sobota 26. února 2022

#Recenze - Balea keratinová hair řada

 

AHOJ,AHOJ,

přeji pěknou sobotu, kdy je venku počasí doslova jako na houpačce. Však moc Tě vítám u mého dnešního příspěvku s recenzí vlasových produktů značky Balea, které mám doma celkem dlouho. Dostala jsem se k nim až nyní a mám takové tušení, že jsem je dokonce kupovala v nějaké slevě, kdy u nás v DMku mívají moc fajn akce, i jiné nežli jinde. 


Šampon a kondicionér z řady určené PRO JEMNÉ A SLÁBNOUCÍ VLASY s vyživujícím KERATINEM jsem měla v plánu vyzkoušet, respektive vyndat si tzv. "čekající" produkty na používání ze skříňky již dříve, ale stále jsem to odkládala, že na ně přijde čas, až, až, až dopotřebuji ty a ony produkty. To jsem celá já. 🙈

Šampon a kondicioner mají velmi, ale velmi příjemnou parfemaci, která mi připomíná jeden šampon pro blond vlasy od WELLA profesional, co jsem kdysi měla. 


I vzhled je moc pěkný, sice dosti barevný, ale mne se líbí, rozhodně člověka zaujme. 
Šampon má objem 250ml a kondicioner, který je logicky hustší konzistence má 200ml, což je asi tak optimální poměr. I když já na svou délku, o které jsem právě psala ve článku #random #můjměsíc, že mi neskutečně rychle rostou, ale bohužel i taky stejně rychle padají. Asi stres, nebo zima, která vystřídala podzim a to mi prakticky vždy začínají padat. I loni tomu tak bylo. 


Šampon má středně hutnou konzistenci, spíš bych řekla hutnější, což při nanášení a samotné aplikaci je fajn. Je bílé - perleťovité barvy, dobře pění, rychle a snadno vlasy zbaví mé vlasy nečistot, prachu a i mastnoty. Vůni jsem popisovala snad jako první plusový bod. 
Vlasy nijak nevysušuje, ale vždy používám další péči, takže má vypovídací hodnota není taková, jen o samotném kombu. 


Balení je sice pěkné, ale nepraktické, jelikož díky svému tvaru, nebo i mé nešikovnosti a neobratnosti mi prostě vždy dost produktu zůstává uvnitř. Obal buďto musím nevzhledně zmačkat, silou se snažit produkt vydolovat a nebo jednoduše vzít nůžky a rozstřihnout ho, což ve většině případů také dělám. 


Za mne šampon dobrý to produkt, který nedráždí mou pokožku, nevysušuje vlasy, má krásnou vůni, vyhovuje mi jeho konzistence a víc snad ani po tomto produktu z drogérky chtít ani nemohu. Dodá malinko lesku bych ještě zmínila. 


Kondicioner, po delší době jsem používala pouze ten, masky jsem vynechala úplně. Konzistenčně je natolik hutný a výživný, že tomu ani nebylo třeba. No přiznejme si, že na mou délku vlasů toto 200ml balení bylo tak na pět plnohodnotných použití, abych pokryla celou délku vlasů - myslím tím skutečně v délkách a šly mi dobře rozčesat. 


Kondicionér má opět krásnou parfemaci, příjemnou až hutnou konzistenci, kterou oceňuji zvláště pak při samotném nanášení, že nikam nestéká a krásně přilne k vlasům. 


Barva je opět bílá, tentokrát bych řekla, že nemá tolik, nebo dost možná žádnou perleť. 
Ovšem, ovšem. 
Stalo se mi to pokaždé, co jsem produkt použila a to i přes to, že jsem se na vymývání s smývání kondicionéru zvláště zaměřila. 

Tento produkt mi nesedl a nevyhovoval mi tím, že mi neskutečně zatížil a nevzhledně zmatnil a zmastil vlasy. I po vysušení nedostaly žádný objem a byly velmi, ale velmi těžké, nepoddajné a jako by bez života, což mi jiné produkty nedělají. Zkoušela jsem vymývat skutečně pečlivě, dlouho, když se mi to stalo poprvé, tak jsem si říkala, že jsem asi udělala něco špatně. Ale opakovalo se to stále. 


