středa 20. dubna 2022

#Recenze - toto se Balea příliš nepovedlo...



AHOJ, AHOJ,

přeji krásnou "povelikonoční" středu, a vítám Tě u dnešního článku, který jak jsem i nazvala "toto se Balea nepovedlo". Zmíním tedy na začátek, že jsou to produkty ze zimní limitek, které mne osobně nesednou, respektive příliš mi nevoní, nejsou mému nosu tolik příjemné - spíš vůbec. 
U produktů značky Balea, možná u limitek zvláště jsem zvyklá, že produkty jsou hravé, plně funkční a vždy tématicky zaměřené a tuze voňavé, příjemné a lahodící mému nosu. Po Covidu nejsem, čich mám v pořádku : ))! Produkty jsem zkoušela opakovaně, nechávala přivonět u nás doma a ani tady jsem se nesetkala s pochvalou a úspěchem. 
Sprcháč má pěkné balení, řekla bych takové spíš standardně - průměrné, znám rozhodně hezčí a hravější, které již Balea, třeba i v zimě měla. 

Vůně BRUSINEK & MANDLÍ zní dobře, sladká mandle s kyselkavější vůní brusinek pěkně jde k sobě, min. třeba v jídle. 


Sprcháč je velmi cenově dostupný, obsahuje 300 ml produktu, tak jak jsme zvyklí. Pění, myje, příliš ani nevysušuje, nedráždí pokožku. Vlastně mu nic zásadního není, nechybí, spíš tedy přebývá. A tím je pro mne nelahodivá vůně, parfemace, která mi přijde velmi až chemická, taková záchodová, jak se používá. 


Prostě je mi nepříjemné takovým produktem se mýt a pravidelně jej požívat. Nedokáži se z něj těšit, což je jednak velká škoda a i do jisté míry plýtvání, protože produkt využívám doslova hala-bala. 

Produkt mý být krémové konzistence, což mi rovněž příliš 2x nepřijde, jde spíš o běžné gelové skupenství. 

Závěrem tedy tolik, že mě tato kombinace vůní BRUSINKY a MANDLE nevyhovuje, nevoní mi, není mi příjemné produkt požívat a za sebe jsem zklamaná, protože jsem na produkt těšila. 


Pěna na holení / GEL NA HOLENÍ, občas se mi to slovíčkaření plete a doslova se do toho zamotám. Ano, rozdíl je jasný hned z názvu. 
Balea gely na holení si kupuji velmi ráda, pravidelně, opakovaně, stále do kola a vždy z nové varianty = limitky mám velkou radost. 


Gely jsou pln funkční, pokožku nedráždí, nevysušují, krásně udělají co mají, co slibují a ještě z jejich používání mám radost. 
Balení je pěkné, hravé, zajímavé a fialově laděné mi přijde takové decentní a hodné až vánočního období. Navíc, Klementinky, nebo mandarinky neodmyslitelně k zimnímu období prostě patří + když se k tomu přidá sladká vůně vanilky. Krása, já tyto "jídelní vůně mám velmi ráda a ráda si je pořizuji, nejen v kosmetice, ale např. ve voscích YC.
Již jsem z této řady měla sprcháč, který byl MOC FAJN, ten mi vyhovoval a voněl velmi! Mohu pochválit. Tak trochu jsem předpokládala, že stejně bude vonět gel na holení, NENÍ TOMU TAK, bohužel ne. Alespoň mě nevoní a není mi příjemné jej tím pádem používat. 

Opět, já bych tuto parfemaci přirovnala k té nepovedené, dezinfekční až sanitární vůni, kterou si prostě na tělo nanášet nechci. Necítím se při tom vůbec komfortně. Jinak produktu nic není, co do funkčnosti je takový, jako běžné gely. Čili dobrý, oholí, nepodráždí, chloupky mi nezarůstají, netrpím na vysušování či jiné reakce po holení - naštěstí, asi musím zdůraznit, čili bych měla mít naprosto ideální pokožku. : )
Balení jak jsem zmínila je moc pěkné, povedené, hravé, zimní a veselé, moc se mi líbí. Určitě mne zaujalo více, než předešlá zimní limitka Brusinky a sladkých mandlích, ta mi oproti této přijde až taková fádní, tuctová. 

