů, krásně si na pleti sedne, dlouho drží a dobře se mi nanáší mokrou houbičkou. 


Možná by na někoho byl příliš "moc" hutný, moc těžký, ale když se dobře rozpracuje, což jde opravdu snadno, tak mi dělá krásnou pleť a skvělou službu. 


Balení obsahuje standardně 30 ml produktu, dávkuje se díky praktické pumpičce snadno a stačí ho opravdu málo. 
Seženete ho jak v kamenných prodejnách, tak i na různých e-shopech za cca 180-200,- Kč. 


Vím, že třeba Hani z blogu čičulka jsem se na něj ptala a ona říkala, že není špatný, ale její topka taky ne. 
Mě tedy sedne skvěle, ale určitě to bude make-up pouze na zimní období, kdy unosím plnější krytí. 


Trochu bych ho konzistencí a i právě krycí schopností přirovnala k Double Wear od Esthée Lauder. Mě tedy tak trochu připadá, ale je to pouze můj pohled. 


A jaký make-up používám s oblibou nyní ty??

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


10 komentářů:

  1. Milá Eri,
    tá maska ma zaujala, všetko, čo sťahuje póry je moje :-)
    A make -up momentálne používam od Estéé Lauder, ale striedam ho s Rimmelom, lebo na mňa je tmavší...
    Pekný deň Ti prajem, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, tak já ti pokusím masku pořídit a poslat. ☺♥ Krásný den přeji, dnes je jako na jaře.

      Vymazat
    2. Nerob si prosím starosti, dobre?

      Vymazat
    3. ☺♥ už je mám moje milá ☺♥

      Vymazat
  2. Eri, já masky Isana občas kupuju, ale tuhle jsem ještě neměla. I když já na rozšířené póry extra netrpím, takže sahám spíš po nějakých hydratačních než jílových.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, zrovna nyní je v Rossmannu akce na masky 2+2, takže určitě koukni, mají i hydratační, anti aging či peelingové, ty jsou takové jemné a citrusové, jestli si dobře vybavuji. ☺

      Vymazat
    2. Eriko, já v Rossmannu akci využila - mám asi 8 nových masek :). Budou v nákupním článku (o moc víc toho tam nebude :D)

      Vymazat
    3. Já byla dnes také ještě jednou pro velký úspěch. ☺ Těším se na článek.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já mám teď doma momentálně v používání jenom jeden a to Fit Me Od Maybelline, který já vždy komentuji slovy za málo peněz hodně muziky. Jílové masky jsem zvyklá kupovat v tubách po větších baleních a kupuju si opakovaně třeba Avon Planet Spa s minerály z Mrtvého moře.

    Měj se hezky,
    Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabčo, zrovinka tady mám katalog Avonu a chci si nějakou masku z řady Planet Spa pořídit, protože jsou super. Krásně voní jsou takové až salonní. ☺♥ Fit Me je oblíbený make-up, nezkoušela jsem zatím. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...