pátek 4. března 2022

#New WishList 2022


AHOJ,AHOJ, 

přeji Ti v prvé řadě krásný dnešní den a vítám Tě u článku, který jsem měla celkem dlouho nadepsaný, rozepsaný pouze v bodech a nějak jsem na něj "nekvaltovala". Až najednou jsem měla prostě tu správnou energii, čas a prostor, jelikož jsem nemohla spát. Bohužel se mi probudil vyplněný - léčený zubní kanálek a článek byl na světe. 

K tomuto článku a jeho upgradovému sepsání mne inspiroval M., svým seznamem přání. 


 I v tomto wishlistu je zástupce parfému - vůně, která by mi udělala asi největší radost, zároveň, kterou bych si asi jen tak sama nepořídila je značka - jak jinak u mne "překvapení " Chanel Gabrielle. Dle mého názoru je to vůně skutečně sofistikovaná, plná a hodná svého jména - Gabrielle ( Coco Chanel, vlastním jménem Gabrielle Chanel).



Klára Nademlýnská 


Tady jen malá ukázka co a proč se mi na velmi minimalistické Kláře, která mimochodem bydlí na Malvazinkách = na P5 líbí. 


Důmyslný, promyšlený a jednoduchý styl, střih, čistá linie a přitom důraz na detail. Navíc, líbí se mi, jak si hlídá sebe, své okolí a také lidi, se kterými již řadu let spolupracuje a kterými se obklopuje, protože např. za mne je Tereza Maxová skutečná TOP modelka, ne jako některé, které se rádoby do této sféry samy pasují a zdaleka na to nemají. Dále nebudu více konkrétní, jenž v tom hrají roli osobní animozity. 


Sluneční Brýle D&G nebo Prada

 klidně oboje.... 😇🧚‍♀️

Náušnice Chanel


A jelikož jsme se nyní bavili o stylu jako celkovém, tak nemohu nezmínit dle mého názoru naprosto skvostné a originální = smaltové šperky Frey Wille, speciálně kolekce Gustava Klimta. 

Kabelka COS 

nebo pak Kabelka značky POLENE-PARIS , kterou mi doporučovala kamarádka. 

Lodičky Högl 



černé slim jeany Levis 



Tylová sukně


Křivák, rozhodně kožená varianta s co nejméně cvoky a zipy. 

Černý korzet, tento je spíše košilovitého střihu - stylu, ale líbí se mi velmi. Ovšem rozhodně by to byl kousek oblečení, šitý na míru. 



Botox 

ano tento kosmetický zákrok zde stále trvá, dost možná, že ho potřebuji ještě víc a loňský rok na něj nedošlo. Takže letos bych si ho mohla = měla dopřát. 


Leonardo Da Vinci / Gustav Klimt / Depeche Mode - aneb taková ryze random kultura, alespoň pro mne. Je to velmi nahodile zvolené, ale kdybych měla vypíchnout z každé sféry něco, nebo někoho, byly by to právě tito interpreti = umělci a renezanční člověk a největší osvícenec všech dob, alespoň tedy za mne. Rozhodně bych na toto téma mohla popsat celý blok, ale na to bych si mohla vlastně založit i speciální blogg. 😇🤣👍

Lístky na balet, či do divadla - Ano moc bych ráda viděla na živo Labutí jezero, vím že ho hrají tuto sezonu v Brně, kdy to zjistil M, když jsme šli okolo jejich ND a potom divadlo, asi moje nejoblíbenější div. hry jsou Revizor od Gogola a potom Její pastorkyňa - od L. Janáčka. 

Bunda Napapijri - aneb švédská zima si žádá, silné zateplení a výbavu. Tyto bundy se mi již delší dobu líbí. 


A zakončím to tím, kam bych se ráda podívala. Rozhodně to bude nějaké metropole, evropská metropole. Řím a potom Paříž, kam bych konkrétně chtěla vidět "slavný" hřbitov Pére-Lachaise