A čehož jsem si také úplně náhodou všimla, že balení obsahuje 200ml produktu, což mi přijde méně, než bývalo dříve..., nebo to jen přijde a uvádím zde mylnou informaci, za kterou se omlouvám. 

Gel, který se skutečně záhy změní v jemnou a hladkou pěnu je fajn, praktický dávkovač - plně funkční, také v naprostém pořádku. Jen TA NEPŘÍJEMNÁ VŮNĚ. Ovšem, co nyní s ním? Co s gelem na holení, tím neumyji ruce, či max. nevyčistím štětce. Je mi líto jej vyhodit, tak ho asi odnesu na ulici ke kontejnerům, třebas si ho někdo vezme a bude používat. 

Každopádně, já jej prostě ani po opakovaném zkoušení používat nebudu, nebudu se do toho nutit, není mi vůně příjemná. No a jak je vidět, jaký jsem konzumní spotřebitel, což já také netvrdím, že tomu tak není, že nejsem, dávám přednost takovémuto druhu kosmetiky, ... , že jak moc důležitá je pro mne "POUHO - POUHÁ" vůně. 


Oba produkty jsou plně funkční, dělají co mají, co slibují a k čemu jsou určeny, jen za mne jsou to vážně "nepovedené" kousky, co do vůně. Příliš často tím tedy po nich nesahám, raději si vybírám jiné, lépe mému nosu voňavější. 

A ještě zmíním, že vůně jsou velmi individuální záležitostí a osobních preferencí, navíc já je příliš neumím popisovat, proto věřím, že se najdou fanoušci těchto vůní. Já k nim prostě nepatřím. : )

A jak jsi na to Ty s letošní zimní limitnou? Oslovila Tě, máš nějaké produkty? 

Ještě jednou přeji krásný a méně hektický den, než který jsem po Velikonocích měla já. ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Eriko, po sprcháči z této řady jsem pokukovala, ale nakonec jsem si řekla,že ještě sprcháče mám a další kupovat nebudu. A vidím, že jsem o nic nepřišla.
    Jinak kosmetiku, kterou nechci, občas nabídnu přes FB (různé swapovací skupiny nebo nabídky věcí za odvoz). Zatím jsem všechno udala (a občas výměnou i získala něco, co se hodilo mně).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, taky mám celkem dost sprcháčů, zrovna včera jsem dva ze zásob tahala. No ale chtělo by to trochu doplnit, takové ty běžnější (Balea, Isana, Cien), mám tam snad už jen takové ty lepší, co jsem vyhrála v soutěžích, nebo dostala. Kosmetiku jsem zkoušela darovat a příliš jsem nepochodila, asi to neumím. : )Krásný pátek přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já jsem na tohle hulvát a ke sprcháčům od Balea si klidně přičichnu než ho koupím. Dřív jsem na to byla pes, když někdo něco rozdělával, ale když to pak dělá každý druhý člověk, co okolo projde, tak je to lepší než si domů donést nevábné smrady alá něčí babička. Ze zimní limitky mám právě gel na holení resp. měla jsem a to rovnou dvě balení. Já to u těch věcí na holení nějak zvlášť nevnímám tudíž mi to nevadí. Jako sprcháč bych si to nekoupila za mě to voní strašně levně a podivně. Zrovna včera jsem popadla dvě nové limitky jednu gel a druhý pěnu už v rámci zřejmě léta, tak jsem na to zvědavá. Mrzí mě, že jsi měla smůlu při výběru :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sami, už, už mají letní - jarní novinky, o víkendu snad ještě neměli, tak to se musím taky podívat, díky moc za echo. Já byla nyní tři dny prakticky nonstop v práci, nebo zalezlá v papírech. Na tvůj popud jsem si právě pořídila pěnu na holení Isana, tak se na ni těším. Krásný pátek a i víkend. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....