sobota 14. května 2022

#Shopping&GigtTimeRamdon No. 25


 AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou SOBOTU, a vítám Tě u článku s dalšími NÁKUPY & DÁRKY, které ke mne postupně za poslední dobu doputovalo. 


Dárkový poukaz a to Beauty Salonu Emily, kam jsem dříve celkem pravidelně chodila a byla vždy maximálně spokojená. Takže vřele doporučuji. Pardon, tento poukaz jsem dostala k narozeninám ♥♥♥. DÍKY,DÍKY,DÍKY, je to prom mne fakt báječný dárek, který snad již brzy využiji. 

Calanthea = květina pro Péťu k jeho narozeninám, k jeho kulatinám, kam jsem byla pozvaná a také na party šla. Z kytičky, tedy z pořádné kytky měl viditelně radost, ale převážet MHD takovou velkou kytku vč. pořádného květníku, je trochu oříšek. ☺ Ale ráda jsem to udělala, on mi za to totiž stojí. ♥

Čokoládičky, moje máma je snad zásobárna báječných sladkostí. Navíc, ona přesně ví, nebo si pamatuje, jaké dobroty mám nejradši. Ovšem největším dárkem pro mne bylo to, že s tátou přijeli na návštěvu a užila jsem si díky nim báječný páteční - sváteční den. 

Od Jiřinky - kamarádky mamky jsem dostala tyto krásná háčkovaná srdíčka, které mi již posílala několikrát a můžete si je z blogu pamatovat. Krásné, udělaly velkou radost. 
Je to dárek, kterým si na mne hlavně Jiřinka, kterou z nám od dětství vzpomněla, což je nejvíc. (s mámou jsou kamarádkou od mládí a to holkám bude letos již 3/4 století, jak máma s oblibou nyní říká.. 🙃...)
Další dobroty jsem dostala, asi abych měla větší motivaci běhat, což je nyní celkem oříšek, jelikož mě trápí kyčel a nejde mi běhat, bolí to ... 🙄😟🤨. 
Menší - praktické nákupy vč. toaletního papíru z DMka. Konečně jsem sehnala Denk-Mit aviváž, prostě celkem obyčejnou aviváž, na kterou jsem zvyklá a střídala jsem ji např. s modrým Lenorem ...., téměř rok jsem ji v DMku nemohla - nikde sehnat. Konečně naskladnili, nebo opět zařadili do své nabídky. 

Prostředek na mytí nádobí, stačí bohatě nějaký celkem obyč, jelikož máme myčku a v ruce prakticky nic nemyjeme. 
A malá poznámka, "nesnáším" Jar - jako ten klasický prostředek na mytí nádobí. Prostě mi jeho vůně tuze nevoní a proto jej nekupuji. 

Na doporučení obou mých lékařek, ve jejichž péči jsem a pravidelně k nim docházím jsem si začala a do svého pitného režimu zařadila ovocné šťávy a džusy. 


Linecká kolečka, pro návštěvy, hodí se k čaji, kávě a tyto jsem pořizovala v Levných potravinách, ale mám takový pocit, že jsou z retro edice pro Lidl. 


Další Kelloggs ořechové tyčinky s mléčnou čokoládou, které mi tuze zachutnaly a nemám na ně hlavně alergii, protože ořechy. Toto balení měly v Levných potravinách 4ks za 30,- Kč. 


Také se snažím do svého jídelníčku více zařadit tvarohy a mléčné - hutnější produkty, nejenom jogurty. Opět na doporučení lékařek, jelikož s masem to u mne není příliš valné. Což ovšem nikdy nebylo, už jako dítě jsem maso prakticky nechtěla a naši mi ho nenutily. 


V Delmartu jsem si snad poprvé vzala nějaké Tortilly. Tyto byly v akci, jsou kukuřičné a bez příchuti, což byl dost možná důvod - příčina, proč mi příliš nezachutnaly. 


Ovšem, co mohu doporučit je tento toustový chleba z Delmarto. Je to taková ta obří verze, respektive rozměr a stojí jen 20,- Kč. Super, třeba jen opéct nasucho, nebo klasicky na tousty - skvělý. Kupuji ráda. Mnohem lepší nežli ten např. z Lidlu. 

Chrunchy - čokoládové s příchutí griotky, nebo třešní, které mi také příliš nechutnalo, ale vyzkoušela jsem ho. S jogurtem či mlékem bylo příliš kakaové a to mne neoslovuje, to mi prostě nejede. Ovšem za 15,- Kč z Levných potravin mi to příliš nevadilo, že jsem se netrefila. 

No vidíte, další Kelloggs ořechové tyčinky s mléčnou čokoládou. 
Jelikož v Levných potravinách nemívají úplně stálou nabídku, tak jsem si balení musela pořídit do zásoby - to dá rozum, že jo. ☺


Opět jsem pořídila Hollandskou omáčku od Knorru, jelikož nám chutnala a kluci byli "nadšeni". Udělala jsem k nim pouze brambůrky a bílé, Bavorské klobásky pečené v troubě. 

Velká dobrota to byla, dokonce si přidávali, oba, což u M. není opravdu typické a je to znakem toho, že mu chutilo. 
Opět, pořídila jsem v Levných potravinách, pouze se omáčka povaří, dochutí dle libosti, je tak akorát nakyslá a sladká, takže jsem pouze dopepřila a dokonce naředila, jelikož je skutečně velmi, velmi krásně hustá a krémová. Na toto naše množství jsem použila dvě balení. 

