úterý 22. února 2022

#RandomShopping No. 9

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní den a vítám Tě u dnešního

článku s dalšími random nákupy. Moc zdravím

z Letné, měj krásný den!! ☺

Malá sladkost, tyčinka Mars zato velmi sladká, takže ne pro každého (viď Stáňo :-)), a vzala jsem  Sevillske olivy do salátu, koupeno v jedné večerce cestou z procházky. 

Dove sprchové gely si příliš často nekupuji, nebo když, tak leda v nějaké akci a většinou je stejně i tak někomu daruji - nějaká moje porucha...☺.  Na tuto variantu jsem narazila již v DM letáku a zaujala mě jeho "sezonní" vůně. 

Voní po směsi koření, smyslná vůně skořice, badyánu a ořechů je velmi příjemná a tento si, co nejdříve dám na vanu. Cena byla tedy taky pěkná asi 65kc, i proto jsem se celkem rozmýšlela. 

A máme tady menší nákupy ze Sinsay, kam jsem šla primárně pro nějaké drobnosti k  narozeninám, které budou mít Kenny, Lukáš a uzavírá to táta. No a pořídila jsem i si něco pro sebe, samozřejmě vše v akci, výhodně. 😇

No za 60kc jsem si řekla,fže ozkouším jejich sadu náušnic z bižutérie, která mne oslovila. Už dvoje nosím a zatím spokojenost. 
Tak a tyto (prima #ski ) sady jsem vytvořila pro tátu a L. k jejich narozeninám. Oba jsou to velcí sportovní fanoušci, navíc Lukáš je aktivní lyžař, tak mi to přišlo i tématicky výstižné.
Set ponožek a boxerek oboje bylo ve slevě, což bylo lákavé, ale hlavně se mi zamlouvalo složení = bavlna s elastanem. 
Pevně doufám, že pány touto drobností potěším 🎁. 
A Kennymu jsem po chvilce váhání nakonec vybrala také ponožky,  s motivem Batmana. 👍
Do Delmartu jsem zavítala po delší době, tak jsem toho na můj vkus vzala vícero. 
Jedno Brie ještě pro Kennyho k narozeninám. 
Zaujal mě mix mléčné čokolády, navíc čokoládový mix bonbonu se hodí pro každou příležitost. 
Ten den jsem k obědu rychle udělala tyto jejich spring rolky plněné masem,  které jsem si oblíbila. 
Sušenky, to je moje, navíc tyto polomáčené jsou velmi, velmi chutné, proto je vezmu asi s sebou do práce, nebo na meeting AA.
No a nákup v Delmartu jsem zakončila posledním kouskem, kterým byl dortík s příchutí Slaného karamelu na plánovanou návštěvu u milých sousedům. 


Od milé kolegyně Ani jsem dostala tuto výběrovou kávu ETIOPIE YIRGACHEFFE, která neskutečně krásně voní i přes uzavřený sáček. 


Dále jsem ještě dostala kytičku, kaktuse, který je ovšem umělý, jak jsem zjistila a od další kolegyně kominíčka pro štěstí. 🍀 Oboje jsem si nechala v práci, aby mi dárečky dělaly radost. Děkuji moc holky moje!!

Posledním dárečkem - snad tedy jsou tyto čokoládové bonbonky. Ony prostě ví, čím mě potěšit. 


A aby těch ponožek pro tyto nákupy nebylo málo 🙈, mám tady ještě jedno mega výhodně koupené balení pěti párů s krásnou vánoční - zimní tématikou. 


Zcela náhodně jsem je pořídila v jednom textilu u nás na Letné, zřejmě v povánočním "výprodeji". Jedny ponožky ve složení 85% bavlna, 5% elastanu a 10% polyamidu vyšly  na krásných 50,- Kč. 


Dvoje si určitě nechám a zbytek poputuje ke svému příjemci, jako dárek. 🧦


Možná tady dnes bylo tak troku "přeponožkováno", nebo spíš jen se to tak sešlo. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



7 komentářů:

  1. All look good. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a nice week!

    OdpovědětVymazat
  2. V Delmartu jsem nikdy nebyla a ani netuším, kde je nejbližší. :) Ale nákupy z něj mě zaujaly. Líbí se mi naušnice, mám to štěstí, že mě z nich uši nehnisají a tak nakupují "levnou" bižuterii ve velkým. Miluji tu variabilitu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, máš pravdu, Marska není nic pro mne, mám jiné oblíbence, na kterých ujíždím (jako třeba čokoládovou pěnu nebo mangový sorbet :D). Asi nejvíc mne zaujal sýr z Delmartu (jak jinak u mne, že?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, jj v Delmartu jsou sýry sázka na jistotu, ale mě chutnají nově i z levných potravin, kam jsem poslední dobou párkrát zašla. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, tyhle čokotyčky to je moje jsem fanoušek hlavně Snickersek. Dove sprcháče už takto bohužel normální stojí, kde jsou ty časy kdy ta cena byla 40 Kč, teďka i v akci jsou tuším za 50 Kč. Já už od pondělka všecky drtím, že bych si dala jogurt s čokokřupinkama, mám covid tak si pro něj nemůžu prostě někam dojít, dneska jsem zaúkolovala tchýni, tak doufám, že ho dovalí :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Sabi, to mě mrzí, člověk je takový izolovaný.Snad už jogurtík máš u sebe. Ty čokosušenky byly za mne asi nejlepší, já prostě sušenky miluju snad na jakýkoliv způsob. Kupuju hodně jablka,mandarinky, občas hroznové víno, když je v akci, ale postrádám úplně khaki, které se někam ztratily. Držím palce, at to zvládáš dobře a jsi brzy fit. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...