pondělí 28. února 2022

#Spotřebovanaci za měsíc ❄ LEDEN = JANUAR 2022

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné slunné pondělí, a vítám Tě u PRVNÍCH

SPOTŘEBOVANCŮ ZA LETOŠNÍ ROK, PLNÝ

DVOJEK....:-). Za leden jsem tedy dopotřebovala

tyto produkty, o kterých vám povím, jak jsem

s nimi byla či nebyla spokojená.


Začnu asi méně tradičně a to od vypálené svíčky, kterou jsem dopálila v Třebíči. Už bych si podobnou svíčku nepořídila. Pouze hoří, vůně žádná, raději si rozpustím vosk YC, to mi vyhovuje asi úplně nejvíce. 


Šampon Balea s kokosovou vůní byl MOC FAJN, pořídila bych si znovu, mám i v zásobě doma v Praze. Spolu s balzámem tvoří prima kombo. ZA MNE ANO. 

Balea - Med pH  sprchový gel byl fajn, jemný, dostatečně hustý a skvěle pěnil. URČITĚ FAJN PRODUKT, který mohu doporučit. 

Nivea - hydratační pleťová maska s mandlovým olejem byla VÁŽNĚ MOC FAJN. Dobře hydratovala, byla dostatečně hustá, aby z pleti nestékala a snadno nanášela. Do pleti se mi postupně vsákla, nechávala jsem působit doporučenou dobu cca 10-15 min. Výživná, na pleti příjemná. URČITĚ BYCH SI POŘÍDILA ZNOVU. Pro mou suchou pleť ideální. 

Jeden z mnoha respirátorů, který dávám pryč. Máme to asi všichni stejně. Bohužel..., na toto téma by se daly popsat stohy papíru a každý to vidí a vnímá jinak. Já sama za sebe říkám, že poslední cca půl rok je extra náročný, únavný a cítím se čím dál tím více vyčerpaně a prázdně. 
Řasenka Sky High od značky Maybelline bylo loňské jaro hitem největším, že se prakticky nedala sehnat v drogérii. Já ji však ulovila, používala, seděla mi a zbytek jsem si odvezla sem do Třebíče, kde se líčím velmi sporadicky, ale už ji mám dlouho, sice trochu ještě maluje, ale dávám pryč. ANO ZA MNE FAJN ŘASENKA, ALE SPÍŠ JEN PRODLOUŽÍ NEŽ ZAHUSTÍ. 
Z produktů na vlasy zde mám masku s keratinem a obnovující šampon s vůní čokolády. Dva zástupci značky Kallos, a s obojím jsem byla velmi spokojená. Masky kupuji opakovaně, Šampony spíš střídám. Poměr - cena - výkon za mne parádní, navíc mi vyhovuje na mé dlouhé vlasy velké balení. Značka KALLS URČITĚ ANO
Balea - sprchový gel z limitované edice Magic forest byl fajn, běžný sprcháč, ale nijak zvlášť se mi do paměti nevryl, takže vlastně ani nevím, jak voněl. Kupuji stále dokola a žádná limitka mne nenechá klidnou. 

Cien - sprchový gel, velmi krémový, příjemný, nevysušoval, dobře pěnil a voněl "teple" po kakaovém máslu. Určitě velmi slušný produkt! Určitě pořídím ZNOVU. 
Parfumérie Douglas produkty mi prostě SEDÍ a plně vyhovují. Úplně se mi vybavily odličovací ubrousky, které se staly cca v roce 2015 hitem, právě díky blogosféře a GetTheLouk, která si je pochvalovala. No jasně, taky jsem si je pořídila a byly fajn. 
Make-up Reomover a micelární voda v jedno kroku - skvělá, odlíčila celý make-up, nezamastila pokožku, neucpávala póry, byla na pleti příjemná, nedráždivá, jen v oblasti očí, zvláště při použití voděodolné řasenky, jsem musela být opatrnější. Jinak super produkt, který mohu doporučit. 

Stejně tomu je i s jejich tonizační pleťovou maskou, která byla moc fajn. Ráda jsem si ji nanášela, jelikož mi pleť udělala jemnější, hebčí na dotek a projasněnější. 
Začnu vzorečky CeraVe, kterých jsem měla spousty a dostala je od milé Hani. Krémy to byly skvělé a již po nich pokukovala u nás v lékárně, když jsem čekala ve frontě. Ano, takový výživný krém mne přesvědčil, že mé pleti vyhovuje
Simple - mycí gel na obličej byl prima, ničím zvlášť výjimečný, ale pokožku umyl, vyčistil a to jsem od něj očekávala a pořizovala si ho již před nějakou dobou na drogerii ZDE. 

