čtvrtek 30. června 2022

#MiniRecenzeMix LXV. = MASK 👼🏻

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek den, kdy se na většiny míst rozdává vysvědčení.  Dnes začnu menším zklamáním. Sice první produkt z této sady pleťových masek je moc prima a ráda jej v Třebíči používám, ale tento mi prostě nesedí. 

Možná jsem tímto prozradila hned na začátek vše, co jsem chtěla říct. Ale je tomu tak. Tato slupovací metalická růžová maska ve variantě CLEARSKIN, čili čistící mě zklamala, mé pleti prostě nesedí. 

Masky mám ráda obecně, ráda a často je používám, ale SLUPOVACÍ VARIANTY MÉNĚ, protože je to tak 50/50. Nikdy nevím, jak se mi podaří masku nanést a hlavě sloupnout. Ale tady jsem si říkala, že ráda vyzkouším, jelikož budu mít hned čtyři varianty a i kdyby mi nějak nevyhovovala, tak ji prostě nebudu dál používat. Tak taková byla a stále je má strategie. 

Nejprve jsem si říkala, že jsem ji prvně špatně nanesla, malé množství, což jsem při další aplikaci napravila, ale ani tehdá to nebylo vůbec ono. 
Maska mi prakticky nechtěla zaschnout, i když jsem čekala až 30min, tak nezaschla úplně a to nejhorší bylo právě její sundavání. Musela jsem ji smýt, oškrábat, otrhat, nešetrně odstranit z obličeje a to vážně nechci. Nechci si takto mechanicky dráždit obličej. Za mne velké zklamání, i po tom, kdy jsem masku vyzkoušela celkem 3x a počkala, až mi prvotní vztek přešel. 


Maska má sice zajímavou gelovou konzistenci, KTERÁ OVŠEM NEUMÍ ZASCHNOUT, ČILI NEJDE Z OBLIČEJE PRAKTICKY ODSTRANIT. Barvu má pěknou, balení je také hezké, škoda toho. První silver varianta je super, ta šla naopak sloupnout naprosto báječně, proto by mne nenapadlo a možná i proto je to pro mne větší zklamání, že tato růžová je pravý opak. Za mne tedy ROZHODNĚ NE. 👎👎👎

Tak a přesouváme se pomalu, ale zvesela k druhému produktu, se kterým jsem skutečně mnohem více spokojenější.  Je jím ISANA obnovující - vlasová maska s avokádovým olejem, kterou jsem pořídila úplně na začátku roku v supe slevě. Výjimečně jsem neměla v Rossmannu "obtíže" u pokladny, jelikož já mám na to trochu pech. 

Maska mne zaujala svým balením, respektive pěknou etiketou, které jsem si hned všimla, navíc avokádo je nyní stále trendy a já zatím jeho přidání v kosmetice kvituji, jelikož jsem byla vždy spokojená. Hydratovat potřebuji snad po celém svém povrchu těla. 
Regenegarační maska 2v1 a avokádovým olejem v balení, které obsahuje 200ml produktu jsem pořídila snad za krásných 30,- Kč. Jediným nedostatkem tohoto produktu je aplikátor, pumpička, která nefunguje, nelze naštelovat, aby vůbec začala fungovat a tzv. pokusila se "pumpovat" produkt. 
Jinak jsem s touto hydratační a obnovující vlasovou maskou SPOKOJENÁ, ano, pořídila bych si jej klidně a ráda znovu. 
Má příjemnou krémovou konzistenci, když tedy produkt dostanu ven pomocí platového brčka, otřu do dlani, nebo o hřbet ruky, pro menší množství produktu, když potřebujete. 

Maska se jinak dobře do vlasů vstřebává, nikam nestéká, neokapává. Nechám působit běžnou dobu, jak jsem ostatně zvyklá, čili cca 5až10min. Poté opláchnu, pořádně vymyji z délky vlasů, kam jsem masku nanesla. 

Prosuším opatrně ručníkem, no a buť to nechám zcela vlasy samovolně uschnout a nebo jelito třeba vysuším pomocí mého Iontového fén na vlasy. Vlasy před tím rozčesávám pomocí Tangle teezeru , nebo přes hřeben se širokými zuby. Vlasy jsou díky tomu snadno a poměrně lehce rozčesat a nezacuchávající se!!
Dle doporučení se má maska nechat působit poloviční dobu, než nechávám já, ale je to určitě na každém, jelikož mě to takto vyhovuje a mým dlouhým vlasům svědčí. 
Vůně, vůně je příjemná, lehce sladká a je z vlasů min den cítit, což kvituji!
Maska má konzistenci středně hutného krému, zastřené bílé barvy s texturou, kterou dobře ulpí na délkách vlasů. Na vlasech po vymytí netvoří žádný těžký či mastný film, ale také vlasy nejsou příliš jemné, aby poletovali příliš všude okolo obličeje. 

Jo, za mne JE TO MOC FAJN PRODUKT, který mě mile překvapil, ráda jsem si jej pořídila a jistě bych se k němu ráda vrátila, výhledově. 

Jeden propadák a jeden moc fajn produkt, dnes je to doslova 5é na 50. 
A jaké ty máš zkušenost/zkušenosti s prodejnou Action, znáš jejich kosmetické produkt? : )

Sice je venku lehce deštivo, ale vyrazím na menší nákup a rozhodně nemohu minout právě prodejnu třebíčského Action. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉




7 komentářů:

  1. Tak tieto masky sú zaujímavé teda. Ešte som nevidela masku ktorá sa pumpuje, teda až na vlasy.


    NEW DRESS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, prakticky nepumpovalo...👀, ale např Loreal velké profi balení mají dávkovače. 👍

      Vymazat
  2. Taky se mi někdy stalo, že mi produkt neseděl. Ale kdo by nevyzkoušel,....takže díky opět za recenze:-) Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Action, no to je moje nová závislost! Kort ted když nakupujeme na svatbu :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Evi, děkuji a přeji krásný prodloužený víkend 👍🤠🤗

    OdpovědětVymazat
  5. Eri, já slupovací masky používám spíš výjimečně a zatím jsem na žádnou problémovou nenarazila. Ale chápu, že když nejde maska dolů, tak to naštve. U té masky na vlasy je škoda nefunkční pumpičky, protože jinak zni recenze dobře.
    Měj se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, kdyby byla avokádová maska v tubě, či kalíšku, tak byla skvělá, ale prostě to nešlo "vydolovat". Já nějak ten Rossmann, je to spíš 50/50. Krásné léto přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...