neděle 29. května 2022

#MiniRecenzeMix No. XLII. ☀

 

AHOJ,AHOJ, 
přeji krásný ještě nedělní večer, a vítám tě u dnešního článku s další dvojitou recenzí. Pleťová kosmetika má svého zástupce v Isaně pleťové masce a vlasovka v podání Cien suchém šamponu, který je jednak novinkou a je to naprosto parádní pomocník, pokud potřebujete docílit rychlého objemu. 
K této recenzi mě vlastně přiměl právě SUCHÝ ŠAMPON CIEN, který jak jsem psala je sice novinkou v Lidlu, ale já jej měla již nějakou dobu doma. Snad hned po novém roce jsem jej pořídila. Ale na něj se dostane. ♥
Začnu pěkně popořadě a skincare. Tuto masku Isana jsem si pořídila na popud Hani, kdy mne navedla na akci 2+1 zdarma, tak jsem si jich tam pár nabrala a mezi nimi byla i tato hydratační. Jelikož má pleť potřebuje hydratovat, vyplňovat vrásky a bojovat s povadlou a šedou pokožkou. 

U mne prakticky jiné masky než tyto klasické krémové či gelové neuvidíte a potom také již přes rok preferuji střídat je a kupuji si tyto v sáčcích. 

Maska s hydratační složkou, která obsahuje kyselinu hyaluronovou až s 6ti násobným účinkem. Právě kys. hyaluronová na sebe váže vodu, proto pleť vypadá a skutečně je "naducanější" a vypnutější. 

Ano, krátký efekt jsem skutečně zaznamenala. Když jsem si večer masku nanesla, nechala působit cca 10min, tak ráno má pokožka byla vypnutější, podobě, ale ne stejně, jako když použiji ráno sérum s hyaluronem. Jednorázově funguje, min. pro jednodenní či ranní efekt je super. V průběhu dne se skutečně nemám čas ani možnost pozorovat, ale k mému velkému překvapení, vodu na sebe dokázala navázat. Čili za mne PECKA. 


Maska má spíš takovou gelovitější konzistenci, světle modré barvy. Dobře se nanáší, příjemně, velmi jemně voní. Po chvilce na pleti mne lehce poštipkávala, ale podobný efekt mi Isana masky dělávají, což mé pleti nijak nevadí a nemám na to pražádnou reakci. Nebát se toho. ♥


Maska obsahuje 2x8ml, stojí něco okolo 23,- Kč a toto celé dvou balení mne vyšlo na 5 plnohodnotných použití. Rozhodně si pořídím - pořídila jsem si další balení, jelikož JSEM S VÝSLEDKEM A EFEKTEM MASKY BYLA VELMI SPOKOJENÁ. Váže na sebe vodu a pleť je vypnutější a vyhlazenější. Sice se jedná o krátkodobý účinek, ale i ten mi za to stojí. 

Suché šampony používám, někdy méně, někdy více, záleží také jak moc mám odrostlé melíry. 
Na tento jsem přišla celkem náhodou, když jsem již po novém roce bloumala Lidlem. 
Vzala jsem si tuto květinovou variantu pro blond vlasy bude ideální. Myslím, ale nejsem si zcela jistá, jestli mají i pro brunetky. 

Cenově je srovnatelná s drogérkou, čili okolo 55-75,- Kč, jako je např. BAlea či Isana. TAkže velmi dostupný produkt. 
Vůně květů je příjemná, nijak extra výrazná a za mne nerušivá. Má celkem silný rozestřik, kterým docílíte neskutečného až wau objemového efektu. Alespoň tedy s mými vlasy to dělá. Poprvé jsem jej použila právě před akcí a efekt byl vidět ihned. 
Je potřeba počítat, že větší rozestřik s sebou nese i větší množství produktu a bílého prášku. TAkže nutno vyčesat, nebo lehce třeba prsty zapracovat mezi vlasy, mezi kadeře, tak to alespoň dělávám já. Nebojte se, nenaděláte si tím nepořádek či nezašpiníte oblečení. 
Já hned při prvním použití aplikovala, lehce zapracovala, prsty pročesala a přitom na sobě měla celou dobu černou košili, která dopadla bez úhony, žádné bílé fleky či popadané částečky bílého prášku se nekonaly. Ale zase JSEM NA HLAVĚ MĚLA DOSLOVA WAU OBJEMOVÝ EFEKT, KTERÝ SKVĚLOU VÝDRŽ. Otestováno DM party, kdy jsem v klubu vydržela tančit prakticky celou noc a vlasy vypadaly skvěle, svěže a upraveně celou tu dlouhou dobu. ZA MNE JE TO ROZHODNĚ TEN NELEPŠÍ SUCHÝ ŠAMPON, KTERÝ PARÁDNĚ FUNGUJE. Pořizuji rozhodně znovu a opakovaně. ♥♥♥

Víte, že já málokdy ukazuji produkty, které mi nesednou, nevidím k tomu příliš důvod taky. Dnes se to pěkně sešlo, maska, která funguje a skvělý objemový suchý šampon, který dělá, přesně co má. 

Za mne DVA NAPROSTO BÁJEČNÉ PRODUKTY, dvou privátních značek. 

A jak jsi na tom ty se suchými šampony? Zaznamenala jsi v prodeji tento Lidlácký?? ☺




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, já teď zase jistou dobu v Lidlu nebyla, poslední co jsem tam zaznamenala nově byly masky na vlasy. Suché šampony no momentálně mám načatý Batiste a v zásobách Baleu na hnědé vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, novou Cien masku mám taky, jsem zvědavá, jaká bude. Mají i šampon s kondicionerem. ☺♥

      Vymazat
  2. Eriko, fajn tipy. Ani jeden z produktů neznám (vůbec jsem si nevšimla, že by Lidl měl suchý šampon) a oba se mi zdají zajímavé. Určitě časem vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, mají v Lidlu i nové masky, jak jsme psaly nahoře + k tomu snad tři vlasové řady, dle druhu. (zelaná, žlutá ... další si nevybavuji), určitě stojí vyzkoušení. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Přemýšlím, zda jsem vůbec nějakou masku od Isany měla... Ale mám ráda hydratační, to určitě :)
    Suché šampony nepoužívám, stačí mi mýt vlasy 2x týdně, ale zkoušela jsem v minulosti Batiste a ten byl super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peto, bud ráda, já nyní používat - opět suchý šampon více, jelikož mé odrosty po melírech jsou značné. Hydratační masky jsou např. taky skvělé od Douglas, takové ty kalíškové, ty jsou parádní. Krásný den přeji. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...