pátek 20. května 2022

#MiniRecenzeMix No. XXXVIII.


AHOJ,AHOJ,
přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, ke které jsem se po pravdě nemohla nějak dostat. Přitom jsem ji měla nafocenou, v hlavě předpřipravenou, uplynul prodloužený víkend a recenze stále čekala na své sepsání. Až v pondělí večer / v noci jsem nemohla nějak usnout, jelikož mi hlavou šlo spousty těkavých myšlenek a také jsem si dala příliš mnoho kořeněného salámku, klobásek..., které jsem připravovala jako občerstvení pro kolegyně na zítra do práce. 


Velmi široký a dlouhý začátek, takže se pokusím jít rovnou k věci a k prvnímu produktu. TÍM JE NIVEA - JEMNÝ ODLIČOVAČ OČÍ - OČNÍHO MAKEUPU, který byl v adventním kalendáři. Tak se ke mě tento SUPER produkt dostal. Hned na začátek zmíním, že Nivea produkty stále nemám příliš prozkoušené, ale zatím mi odličovače, micelárky velmi seděly. 

Po pravdě řeknu, že bych si tohoto zcela nenápadného, světlemodrého "zázraku" nevšimla. Možná i proto, že dávám přednost dvousložkovým. 

Lahvička je nenápadná, ale typického tvaru pro Niveu, na přední etiketě dominuje bílé logo v modrém poli. Balení obsahuje 125ml produktu. Jedná se o JEMNÉ ODLIČOVAČ OČÍ, kdy tekutina je prostě taková "vodička", připomínající spíš tonikum. 

Odličovač nijak nevoní, což je výhoda a doporučila bych jej i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Má pečovat o řasy, tak to nevím a zvládnout i voděodolné líčení. 

Ano, ano, ano. To vše dělá. Tekutinu nanesu běžným způsobem na vatový tampónek, přiložím na oko a začnu odličovat, no a světe div se, oční make-up, vč. řasenky, dokonce i voděodolnou řasenku odlíčí. Jednak odlíčí, ale hlavně NEPÁLÍ, NEŠTÍPE ani nijak jinak nedráždí oči. I k očnímu okolí je šetrný, nevysušuje, nestahuje pokožku, nevytvoří žádný film. 


Já jsem z tohoto produktu TAM MOC NADŠENÁ A PŘEKVAPENÁ, že spíš nerozumím tomu, proč se o něm více neví, proč se o něm nepíšou chvalozpěvy na jeho SUPER ÚČINKY. Nejvíc, nejvíc jsem nadšená a i tím si mne získal na plné čáře je to, jak šetrným způsobem dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku. 

Krásně si poradí i např. s částí obočí, kterou mám jednak dokreslenou tužkou a zafixovanou gelem. Plus s ním jde skvěle a snadno odlíčit rtěnka, i ta dlouhotrvající, která občas drží, jak přibitá. 
Opět, nedráždí, nevysušuje, make-up / líčidla jsou pár běžnými tahy rázem pryč z obličeje. 


SUPER, SUPER a ještě jednou super produkt, který mohu JEN A JEN DOPORUČIT. Spíš mě tak trochu zajímá, jestli znáš tohoto skvělého a přitom nenápadného modrého pomocníka? Případně jakým odličovacím technikám dáváš přednost??


Druhý produkt dnešní recenze je TĚLOVÝ PEELING Balea z limitované edice. Peeling je velmi, ale velmi jemný, prakticky až tekuté konzistence a světle mléčné barvy. Tyto vlastnosti bych tentokrát hodnotila spíše méně povedené. 


Balení je krásné, růžovo - vínové, zaujme hned na první pohled. To bych zase hodnotila kladně, Balea umí zajímavé a hravé obaly. 

Vůně je velmi, ale velmi jemná až decentní. Jestli bych v ní hledala květy mandlí a vanilky bych asi nehádala. Ovšem vůně se velmi špatně popisuje navíc je to i hodně individuální záležitost. 

Ovšem, konzistence je skutečně jemná, gel je spíš tekutější, peelingové částečky mi přijdou na můj vkus, nebo spíš zvyk příliš malinkaté a drobné. Ovšem svou práci odvede dobře. Z pleti - z celého těla odstraní suchá místa a případné šupinky. Dobrý je jako základ péče před použitím nějakého samoopalováku či tónujícího produktu. 


Jak je jemný, tekutější konzistence, tak i bohužel více teče a mám ho mnohem větší spotřebu. 
Jak je jemnější konzistence, tak je zároveň příjemně šetrný k pokožce. 

Závěrem asi tolik, že TĚLOVÝ PEELING hodnotím spíš PRŮMĚRNĚ. Asi tak = NENADCHNE & NEURAZÍ. Nechci se Baley dotknout, ale vím, že umí lepší peelingy. 

Nivea ODLIČOVAČ JE naprosto parádní a velký objev pro mne, který si rozhodně plánuji pořídit znovu a mohu JEN A JEN DOPORUČIT. Naopak Balea  TĚLOVÝ PEELING je spíš produkt, kterého bych si NEVŠIMLA, znám lepší a je to takový střední, no prostě průměr. 


Tím bych uzavřela dnešní recenze a budu moc ráda za Tvé tipy na produkty, které jsi si za poslední dobu pořídila či oblíbila. 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




8 komentářů:

  1. Eriko, já pokud jde o odličování očí, tak naopak dávám přednost odličovákům bez olejové složky, takže mne tvá recenze zaujala. Příležitostně po tomto produktu kouknu.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, vřele doporučuji, ale i ten dvoufázový od Nivey, co právě mám je dobrý. Nebo Isana napuštěné vatové odličovací tampónky. Je toho celá řada. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale za poslední dobu používám olejové odličováky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v záloze pastu od Clinique.
      Je super a byla v akci. Krásný večer přeji. 🤠👍

      Vymazat
  3. Díky za recenzi. Odličovač jsem už taky měla, ale vrátila jsem se k dvousložkovým od YR. Přeji krásné dny a těším se na další příspěvek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, ten 2fazovy s chrpou, viď. 🤠🙏🤗
      Mám ho vlastně taky, od Hani. Krásný večer přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, mě nedávno mile překvapil odličovač od Isany za asi 40 Kč. U peelingu chápu o čem mluvíš, zrovna jeden Balea sprchový mám v koupelně, voní sice jako jablečný džus, ale jinak jak je moc jemný tak mi přijde, že nic moc nedělá a už se těším až si rozdělám svůj oblíbený Dermacol. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, zrovinka dneska jsem v Dermacu byla. Jaký je tvůj oblíbený? 👍💪😊

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...