pondělí 7. února 2022

#Recenze - The Ordinary Kit I. část - Face oil za studena lisovaný 100% přírodní

 

AHOJ, AHOJ,

přeji pěkné pondělí, a vítám Tě u dnešního prvního článku s mými novými produkty značky The Ordinary. Tuto sadu jsem koupila v zimní limitce na začátku listopadu 2021 v kamenné prodejně v Palladiu, ale dá se sehnat stále, co jsem se dívala nedávno. Sada byla extra výhodná, vyšla mne na 600,- Kč, čili jeden produkt vyšel v plném balení 30ml skleněné lahvičce na krásných 200,- Kč. 

Jako první jsem začala ze sady, která obsahuje KOFEINOVÉ SÉRUM, HYLLURONO ACID 2% SÉRUM a  100% PŘÍRODNÍ OLEJ, za studena lisovaný, o kterém to dnes tedy bude. 


Na začátek hned zmíním, že tento olej vůbec, ale vůbec neucpává póry, i přes to, že při mé neobratné manipulaci, vlasy ano. Takže se netřeba bát přílišné "mastnoty". 

Olej je ve skleněné, krásné, lékárenské a typické lahvičce s kapátkem. Tmavá barva skla chrání olej před poškozením a hlavně případnou oxidací. 

Konzistence je překvapivě olejovitá, středně hutné konzistence a žluté barvy, takové jako má přepuštěné máslo, bych řekla. Vůně - prakticky žádná. 


Olej se má / doporučuje nanášet na vyčištěnou a navlhčenou pleť, což je určitě pravda a dobrá rada. Při navlhčené pokožce se lépe produkt zapracovává do pokožky, snáz se s ním pracuje. Ale poslední dny ho nanáším jednoduše cca 1/2 pipekty do levé dlani a poté si ho rovnoměrně rozmaži a rozmasíruji a zapracuji na oblast celého obličeje a dekoltu, bez předešlého navlhčení. Protože má pokožka si na něj již nějak zvykla  a krásně ho přijímá. 


Olej je na pokožce velmi příjemný, neucpává póry a nedráždí ji. Naopak skutečně dodá pleti potřebnou hydrataci, péči, ochranu a je po něm krásně jemná, hebká a vláčná. Ráno, nebo i v průběhu večera, kdy si olej nanesu cítím, jak se postupně vstřebává a pracuje tak s pokožkou. 



Čili, čili = má pleť je po něm znatelně vyživenější, jemnější, na dotyk hedvábnější, ale hlavně krásně zhydratovaná. I přes to, že venku vládne chladné počasí, moje pleť se neloupe, netvoří se šupinky, protože je vyživená a dostatečně opečovávaná. Olej používám min. 4x v týdnu a to vždy večer. Občas ho použiji i přes den, např. o víkendu, když se nelíčím. Jako podklad pod make-up jsem ho nezkoušela. 



Za mne je to naprosto skvělý produkt, který si s mou suchou a stárnoucí pletí velmi sednul. Rozhodně mě přesvědčil, že se olejů nemusím bát a rozhodně si ho plánuji pořídit znovu. 


A jaká je tvá oblíbená hydratační "vychytávka", Tvůj současný oblíbenec? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





4 komentáře:

  1. Eriko, já tuhle značku znám jen do tebe, nikde jsem ji neviděla. ostatně ani envím, jestli bych si olej na pleť pořídila - nějak si nimi nemám zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, mě tato značka dělá opravdu moc dobře, proto si pořizuji nové - případně opakovaně produkty. S oleji také spíš začínám, dřív jsem se jich obávala, ale zjistila jsem, že zbytečně. Tyto jsou naopak pro mou pleť přínosné a bez vedlejších efektů, jako je ucpávání pórů. Ale záleží, na osobních preferencích. Momentálně přemýšlím, jaký denní / noční krém si pořídit, až tento současný spotřebuji. Uvažuji nad Clinique, jsem dlouho neměla. Měj krásný den. ☺☺☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já momentálně bojuji se suchými místy pomocí exfoliace, dřív jsem peelingy na pleť nepoužívala vůbec, nyní buď používám peeling gel od Balea a nebo sonický kartáček od Ety. Těším se až mi dojde sérum, co mám rozdělané teď a načnu, co jsem dostala od Haničky z té nové Botanique řady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sami, suchá pleť a zvláště pak lokální místečka jsou v tuto dobu častý jev, právě jsem se doupravovala a po celodenním sundavání a nandavání respirátoru je to hrůza. Obličej trpí. Krásné odpoldne. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...