pondělí 18. dubna 2022

#Oblíbenci březen - march 2022



AHOJ,AHOJ,
přeji KRÁSNÉ VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ, stále ještě z Třebíče.  Jak trávíte prodloužený víkend vy?? 

 Musím přiznat, že jsem se musela několikrát "zamýšlet" a vzpomínat, jaké oblíbence sem zařadit, co jsem nejraději a nejčastěji používala, navíc aby se produkty neopakovaly. 

Čili bude to takové velmi neuspořádané, takže žádnou posloupnost v tom prosím nehledej. Začnu vůní, když nepočítám tu, kterou mám v práci na stole a s sebou v kabelce, tak jsem nejčastěji doma sahala po této vůni, která je lehčí, lehce sofistikovaná a ženská.

 Calvin Klein Beauty. Tuto vůni jsem si pořídila na doporučení Šmajdy - Lucky z YTB. Úplně se neztotožňuji s jejím popisem a definicí vůně, ale sedí mi, na den naprosto perfektně. 

Na obočko jsem používala tento starý=dobrý zabarvený gel, nebo spíš mini řasenku od Essence. 
A řasenky nyní používám dvě zároveň, ale tuto jsem zde snad ještě nezmiňovala. Essence - voděodolná Princess verze je VÁŽNĚ SKVĚLÁ. Já prostě ty Princess řasenky můžu, každá mi sedí trochu jinak, dělá skvělý až dramatický look a jsou velmi cenově dostupné. Za mne je to po Maybelline nejlepší řasenka z drogérie. Kupuji již od roku 2014. 


Moje fialová Longchamp taška - kabelka velikosti L, kterou jsem dostala. Skvělá, krásná, praktická, se zlatými detaily a hnědou kůží. Prostě Longchamp je moje láska a takový můj styl, dalo by se určitě říct. 


Na rty jsem nejvíce používala lesk a zabarvený balzámek, tento je od Sephory a je úžasný. Sice nanášení z kalíšku má své pro a proti, to víme, ale jinak je báječný. Krásně hydratační, moc příjemně voní, celkem dobře drží, barva také perfektně sedí snad každému. Mám ho na stole, takže stále po ruce. Za mne velký, ale velký oblíbenec. Prakticky denně jsem jej používala. V kabelce mám ještě lesk, také od Sephory, ale o tom třebas příště. 


Šperky, nebo spíš bižuterii v tomto případě jsem primárně ladila do zlaté barvy. Tento řetízek s imitací perličky značky Accessories z Rossmannu je PARÁDNÍ. 


Velmi elegantní, velmi glamoure, perly nosím ráda, protože se hodí prakticky ke všemu, jsou velmi ženské a cítím se v nich prostě VELMI KOMFORTNĚ. ♥

Musím říct, že do Rossmannu, kde jsem tento řetízek zcela náhodou a naprosto neplánovaně pořídila se musím podívat. Protože stojany s bižutérií mají plné  a za dobré ceny. Ještě uvidím, jak to bude s kvalitou drženlivosti kovu a výdrží celkově. Zatím se nedostavila ani má alergie na nikl free. 


Má skin care je celkem stále stejná, jen obměňuji sem tam produkty. Prostě pravidelné čištění, odličování, tonizace, masky, peelingy, séra a vždy ji zakončím dostatečnou hydratací. 


Jarišův roztok je báječný a stálý pomocník. Používám nyní méně, nežli dřív, ale tak 2x do týdne si jím vyčištěnou pleť ošetřím. Je skvělý na problematickou pleť a mě dělá tu funkci "lepšího" tonika. 


Vitamin E, respektive hutná, mastná a výživná MAST značky Dr. Müller, kterou jsem pořídila za cca 100,- Kč v Benu lékárně na doporučení PLH, která má také velmi suchou a stárnoucí pleť, jako já. 


