pátek 4. února 2022

#RandomShopping No. 5

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční večer a vítám Tě u dalších nákupů, které nebudou tak docela jen moje, ale mnou kupované. 

Začnu asi tímto sprchovým gelem, který jsem si pořídila hned jak jsem viděla video Báry, kde ho označila, za autentickou vůní vánočních perníčků. No a jelikož bylo těsně před svátky, stejně jsem se chystala ven do Lidlu, tak jsem se trochu prošla a zašla do Rossmannu. 


Ale zdražili, co jsem zjistila, tento sprcháč stál 28,- a běžný, čili asi nespadající do žádné limitky vyjde na 25,-Kč. To DMko ceny stále drží. Každopádně sprcháč voní pěkně, ale v košíčku v prodejně se mi vylil, takže balení příliš festovní nebude..., každopádně obal i vůně jsou pěkné a jsem ráda, že jsem si pro něj zašla. 


Tak tady se budu chlubit cizím peřím a to doslova. Protože paletky a produkty značky Urban Decay nejsou moje, ani pro mne, ale pořizovala jsem je já. A to v kamenných prodejnách Sephory, jelikož na e-shopu zboží nebylo k dostání. 

No a já jsem si zrovinka ten den s milou Hani z jejího blogu psala, slovo dalo slovo a já jsem jí nabídla, že jí o víkendu do Palladia zajdu. 

Neskončilo to pouze prodejnou v Palladiu, oběhla jsem ještě pobočku na Václaváku a zakončila jsem to posledním nákupem v OC Quadrium, ale byla jsem úspěšná a pořídila jsem vše, ze seznamu. 
Slevy byly opravdu lákavé a hojně byly produkty vyprodané a i okolo mne dámy a slečny u pokladen měly produkty UD.

Proč UD končí, no ona nekončí, ale přestane dodávat do Evropy, jelikož covid a společnosti se nevyplatí doprava z USA. Takto mi bylo vysvětleno milou slečnou na prodejně. 

A musím se pochválit, odolala jsem všem lákadlům a to jsem mohla si něco pořídit, ale nic jsem si nekoupila. Je taky pravda, že v tom týdnu jsem udělala nákup v Douhlasu a v Sephoře jsem byla v OC Nový Smíchov. 

Hani chtěla tyto produkty: paletky očních stínů - celkem 4x, jeden výhodný set a řasenku, která jediná byla k dostání pouze v cestovní verzi. 
Celkový nákup vyšel na krásných 3400,- Kč, oproti původní ceně 6200,-, což je opravdu velká sleva. A to se vyplatí. Ještě ten den, to odpoledne jsem paletky zabalila, přidala i dárek pro Hani, který jsem právě kupovala v Douglasu, a poslala přes Zásilkovnu. No a z Hani je nyní doslova PALETKOVÁ KRÁLOVNA. 🤗👍🙈


Plátýnková maska, vzorek parfému a držák na kabelku značky Tous jsou dárečky k nákupu. 

A neodpustím si poznámku, že v Palladiu mne velmi zklamal přístup slečen na prodejně, s porovnáním s dvěma dalšími, kam jsem záhy šla. Neochota, neprofesionalita, celkově nepříjemná atmosféra v Palladiu za mne panovala. I když je to pro mne prodejna, kterou mám stále nejblíž, nebudu se tam vracet. 

Čistící přípravky zmíním a zařadím schválně. Jelikož toto modré Savo - dezinfekce bez chloru je NAPROSTO PARÁDNÍ. Od začátku roku (2021) nepoužívám prakticky nic jiného. Mám ho v kuchyni, koupelně, ale otírám s ním příležitostně i různé plochy např. nábytku, rám oken, dveře. Nádherně voní, skvěle čistí a je velmi šetrný k mé pokožce rukou a nevadí našim číčám. Mám ho jak tady v Praze, tak i v Třebíči. 

MALOVANÉ HRNÍČKY..., tak trochu jsem tím chtěla říct, o čem Hanička Z. - písnička zpívá. Aneb naše první - nové - společné hrníčky. M. nasbíral body a vybrali jsme tyto asi největší, které jsou super na čaj.

