středa 13. dubna 2022

#RandomShopping No. 18

AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou "ŠKAREDOU STŘEDU" 🐣 a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy, které budou vlastně z poloviny dárky, které mě mí milí obdarovali. 🤗



Ach ta moje milá švagrová. Jak se jí nemůže nehodit tato skvělá, lehoučká, černá, praktická a moc šik bundička značky S.Oliver. Nechápu, ale mě sedí pěkně, na takové to jarní/podzimní běhání bude ideální. 


No v první chvíli mi opravdu napadlo, že jej budu požívat na to své běhání po Stromovce 🙈, ale na to je jí vážně škoda. Je super a moc, moc Danuš děkuji. ♥


Pro kamaráda Petra jsem pořídila tonikum na pupínky, které si doma oblíbili a dva zlaté RedBully. 


Ovoce jsem kupovala hojně, nejčastěji mandarinky, jablka, občas hrušky či hroznové víno. Khaki bohužel k dostání není a kiwi není vždy za cenu, kterou jsem za něj ochotna dát. 


V levných potravinách u nás dole u Veletržního Paláce jsem si koupila tuto jablečnou šťávu, lipa jsou z Lidlu a slané + sladké zobání, které mi zachutnalo. 


Tyto sušenky jsem objevila opět v levných potravinách a jsou moc dobré, skořicové sušenky jsou velmi výrazné, kořeněné a křehké, mnohem lepší nežli klasické Lottos, mě tedy alespoň chutnají mnohem více. 


Sýr s modrou plísní značky Kaufland znám z Německa, což by i tento měl být, tak jsem jej vzala, že se bude příležitostně hodit. Zakysanou smetanu jsem vzala hned 2x, místo jogurtu bude super a tento celozrnný chlebík mě oslovil cenou, která byla třetinová, než se běžně pohybuje. Mám jej ráda třeba s hummusem nebo jen tak k salátu. 


Na celnici na mne čekal balíček od mé kamarádky Chieko. Putoval až z Japonska a jak vidíte datum podání 7/12/21 a mě přišlo oznámení někdy okolo 10/2/22. Ovšem balíček jsem snadno proclila, vyzvedla na poště v Košířích, kde byl uložen a běžela s ním domů, abych se na něj podívala. 


Samé krásné dárečky tam na mne čekaly. vždy se na balíček od milé Chieko těším, je to takové jiné, cizí, exotické, nebo nevím, jak to lépe popsat. 

Překrásnou bižutérii jsem dostala, prstýnek mi úplně přesně sedí a náušnice jsou v krásné barevné kombinaci. Žasnu, jaký má Chieko báječný vkus a pamatuje si mou velikost i po tak dlouhé době. je úžasná. 

Dál jsme v balíčku objevila krásné, praktické, lehce zvětšovací a fortelně zpracované zrcátko. Každá věc vždy přijde samostatně krásně zabalená, do různých sáčků, obalů, taštiček, přelepené okrasnou samolepkou, aby bylo vidět, že je balíček nepoškozený. 


Tak to skutečně v Japonsku bývá zvykem, co jsem si i potvrdila ve videích na YTB, které nově sleduji dva japonské životy mladých dívek a je to velmi, velmi obohacující a milé, vždy se na ně tolik těším a zvednou mi náladu. Jsou to spíš tradiční, lež moderní Tokijské životy. 


Právě o těch samolepkách jsem psala, tak ty jsem také dostala a washi pásku. 


No a ten prstýnek, který je jako by řetízkově dělaný, není prostě pevný, z jednoho kusu, ale sedne mi naprosto skvěle a je to přesně můj vkus a styl. Nevybrala bych si lépe!!!

Takovou radost mi dlouho nic neudělalo,protože jsou to doslova ženské a hodně osobní dárky. Nějaké šperky jsem si stejně plánovala pořídit, určitě náušnice. Je neuvěřitelné, jak moc se mi Chieko trefila do vkusu. 