Pokud na tuto od Knorr narazíte, neváhejte a berte, pokud tedy tento typ omáček máte rádi. Já ji miluji, zvláště pak s chřestem, který má právě svou nejlepší jarní sezónu. 

Konečně, konečně jsem dostala i já svůj NAROZENINOVÝ DÁREK OD SEPHORY. Ovšem, nic automaticky nepřišlo, žádná SMS, žádný e-mail. No a jak se říká, "líná huba, holé neštěstí", tak to opět u mne zafungovalo. Prostě jsem jen opakovala mou loňskou otázku e-mailem, proč jsem neobdržela svůj narozeninový dárek, když na sephora věrnostní kartě mám celkem dost položek, tak mi bylo obratem odpovězeno, že se omlouvají za nedopatření. Které ovšem záhy napravily, komunikace byla velmi milá a příjemná. Zvolila jsem si pouze prodejnu, kde jsem si dárek chtěla vyzvednout a tím bylo Palladium, což je pro mne prostě nejbližší prodejnou, i když já vyloženě OC Palladium, jako takové nemám v lásce. Je to pro mne příšerný labyrint. 

Mé poslední NÁKUPY & DÁRKY bych tímto zakončila a ještě jednou poděkovala za ně. Udělaly mi velikou, velikou radost. ☺♥



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉

12 komentářů:

  1. Tak ta květina (Calanthea) je opravdu nádherná! Nikdy jsem o ní neslyšela, ale že bych konečně po letech objevila svou oblíbenou kytku? Protože žádnou nemám, líbí se mi všechny, ale tahle je teda moc pěkná ♥ Jinak tortilla chips doporučuju určitě s příchutí (třeba sýrové jsou dobré, i když já kupuju jinou značku) a nebo s nějakým dipem (chilli nebo guacamole). Samotné bez příchutě jsou sice zdravější, ale chutově nic extra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kytička udělala radost, ještě jsem dostala zpětnou vazbu od kamaráda. Jinak právě mě více vyhovují nachos - tortilla chips bez příchuti, ale dobré guacamole samozřejmě nepohrdnu, jen doma si jej neděláme. Krásný víkend přeji. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, s Paladiem s tebou naprosto soucítím. Já tam teda byla snad pětkrát v životě většinou zcela náhodou dvakrát z toho v Lush obchodě a snad pokaždé jsem se tam ztratila. Kytička je krásná. U nás je mamka odborník na dobrá bílá vína momentálně a občas vozí domácí zeleninu, je to milé <3. Já teď s tím vedrem budu asi přecházet na salátovo-jogurtovou stravu. Rozhodně mě přes den představa masa nebo nějaké omáčky se šesti knedlíky neláká. Přes léto jsem buď o grilování nebo salátech a jogurtech :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, právě jsem dnes přinesla plnou tašku zeleniny a v týdnu jsem již dělala grilovanou zeleninovou směs s rajčatovou passatou. Grilování je určitě fajn záležitost, zvláště pakliže se spojí s nějakou příjemnou sešlostí přátel, či rodiny. ☺♥m Měj krásný víkend.

      Vymazat
  3. Milá Eri,
    dostala si krásne darčeky a tá kytica je nádherná a zaujímavá.
    Mám rada tortily chilli alebo barbeque, mňam a k nim pikantný dip. A hlavne sú bezlepkové a teda vhodné aj pre mňa :-)))
    Holanskú omáčku občas varím, zo sáčku som ju ešte neskúšala... ale mám v chladničke špargľu, niečo z nej musím vymyslieť.
    Uži si krásny víkend, páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moje, jsi velká kuchařka, já to pořád povídám, Holandská omáčka není vůbec snadná. Nyní ji kupuji celkem pravidelně. ☺ Osvědčila se mi. Krásný víkend přeji. ♥

      Vymazat
  4. Eriko, ta kytka je fakt moc pěkná. Pokud jde o prostředky na nádobí, tak já kupuju všechno možné - co je zrovna v akci (teď aktuálně máme Jar, ale častěji to bývá Pur). Taky máme myčku, tak v ruce toho moc nemyju. Dávám přednost spíš řidší konzistenci, nemám ráda, když musím dlouho čekat, než by prostředek vyteče z lahve, když už ho tam zbývá jen málo (což tedy zrovna Jar není - ten je na mne dost hustý)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, Pur jsem mívala ráda, různé jejich ovocné vůně, ale naposledy když jsem viděla tu cenu, šla jsem do mdlob. Asi začnu používat octovou vodu. : )) Měj krásný víkend.

      Vymazat
  5. To jsou zase parádní věci a nákupy. Já o víkendu stihla jen zmrzky a kafe u Shellky:-)) papa a hezký týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, já zase nestíhám přes týden vůbec nic, nějak ta práce roste a roste....: ). Zmrzky jsou moc fajn, viděla jsem na IG tipy na marakujové sorbety, tuším snad že z TEsca. ☺♥ I Tobě krásný týden.

      Vymazat
  6. Tomu říkám bohaté nákupy. Těším se na recenze na masky ze Sephory!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, krásný večer přeji. Jojo, recenze budou, jen mě na ty plátýnkové masky příliš neužije...🙃👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...