čtvrtek 12. května 2022

#MiniRecenzeMix No. XXXVIIII.

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek,  a vítám Tě u mé dnešní recenze. Jsou to dva produkty, které pravidelně používám v práci, jelikož je mám na svém pracovním stole, nebo v zásuvce, ale prostě stále při ruce. Jelikož ruce si mažu pravidelně a rty vlastně taky. Oba tyto produkty MOHU JEN A JEN DOPORUČIT, jelikož jsou super!!

Začnu zabarveným leskem - balzámkem v kalíšku od Sephory, který jsem dostala od své milé (již bývalé ) kolegyně Zuzky. Toto je provedené vánoční koule - ozdobička. Plastová koule, která je na praktické šroubování, ve zlaté barvě. Dokonce má - měla na sobě kartičku s políčkem na osobní přání a mašličkou. 

Lesk je v odstínu Pearly Pink, který mi velmi sedí. Řekla bych, že je to tak dobře zvolený odstín, kterým se zavděčíte nejedné kamarádce. Navíc Sephora mívá dost často různé akce např. 2+1 zdarma. No a díky tomu, že jsem byla s leskem tak moc spokojená, pořídila jsem jej ještě dárkem, který udělal holkám velkou radost. 

Balení v kelímku není zrovna nejpraktičtější a nejhygieničtější, což by mohlo někoho odradit, ale pro mne to zásadní problém není. 

Samotný lesk je tak středně pigmentovaný, lehce lepivější finiš, který má ovšem skvělou hydratační schopnost. Mě rty udrží krásně vyživené, vlastně i zabarvené celé dopoledne. Stačí jej nanést znovu, či se dá dobře navrstvit a opravit místa, kde je třeba. 

Konzistence, která se trochu "táhne" mi vyhovuje a naopak si užívám pocit krásných a vyživených rtů s barevným benefitem, který slušně vydrží. 

Je to již druhý produkt, druhý lesk, který z této řady mám a má zkušenost je stejně dobrá. Produkt se nezměnil, jen má inovovanější a promyšlenější balení. 


VELKÝ OBLÍBENEC, parádní tip na menší dárek, nejen pro "malou" parádnici. 
Avon Care - recovery + - 24H je výživný, hydratační krém na ruce, který obsahuje silikonovou složku, která ruce skvěle ochrání, zvláční a vyživí. Domnívám se, že je to stále stejný produkt, či složení, které znám snad 25let. 

Krém má zprvu mastnější texturu a může se zdát, že zanechá i bílý film, ale není tomu tak. Je to otázka sekund, než se krémík vsákne do pokožky, což velmi rychle a snadno. 

Ruce zanechá jemné, hebké, zvláčněné, dokonce jsem to pocítila i v oblasti nehtové kůžičky, což je skvělý - další benefit. Krém NEZANECHÁVÁ ŽÁDNÝ NEŽÁDOUCÍ FILM, nelepí, je příjemný a snadno se nanáší. 

Opravdu má vysokou míru hydratace, čili se dobře hodí na nanášení lokálních suchých míst na těle, hrubší kůži bych jím změkčovala a velkým pomocníkem je i pro mé chodidla. Tam asi nejvíce oceňuji jeho schopnost pečovat o nehtovou kůžičku. 

PARÁDNÍ PRODUKT, KTERÝ MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. 

Skvěle hydratuje, jemně až nijak voní, nedráždí pokožku. Naopak ji vyživí, vyhladí, zjemní na dlouhou dobu. Ideální do chladnějšího počasí, kdy máme pokožku rukou více namáhanou. 


No a i jako pomocník při pedikúře se mi osvědčil, ale na to má Avon zase svou poměrně rozsáhlou řadu foot, která je také skvělá. 

Balení obsahuje 75ml produktu, které mne alespoň vydrží dlouho. Určitě se v katalogu vyskytuje ve stálé nabídce a dokonce jistě i v nějakých výhodných setech, či slevách. 


Za sebe mohu doporučit, pokud ti nevadí silikony, chceš skvělou hydrataci, rychlé vstřebávání, zjemnění pokožky, tak určitě do katalogu koukni. 👍

Na oba produkty pěji chválu, ale oprávněně, jelikož jsem s nimi vážně moc spokojená. Taková moje malá kancelářská dvojka. 

A jaké krémy / balzámy máš osvědčené Ty? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eriko, lesky používám málo, krémy na ruce naopak hodně často. Ale tenhle jsem ještě neměla (já věci od Avonu používám málo - nemám v dosahu žádný zdroj).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já beru Avon právě od Hanči z blogu Čičulka. ☺ Krásný víkend přeji. Krémy preferuji hutné a výživné.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já od balzámů na rty do kterých se sahá úplně ustoupila. Ještě doma nějaké mám, ale rozhodně nebudu pořizovat nové. Obyčejně si mažu pusu v práci a nebo když někam spěchám, takže se mi matlat si v něčem prsty vůbec nehodí. Ráda mám ale třeba Carmex třešňový v tubičce to je silnější kalibr, ale jinak jakýkoliv tyčinkový mi postačuje. Na ruce jsem si moc oblíbila červený Garnier, ale je drahý jako pes a mám teď doma i jiné krémy, tak si ho koupím zase třebas na zimu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, plně chápu s těmi kalíškovými produkty. Červená řada Garnier musí být celkově dobře výživná. ☺ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. Z uvedeného jsem neměla nic :) Nicméně z Avonu už jsem celkově neměla dlouho nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mě právě dnes přišel katalog poštou od Hani, tak se na něj těším. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...