Já pro ni sháním noty, hudební noty, kopie našich známých hudebních velikánů, máme zažádáno v archivu o kopie, ale zatím jsme nedostali ani odpověď, to by ji totiž jisto jistě potěšilo, jelikož ona je klavírní virtuozka. 

Objevila jsem v akci tento Řecký jogurt s příchutí borůvky a byl moc dobrý, akorát tak hustý, přitom jemný a příchuť taky fajn. 
V levných potravinách jsem objevila Raclette sýr za neuvěřitelnou cenu, takže jsem si ho prostě musela vzít a potom další jogurt, tentokrát čistě bílý - řeckého typu. 
No a konečně jsem sehnala pleťové masky Douglas v kalíšcích v akci. Zřejmě to byla vánoční edice, což je mi ale vážně divné, jednak jsem si tohoto super bonbonku nevšimla a poté taky jsem se v prodejně ptala a slečny asistentky nic neřekly. 
Masky mám sama vyzkoušené a jelikož mi velice vyhovovaly, tak jsem si chtěla pořídit nějaké další varianty, ale hlavně jsem je chtěla jako dárek pro milou Aďku a Hani. 
Proto i zde nebudu uvádět cenu, jelikož je to dárek pro holky. 
Sedm různých variant od rozjasňující, čistící,hydratační a mé oblíbené relaxační. 

Z masek mám opravdu velkou, velkou radost, že se mi je podařilo takto sehnat. 
Tyto nákupy jsou jsme začali dárkem od mé milé švagrové, dalšími dárečky z Japonska jsme pokračovali a dárky, které budu naopak darovat já to zakončíme. Tak pěkně je to dnes poskládané. 
A co jsi za poslední dobu, za poslední týden dostala, či darovala Ty? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



12 komentářů:

  1. Nejvíce mě zaujaly ty skořicové sušenky, Lotusky mám moc ráda a jestli jsou tyto ještě lepší? Mňam :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano sušenky stále u nás v Levných potravinách mají a mne chutnají více. ☺♥

      Vymazat
  2. Moja milá Eri,
    krásne darčeky si dostala, aj kúpila, masky si zatiaľ "šanujem", tento víkend si jednu aplikujem. Teším sa a ešte raz ďakujem :-)
    Uži si Škaredú stredu, pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moje, také přeji krásné svátky, pohodu, štěstí, radost a to zdravíčko. ☺♥ Ano, tak trochu až doslova u nás byla škaredá středa. papa

      Vymazat
  3. Eri, japonské dárečky jsou krásné. Ať ti dělají velkou radost. Já poslední dobou nic nekupovala, vlastně jsem ani po nákupech nikde nebyla. Jen vlastně knihy pro Loli.
    Přeji krásné a poklidné Velikonoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, cestování a celkově princezna Loli, jsou velikananánským dárečkem ☺♥. Děkuji a měj se krásně. Požehnané Velikonoce přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Moc krásné věcičky, ty šperky :-) A to mlsání... no nic, jdu se nasnídat :D

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné Velikonoce přeji. Bundu právě- aktuálně hodně nosím 🐣👍🤠

      Vymazat
  5. Eriko, hezké dárky - pro tebe i od tebe. Mne z tvých nákupů zaujaly karamelové sušenky - máma má ráda lotusky, tak bych ji tyto mohla koupit pro změnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš milá Stáno Levné potraviny někde poblíž, nebo po cestě, tak doporučuji vzít sušenky, stále je mají. Krásné Velikonoce přeji.
      😻😉

      Vymazat
  6. Ahoj Eri, můj nebo spíš můj a přítele poslední dárek byl dneska tchánovi koberec pod motorku, co má v obýváku s logem značky a speciální technologií co nepropouští oleje atd. A předtím přítele tetě láhev vína a krásná kytička, inu uvidíš v dubnovém shrnutí

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Sabi, taky pěkné dárky, každého potěší něco jiného a je vidět, že ty nad dárky přemýšlíš a dáváš je hlavně srdcem.: )) Krásný dnešní den, kočko měj...

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...