středa 2. března 2022

#MiniRecenze Mix - makeup XXX.


AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, a vítám tě u dnešního článku. Doufám, že se máš dobře a tento článek bude, třeba jeho příjemnou součástí. Já za chvíli odcházím na odběry krve, tak snad to dobře dopadne, jehly a já velmi nerada a z bílých plášťů se mi dělá doslova mdlo. 

Ale..., už jdeme na to. Dnes to bude o dvou produktech ze zástupců dekorativní kosmetiky. 


NATASHA DENONA MINI PALET GLOW & BRONZE je mým druhým produktem této značky, která poslední min. dva roky vévodí Sephorám, YTB a blogosféře. 

Paletku jsem pořídila na začátku listopadu 2021 v Sephoře za naprosto úžasnou cenu 550,- Kč, ale jak jsem nyní zjiš´tovala, nyní bohužel k dostání. Byla tuším i verze s tvářenkou a rozjasňovačem na základě čeho jsem si já pořídila. Jakmile jsem ji tam viděla, vyměnila jsem ji za mini duo Nars setu. 

Obal krásný, luxusně zpracovaný, reprezentativní, sice maličký, čili velmi skladný a praktický. Obsahuje dostatečně velké zrcátko, které působí fortelně. To už je první plus, které této paletce musím přiznat. No vlastně asi jak tušíš, nemám ji co vytknout. Je prostě naprosto ÚŽASNÁ. 
Bronzer i rozjasňovač jsou skvěle pigmentované, takže to chce ze začátku skutečně lehkou ruku, nebo je řádně oklepat. Podtón je žlutý, lehce do oranžova bronzer by nemusel sedět všem, ale já se v něm cítím dobře, možná i proto, že líčení nyní kombinuji se studenější tvářenkou. 


Rozjasňovač obsahuje lehké třpytky, které ale neopadávají, drží krásně jak na tváři, tak i na oku. Ano, paletku zkouším i pro líčení a očí a krom oblasti pod obočí, kde je to příliš moc tmavý odstín se mi líčení líbí. Protože se mi jim podaří vytvořit rychlé, denní a pěkné líčení, které se hodí snad pro každou příležitost. 


Z paletky jsem nadšená, bronzer krásně zahřeje mé tváře, dodá plastiku a tvar obličeji a jako lehké ztmavené a vydefinování záhybu oka je perfektní. 

Rozjasňovač je opět skvěle pigmentovaný, dobře se mi s ním pracuje štětci, ale i prstem. Stín neflekatí, dobře se nanáší a neopadává. Používám jak na celé pohyblivé víčko, kde krásně drží celý den, tak i k projasnění vnitřního koutku, kde dělá velkou službu a úplně rozzáří můj pohled. 

Oficiální popis produktu:

Natasha Denona - BRONZE & GLOW = bronzující pudr a rozjasňovač = bronze & highlighting powder v odstínech GLOW EXTREME a BLUSH. Jedná se tedy o verzi mini paletky o celkové gramáži 4g, což není vůbec špatné, respektive pro mne naprosto plně dostačující. 



 Bronzer i rozjasňovač mají skvělou kvalitu, kdy stíny jsou až máslíčkovité konzistence, bezvadně drží celý den, dají se navrstvit, tu a tam jeli potřeba poopravit a neflekatí. Odstínově jsou spíš teplejší, což mě vyhovuje a v takovémto líčení se cítím dobře. Navíc, jak mě znáte mi velmi vyhovuje jeho multifunkčnost, čili že mohu jedním produktem nalíčit oči i tvář. 


Čili za mne je to naprosto FANTASTICKÝ PRODUKT, který mi jen potvrdil a ujistil mne, že potřebuji další paletky, třeba i ty Mini. 



Řasenka je druhým dnešním zástupcem, kterého jsem si vybrala k recenzi. Tuto řasenku mám z e-shopu Pilulka.cz, kdy jsem si ji mohla vybrat dárkem (nejde o spolupráci ani nic podobného), byl to prostě dárek. 


