pátek 15. dubna 2022

#MininiRecenzeMix No. XXXV. ☺



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný velikonoční pátek, a vítám Tě u dnešního článku. Opět to bude recenze dvou produktů, které momentálně používám. 


Začnu touto micelárkou privátní značky Tesco, kterou jsem si pořídila na základě mé velmi dobré zkušenosti s odličovacím mlékem, které mi "doporučila" Martička, moje sledovatelka na IG, která miluje parfémy. Já ovšem příliš vůně nestřídám a neumím vůbec popisovat, čili příliš recenzí na vůně zde nenajdete. 


Tuto micelárku jsem kupovala v Tescu, jak jinak a to v OD Máj na Národní třídě. Obří balení, které má ovšem celkem běžný objem 500ml, což má třeba naprosto běžně i Balea za cca 90,- Kč, čili moc prima cena. 


Micelární voda je ve světle růžové plastové lahvičce, tekutina je čirá. Je určena pro citlivou pokožku, což mohu potvrdit. Odlíčí skutečně DOBŘE, rychle, snadno a poradí si i s vyšší vrstvou líčení. Respektive nyní používám make-up, který má vyšší krytí a s tím si poradí opravdu dobře! Na pleti nedráždí, nevysušuje ji, no a jsem s ní CELKOVĚ VELMI SPOKOJENÁ. 


Na odlíčení očí jsem ji také zkoušela, ale v očích je nepříjemná a štípe. Možná, jako taková nouzovka, proč ne, ale primárně bych ji na oční okolí příliš nedávala. Na dočištění oblasti pod očima proč ne. 


Nanáším klasicky na vatové tampónky, kdy jimi sundám veškeré líčení, pohodlně, snadno a rychle, což je vše, co od micelárky potřebuji, očekávám a také dostávám. 


Za mne je to FAJN PRODUTK, a jsem moc ráda, že jsem si jej pořídila, vyzkoušela a pokud Tesco nestáhne tento produkt, ba neodejde z našeho trhu, budu si ji občas pořizovat OPAKOVANĚ. 


A jakou metodu pro čištění = odlíčení používáš či preferuješ Ty? Micelárky samozřejmě vždy řádně oplachuji vodou, ale to je ostatně známá věc, že bez toho je nejde požívat. ☺


Druhým produktem je MASKA NA VLASY LOREAR ELSEVE POWER MASK, která je SKVĚLÁ. 
Ovšem začnu hned menším a snad jediným negativem a tím je balení, které když odšroubujete není obsah nijak zabezpečen folií, či ochranou vrstvou. Což nechápu, každý se tak do produktu může dostat, u Lorealu mě to po pravdě překvapilo. 



Maska má bílou barvu, středně hutné - krémově - gelovité konzistence. Vůně je květinovo/dřevitá, což mému nosu moc sedí a vyhovuje. 

Maska je to ochranná, je součástí obnovujícího programu, který jako takový tvoří celek, kterým můžete pečovat o své vlasy. 

Maska má bílou barvu, dobře se na vlasy nanáší, nijak extra nikam nestéká, na vlasech dobře drží. Nechávám působit cca 5 min. poté smyji tak, jak jsem zvyklá. Používám při každém mycím procesu. 

Maska mi zaručí to, že vlasy jsou krásně rozčesat, jsou lesklejší, méně se lámou, jdou i dobře vysušit fénem a jsou jemnější. Nejsou tak hrubé a na koncích vysušené, což je přesně to, co já od masky očekávám a chci = potřebuji. 

S maskou jsem tedy velice spokojená a jsem ráda, že jsem udělala trochu změnu a pořídila si po delší době i díky výrazné slevě masku od Lorealu, protože kdysi jsem řadu Elseve používala celkem pravidelně. Ano nalákala mě sleva, ale díky této skvělé zkušenosti jsem si pořídila již další a to z oranžové řady, na kterou se již nyní moc těším. 

Čili, mne tato MASKA VELMI VYHOVUJE a asi nejvíce oceňuji tu schopnost, že vlasy jsou více vyživené a lesklejší. To přesně potřebuji. 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



 

6 komentářů:

  1. Já s kosmetikou z Tesca nemám zkušenosti - nemám žádné poblíž, tak do něj zavítám jen hodně příležitostně. Na vlasy teď používám bezoplachovou péči Frucitis od Garnieru, klasickou masku už jsem dlouho neměla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáno, já právě na tuto privátku Tesca dostala doporučení...., druhý výrobek a velká spokojenost. Chodím nejvíc asi pro to do Máje. Mě jak kdy, bezoplachová péče sedne. Krásné velikonoce přeji.

      Vymazat
  2. Maska vyzerá zaujímavo. Niekedy ju vyskúšam. Momentálne používam tú z YR, ale výsledok nepozorujem žiadny, za mňa veľké sklamanie.
    Eri, prajem Ti krásne sviatky jari!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, milá moje, krásně Velikonoce z Třebíče přeji. Hlavně zdravíčko, pohodu a klid. Včera bylo ještě krásně teplo, ale dnes je 6C a zataženo, snad u vás lépe. : )))

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, Full Resist patří mezi moje oblíbené řady od Loreálu :-) Oranžová řada mi teda nesedla vůbec a to si z ní všichni rvou rodidla. Za mě černá Full Resist nebo zelená Extraordinary Clay.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sabi, nyní jsi mne naladila na zelenou řadu Elseve, podívám se po ni až budu v DMku. Měj krásný den. : ))

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...