Za mne tedy verdikt je následný; šampon  - určitě ANO, moc fajn produkt, už jen pro tu vůni bych si ho pořídila, ovšem k jinému kondicionéru. Kondicionér = balzám ten nemohu doporučit, jelikož mým vlasům zcela nevyhovoval. 

Dnes je to tak půl napůl. 

Ovšem ve zkoušení a testování nových produktů nekončím, to mne jen tak neodradí. Celkem ráda bych vyzkoušela i nějaký tuhý produkt na vlasy. Máš nějaký oblíbený, který ti vyhovuje?
☺♥ Budu moc ráda za tip. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



10 komentářů:

  1. Já mám kondicionéru vždycky větší spotřebu než šamponu, a to nemám nijak dlouhé vlasy (takové mikádo pár čísel pod uši). Produkty na vlasy nebo sprcháče, které nejdou z tub nebo lahviček vydolovat, tak vždycky zředím trochou vody, pořádně protřepu a pouužiju. Horší je to u tělových mlék, kde ředění vodou nepřipadá v úvahu...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěknou neděli přeji. Leda některé obaly rozstřihnout, aby šel produkt vydolovat, znám to. 😊👌

      Vymazat
  2. Eri,
    nepoznám ani jeden produkt, ale zaujal ma ten šampón.
    Mám to podobne, väčšinou tie tuby ku koncu používania tiež rozstrihnem, robím to aj pri krémoch na ruky, tie mám najväčšiu spotrebu :-)
    Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, přesně jak píšeš, rozdelat tubu a dopotrebovat. Masky na vlasy jsou u mne ve velké spotřebě..., krásnou slunnou neděli přeji. 😊😇🤗

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, řadu jsem nezkoušela, kdysi jsem zkoušela Balea Proffesional některé produkty, ale když už byl jakš takš dobrý šampon, tak právě kondicionér byl buď naprosto nedostačující v rámci hydratace a nebo jak vazelína, že to udělalo na vlasech až takový obal, takový povlak nebo jak to říct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já si jednou pořídila Balea masku na jedno použití, protože se mi právě hodilo to malé balení a bylo to jako mléko, doslova mi to proteklo mezi prsty, ale myslím, že maska se již neprodává, raději ji stáhli. Jinak tyto dva produkty tak 50/50, šampon bych si klidně pořídila znovu. BTW... Dnes mě namotivovalo video PLH, kde Loreal má novou Elseve řadu. ☺♥ Krásný večer.

      Vymazat
  4. Mě zásobují produkty na péči o vlasy dcera,snacha a vnučky.Mám toho tolik,že stačí na celý rok.Teď mě hodně mrzelo,že jsem se dozvěděla v drogerii,že už nevyrábí barevná tužidla.Protože už mám sem tam šedivý vlas a nechce se mi používat barvu,tak jsem byla hodně zklamaná.Ještě musím zapátrat na internetu.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný večer milá Jitko, tak po pravdě o tužidlech toho příliš nevím, ale barevně se dá doladit a použít jistý sprej od Loreal Colorista, ten funguje dobře. ☺

      Vymazat
  5. Ja mám teda Balea produkty rada, ale čo sa týka starostlivosti o vlasy, mojim vlasom len tak hocičo nevyhovuje a pomerne dlho mi trvalo, kým som konečne našla produkty, ktoré mi sadli, za čo som nesmierne vďačná :) Tiež sa snažím vyhľadávať vlasové produkty bez obsahu SLS, takže táto "Baleácka" rada by určite pre mňa nebola

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  6. Mě hodně kdysi vyhovovaly produkty Loreal Proffessional, ty byly super a pro letní ochranu zase Wella, třebas se k nim zanedlouho vrátím, nyní jsem si hodně zvykla střídat produkty. Krásný den přeji a jdu kouknout na Tvůj IG. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...