Maybelline řasenky prostě umí, což má moc dobře vím, mám i své oblíbence. Když jsem viděla, že na tuto konkrétní verzi Maybelline The Classic Volume Express extra black byla ve výhodné akci. 

Výhodný set 3 ks oblíbené řasenky Maybelline Colossal Volume Express pro objem a prodloužení řas vyšel na 250,- Kč.

Jedná se tedy o objemovou a prodlužující řasenku v černé variantě, která má velmi pěkný a praktický kartáček. Pěkný, tím myslím, že je tak akorát velký, dlouhý, široký a celkově přizpůsobený mému menšímu oku. 
Řasy dělá skutečně krásné. Dokáže mi vytvořit jemný efekt, ale při navrstvení a to již při druhé vrstvě (více bych jich snad ani nedávala) mi udělá wau, výrazný look a pohled, vhodný pro večerní příležitosti, třeba. 


Řasenka se dobře nanáší, krásně nosí, má dlouhou výdrž, neopadává a ani se obtiskává. Vydrží mi na oku krásně celý den. Nedráždí oko, je skutečně černo černá a jde snadno odlíčit. 

Popis produktu:

Maybelline Prodlužující objemová řasenka pro objem řas extra černá

Pro neodolatelně husté a výrazné řasy. Speciální složení s obsahem karbonově černých pigmentů pro tu nejčernější černou. Krémová formule, která lze vrstvit pro vytvoření 3D objemu. Kartáček se štětinkami pro dokonale natočené řasy bez slepení a žmolků.

Za mne je to tedy další řasenky této značky, která mi velmi vyhovuje. Navíc pokud vyjde na třetinu SkyHigh verze, není co řešit. 
Za mne VELKÉ ANO A DOPORUČENÍ této skvělé maskaře. 


Oba produkty jsou super, oba mi plně vyhovují. A jakými líčidly se nyní ty nejčastěji zkrášluješ? 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



 

8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, ta Natasha Denona vypadá moc hezky, já od nich už druhým rokem určitě slintám nad paletkou Bronze, teplé barvy jsou moje vůbec nejoblíbenější. Řasenku mám teď Big Shotku, už tak moje alespoň patnáctý balení a budu načínat Dermacol Black Swan, na tu jsem upřímně zvědavá. No a taky pomalu, ale jistě doluju Barry M, které se z mého současného arzenálu nic nevyrovná.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sabi, od ND mám minipaletku očních stínů nude a je skvělá, rozhodně stojí za investici. 👍 Směle do toho. 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké věci, ale já tohle vůbec nepožívám. Bronzer bych se ráda naučila používat ,ale trochu se toho bojím :-D A řasenky už vůbec nepoužívám, mám prodloužené řasy :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak říkám, já bych si snad ani nedovedla bez bronzeru, který tvář hezky zahřeje a tak nějak vydefinuje i tvar. ☺ Prodloužené řasy jsou velmi praktické, nikdy jsem nic takového nezkoušela. Krásný večer. ☺

      Vymazat
  4. Super rezenzie, ani jeden produkt som zatiaľ nemala :-)
    Stále hľadám ten správny bronzer rozjasňovač...
    Pekný deň, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, docela slušné bronzery a i rozjasňovače zvláště má Catrice, tak se dá celkem i zkoušet, vzhledem k ceně. Natasha Denona se stala mou velkou oblíbenou značkou + bych ráda vyzkoušela něco od Hourglass, který je k dostání v Sephoře. Nebo mne nyní napadá Pupa Milano, má skvělé rozjasńovače, Ty by tě třebas mohly oslovit. Krásný večer moje milá ☺♥

      Vymazat
  5. Eriko, zaujala mne řasenka. Broznzer není něco, co bych uměla používat, takže nepoužívám :).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, řasenka je klasicky Maybellinovsky dobrá, takže mohu doporučit. Udělá hezké řasy i první vrstvě. Používám ji prakticky denně a začíná mi trochu vysychat, nebo prostě ubývat, což je dobře. Jsem s ní spokojená! ☺☺ Krásný večer.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...