Je to skutečně mast bílé barvy, je celkem mastná, takže pozor na oblast okolo linie vlasů, ale mě velmi sedí. Nanáším ji na noc, kdy střídám s retinolovým sérém od The Ordinary, které jsem zde také již ukazovala. Když jsem doma, tak ji nanesu i na den. Neucpává póry, není nepříjemná, není těžká na pleti a skvěle vyživí a hydratuje mou pleť. PARÁDNÍ PRODUKT. 


Další mast tady mám a tím je Koňská s konopím, která je chladivá. Používám hlavně po běhu, když si dám vanu a poté namažu nohy a občas jsem si mázla i krční páteř, protože nově jsem se naučila sedět, relaxovat, pracovat, psát blog, jíst..s NTB v posteli. Hrozný zlozvyk a vím, že nesedím tak dobře, jako na židli a trochu občas cítím záda. 

Nově sem dám i něco málo z hudby a YTB, která já sleduji z 90%, protože já Netflix, HBO vůbec nesleduji, nějak mě seriály prostě neoslovují. Držím se svého YTB a svého okruhu, který mě baví a naplňuje, někdy více, někdy méně. 


Kunsthalle - Klárov P1

Ještěd jste asi poznali a toto je foto pořízené z nově otevřené Kunsthalle. 


Tak, to by byly mí březnoví oblíbenci. Jinak z nově přidaných "položek", kterými je můj zájem o architekturu, dost omezený vkus hudby jsem jen chtěla říct, že architektura, výtvarné umění vč. soch, plastik a potom také focení mne velmi zajímá. Ráda bych se tomuto okruhu věnovala více, ideálně naplno, dozvěděla se vše, vše co by mne zajímalo a obohatilo. Myslím si, že bych nikdy neskončila. Jak říkám, já bych nešla studovat kvůli práci, ale kvůli sobě a to bud UMPRUM nebo AVU či přímo architekturu, naprosto nereálné, nemyslitelné a nesplnitelné. 

 Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉

8 komentářů:

  1. Moja milá,
    prajem Ti krásnu a požehnanú Veľkú noc!!!

    Obľúbenci parádny, bižutéria je nádherná (ja nesmiem žiadnu, mám silnú alergiu nielen na nikel).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá, krásný a požehnaný Boží hod Velikonoční i Tobě. Nikl free je častý jev, jako alergie, mívám to se sponami na pásku. Za chvíli se zase vracím do Prahy a zítra do práce. uff : ))

      Vymazat
  2. Doufám Eri,že sis užila parádní Velikonoce))) Tvoje nákupy jsou zase skvělé. Mám rády ty tvoje nakupovací příspěvky-rozšiřují moje obzory. Na Ještěd se chystám. Jsem zvědavá, jaké to tam bude. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, ♥, děkuji moc a moc. Ano, Velikonoce byly krásné, užili jsme si je v Třebíči, jak odpočinkem, tak i aktivně. Bude samostatný článek s fotkami, který musím ovšem dopsat. Asi si to po delším volnu umíš v práci představit. ☺ Doufám, že i Ty se máš krásně. A, NAOPAK ty jsi tak aktivní, tvé cestování mne tolik baví a inspiruje. Prima den přeji. papa ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, tak z tvých březnových oblíbenců nemám vyzkoušeno nic...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo ,na rozdíl ode mne chodíš víc do Rossmanna a znáš tamní sortiment, to já tam vždy a náhodně na něco narazím. Z bižu. jsem příjemně překvapená. Doufám, že jsi měla krásné Velikonoce a návrat do "reality" byl měkký. ☺♥ Na Tvé články o Velikonocích se - logicky ještě chystám, pouze jsem je zaregistrovala. Měj krásný den. pa E.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, pěkné kousky. Já konečně budu psát i samostatné oblíbence za duben, kosmeticky to asi nebude ta nejpestřejší přehlídka, ale ze seriálů rozhodně :-D . My prostě s přítelem koukáme na seriály každý večer.Perlička je krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já myslím, že nyní na seriály či obecně Netflix a HBO vévodí ve sledovanosti, proto i Netflix začal - nebo má natočeno vlastní filmy. Já jsem v tomto marná, je fajn, že je tolik možností. ☺ Na tvůj článek se již těším. pa a prima pátek přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....