Navíc, co hodně oceňuji je značka, respektive výrobce. Thun je "tradiční" česká značka toho nejkvalitnějšího porcelánu ve svém druhu. Takže bravo. 


Co to je si asi řekneš a nebo někteří znají. Je to asijský puding postavený na základu ze šťávy z ovoce. Znám ze Sapy, pořízeno náhodou v jednom krámku v centru Prahy. 


Mají v balení po šesti kusech, buďto v takovémto mixu a nebo jedno druhové. Chutná to moc dobře, asi lépe to popsat neumím, Pokud na to narazíš, určitě vyzkoušej, 

Kolegyním, kterým jsem je primárně pořídila na ochutnání, říkaly dobré, zvláštní, ale dobré. 


Punch Monster energy drink jsem si pořídila kvůli obalu, který je "lákavý", ale na fotce vypadá víc oranžově, než lososově. Je to každopádně nezdravý energy drink s ovocnou příchutí. 


Od milé kolegyně Káti jsem dostala krom lentilek a kominíčka pro štěstí, kterého jsem si nechala v práci u PC tuto vonnou svíčku ve skle. Moc příjemná a intenzivnější vůně. 

Cukrovíčko, domácí cukrovíčko, které kolegyně donesla bylo opravdu pro mne jen na fotku, než jsem se stačila otočit, nebylo. Ale prý se zase můžeme těšit na Velikonoce. 

A tímto bych zakončila mé spíš neaktuální nákupy, protože jak mám články připravené do zásoby, některé publikuji i po měsíci, což je znát. snad mi to prominete.


Každopádně přeji krásný víkend ať už budete podnikat cokoli. ☺♥





Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




8 komentářů:

  1. Svíčky ve skle mám ráda, hlavně já tu skleničku pak hned využiju buď na pití nebo jako svícínek na čajovky :) ale co, tak se mi moc líbí hrníček, ale to obecně...věc, kterou mě potěšit je hrnek :D :)
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, ty hrníčky se mi líbí. Koukala jsem na ně v Lidlu taky, ale jednak máme hrnků doma dost a jednak tam chodím spíš pro malé nákupy, tak bych na ně asi ani nenasbírala. Já občas spíš něco nasbírám v Bille, kam jedzíme autem na velké nákupy, tak body spíš přibývají.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, já do Billy prakticky nechodím, sice ji mám také blízko, ale odrazují mne ty davy, které jsou tam prakticky neustále od 90let snad...
      Já hrníčky používám asi nejvíc a to na čaj, jsou moc fajn. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
    2. Eriko, já asi vím, která Billa je ta "tvoje" - byla jsem tam párkrát a ta je dost strašná (v tomhle ji myslím může konkrurovat jen Billa na Florenci ;-))

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, zdražení se teď nevyhýbá skoro nikomu a ničemu, na nás to teď s přítelem dolehne hlavně v rámci rekonstrukce. Moc pěkné Urban Decay úlovky, já mám Born to run a Wild west, ale teda vůbec to není ta kvalita, na kterou jsme u UD zvyklá. Původně mě mrzelo, že tu končí, ale když to vidím nebylo už moc o co stát. Energeťáky jsem dřív pila ve velkém právě nejvíc ty ovocné a nebo klasické Tigery, zrovna dneska jsem po dlouhé době měla mangového Rockstara, v nové práci sahám spíše po kávě. Celkově mě pracovní proces naučil pít kafe :-D

    Měj se hezky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já právě ty ovocné vůbec neeeemohu, ale dneska jsem si s sebou do tašky taky jeden přibalila, neboť mě čeká dlouhý a opět náročný den. Zdražování nájmu, cen energií, potravin, inflace je núprosná. Njn, hlavně abychom byli zdraví. At se rekonstrukce daří - jsem na to moc zvědavá. papa krásný den ☺♥

      Vymazat
  4. Ja som ani netušila, že UD sa prestane predávať v Európe :( to aby som si nakúpila makeupy do zásoby... hoci teraz ich kvôli respirátorom vôbec nepoužívam :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzko, já bych se to také asi dozvěděla později. Sama jsem i zatím nic nepořídila a zřejmě ani nepořídím. Určitě koukni na nějakou paletku. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...