Balea pleťové masky v sáčcích mám ráda. Obě byly moc fajn. 
V růžovém obalu - čokoládová, příjemná, hydratačnější.
Oranžová - s vitaminem C, lehce projasnila. 
Poměr - cena - výkon - RÁDA POUŽÍVÁM a ráda také střídám a objevuji nové varianty. 

Cien - antiperspirant ve spreji, super pomocník, mne funguje skvěle. Určitě pořídím znovu. 
Balea - tekuté mýdlo na ruce v doplňovacím sáčku. Kupuji opakovaně. 

Cien - hutné, výživné a lehce mastnější dry skin body lotion s mandlovým olejem bylo PARÁDNÍ. Pro zimní období a mou suchou pokožku, která je zvyklá na každodenní hydrataci značka ideál. Obří půllitrové balení mne taky vyhovovalo. 

Balea - solný tělový peeling na olejové bázi byl celkem drsný, pro citlivou pokožku bych nedoručovala. I mne docela trvalo, než jsem ho spotřebovala, ale vyhovoval mi a právě mne bavila ta slaná vůně a hrubší struktura v podání větších částeček. 
Bez respirátorů by to nyní ani nešlo, proto zde mám zástupce jak jinak než Respilonu. FFP2 s nanotechnologií, lehký, prodyšný, skvěle padnoucí na menší obličej. Nejlepší respirátory, jaké jsem ozkoušela. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na


Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eriko, já jsem z řady Magic forest měla masku a ta podle mne taky nevoněla. Jinak znám ještě krém CeraVe - kdysi jsem taky testovala vzorky (a furt je tu ještě mám - dostala jsem jich hrozně moc). Balea doplňovací mýdlo je u nás taky stálice, jen kupuji variatu Sensitive. Budu muset to mořské taky vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, masky jsem si snad ani nevšimla, asi byla plátýnková, ty já nevyhledávám. Mýdla střídám, ale Sensitive se přiznám, že nekupuji, protože ještě máme všude tuhé mýdlo Protex.Vzorečky CeraVe jsi mi posílala na konci roku 2020 a byly super. Hodně populární je jejich mycí gel. Krásný den přeji. ☺☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    skvělé spotřebováno. Znám produkty Balea a taky si je ráda kupuji, limitky mě vždy nalákají. Zaujal mě ten gel Cien, dost mi to připomíná Dove. Já budu brzy psát článek o vypotřebovaných produktech za únor a bude pěkně dlouhý, taška je úplně plná.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, ano ten sprcháč, respektive to byl opravdu hutný krém velmi připomínající Dove, i proto mne tak oslovil. Byl fajn. Určitě v Lidlu zase na nějaké kousky kouknu, zdali se neobjevilo něco nového. Vím, že mají suché šampony a nějaké toaletní vody. Na tvůj článek se spotřebovanými produkty se už nyní těším ♥. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, svíčka mi vizuálně připomíná svíčky, co jsem kdysi kupovala v nejlevnějších potravinách je-li to vůbec možné. Na tuhle kokosovu řadu jsem taky koukala, ale nakonec jsem jí nevzala, Balea na vlasy není úplně můj šálek kávy. Přesně tuhle masku mám zrovna v šuplíku od Nivey, ještě jsem se na ní nějak nedostala a furt mi tu zbývá. Kallos je hrozná šlichta i mezi levnějšími značkami, zkoušela jsem tehdá masku a absolutně nechápu, že se těší takové oblibě. Mě teď zlákala ta Natural Beauty řada od Baley na sprcháč a zatím je fajn, mám konkrétně tu verzi s konopím a papájou.

    Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kokosová řada Balea pěkně voní, ale je poslabsi, pravda. No Kallos mi vyhovuje už přes 2 roky určitě. Děkuji za tip, na papajovou řadu se kouknu ráda. Pěkný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za duben - april 2024

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím a přeji krásný dnešní den.  Jak se máte? Doufám, že dobře.  Tento pleťový krém jsem používala denně, rá...