hřbitov Pére - Lachaise


Třeba se v něčem potkáme, třeba se v nějakém přání shodneme. Nebo jaké produkty - položky čítá Tvůj wishlist?
Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.
Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.
papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, obě tyto metropole bych taky ráda navštívila, celkově já bych ráda cestovala v rámci Evropy, nemám ráda takový ten zbytečně přerostlý hmyz :-DDDDDDddddd jinak můj wishlist aktuálně skýtá lístky na nějaký koncert líbily by se mi The Offspring, co mají být v Ledárnách Braník nebo Imagine Dragons, ale to asi spíš nevyjde, lístky pro mě a přítele by vyšly na nesmysl a ještě u těch draků je blbý, že to bude zase venku v Letňanech, což jak jsem zjistila na Edovi - mi vůbec nevyhovuje. Z vůní se stále drží na seznamu přání Dior J´Adore, stále jsem si ho nekoupila a zatím ani nevypadá, že bych vzhledem k rostoucí inflaci měla. No chtěla bych si letos dopřát konečně nějakou tu dárkovou sadu Rituals ode mě pro mě. Z oblečení jsem se teď přehodila na tu teplejší půlku roku a to mám v plánu černé stahovací plavky, dvoje kraťasy alespoň ke kolenům, aby se mi nedřely stehna, nové sandálky, kšiltovku New Era, kimono a do Jeseníků, kam pojedeme nepromokavou bundu (zásadně máme to štěstí, že nám na dovolené prší).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, krásný víkend zároveň měj. Snad jsi měla prima týden. JAdore je moc prima vůně, sama jsem ji měla několikrát, takže mohu doporučit. ☺♥ Inflace, o té se mi dnes snad zdálo, proto jsem dnes zameškala, prakticky, co se dalo. : ///, no den blbec. Snad ve stejném duchu se neponese víkend.
      Rituals sady jsou jistě fajn, já se přiznám, že sadu přímo jako takovou jsem nikdy neměla. Už máte takto naplánovanou dovolenou, to je krásně, i když bude pršet, jsi vybavená, nebo máš plán a to je hlavní. Zítra si dojdu vyzvednout balíček, dneska jsem marná. papa ☺♥

      Vymazat
  2. Rada som si prečítala Tvoj wish list.
    Máš v ňom zaujímavé položky...
    Jediné, čo zo zoznamu mám sú originál okuliare D&G, ale ja ich mám dioprické. Na balet Labutie jazero som už kedysi bola a botox mám úspešne za sebou asi pred 4 rokmi. Zaujímavé je, že po jeho aplikácii mi všetci hovorili, ako skvelo vyzerám, ale nevedeli definovať prečo a o 10 rokov menej :-)
    Držím Ti palce, nech sa Ti splní čo najviac z Tvojich želaní!!!

    Mňa momentálne trápi, že sa u nás "potajomky" schválila hospodárska mobilizácia...a to je zlé.
    Maj sa pekne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, to je tak nepříjemné, moc energie a sil vám posílám. Věřím, pevně doufám a můžeme se jen modlit, aby se daný vyhrocený konflikt brzy uklidnil a demokratické systémy zvítězily nad jednotlivcem a total. mocí. Wau, páni, brýle musí být skvělé, věřím, že jsou i lehoučké a "pohodlně" se nosí. I ty jedna tajnůstkářko, botox jsi měla, no a jak jsi na to byla - jsi s doplněním? Je potřeba tak pravidelně, i když vím, že je to dost individuální záležitost. Měj pokud možná krásný večer a poklidný víkend. papa opatruj se ☺♥

      Vymazat
  3. Já žádný wish list nemám, snad jedině turistický, v jehož čele trůní gruzínské hory (což se mi za současné situace jeví poněkud nereálné, takže nejspíš pojedeme do těch Krušných :)). A z tvého wish listu bych jednoznačně sáhla po červené bundě :)
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, pevně doufám a i věřím = vím, že se situace ustálí a brzy bude možné a bezpečné, běžně vycestovat i třebas do gruzínských hor a vám se dovolená brzy vyplní. ☺♥ Mě z tohoto pohledu asi nejvíce láká samozřejmě Izrael a potom Jordánsko a skalní město Petra. Krásný večer a i víkend, at už jste v Praze, či jej trávíte na chalupě. ☺☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    to je parádní wishlist. Ta zelená kabelka Polene je fakt krásná, ale nevím, jestli by se mi chtělo dát 9000 Kč za kabelku. Taky bych ráda vyrazila na balet. Před pandemií jsem byla třikrát na ruském baletu u nás v Příbrami. Bylo to tedy hodně drahé, ale stálo to za to. Užila jsem si to. Dneska je úplně jiná situace... Nevím, kdy bude zase nějaký balet v Příbrami, natož pak ruský, tak si asi zajedu někdy do Prahy. Taky mi docela chybí výstavy, šla bych na nějakou secesi nebo impresionismus, to jsou moje směry:-D Ty náušnice jsou krásné, líbí se mi i šperky od FW. Co se týče cestování, docela ráda bych si projela nějaké evropské metropole.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, ty mi naprosto mluvíš z duše. Balet, zvláště pak ten ruský je prostě klasický, to mi nikdo nevymluví a cena se dle toho pohybuje, také bych byla ochotna si připlatit. Vidím to tak, že s jarem snad situace u nás trochu "zlepší" a třebas na nějakou výstavu zajdeme společně. Min. Veletržní palác je celkem sázka na jistotu, nebo mě lákají malé výstavy např. v Invalidovně či pavilonu Expo na Letné. ☺♥ K tomu káva, kam nás nohy zavedou. Krásný večer a prima nastávající týden. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za duben - april 2024

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím a přeji krásný dnešní den.  Jak se máte? Doufám, že dobře.  Tento pleťový krém jsem používala denně, rá...