úterý 28. června 2022

#Spotrebovanci za měsíc květen 🏵💮 2022

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý,  a moc Tě vítám u dnešního článku. Spotřebované produkty, nejen ty, které celé padly květnu. Některé jsem samozřejmě měla již rozpoužívané. 
Začnu, jak se tak říká "od hlavy". 
Z vlasových produktů zde mám dva šampony:

Jasmínový KALLOS byl za mne moc fajn. Mě značka Kallos vyhovuje. Myl dobře, byl sice trochu řidší, ale to mi při tak nízké ceně zas tolik nevadí. Slušně pěnil, vlasy byly lesklé. Za mne ANO. 

ISANA - šampon pro barvené a melírované vlasy jsem měla poprvé a nebyl vůbec zlý. Oproti Kallosu byl hustější, stačilo ho méně, ale jelikož mým dlouhým vlasům nestačí malé množství, tak mám větší spotřebu. Příjemně voněl a určitě bych si jej, stejně tak jako Kallos POŘÍDILA ZNOVU, ZA OBA PRODUKTY ŘÍKÁM ANO. 
DERMACOL - sprchový gel s vůní lesních jahůdek, to bylo doslova BÁJO. Moc příjemná sprchová záležitost, kterou jsem již chválila v samostatné recenzi. 

DOUGLAS - tělové mléko s jojobovým olejem a bambuckým máslem JSEM MĚLA MOC RÁDA, už jen pro jeho balení. Balení je velmi praktické, pumpička = dávkovač plně funkční, dokonce přemýšlím, že se jej pokusím vymýt a použít znovu. Děláš to někdy také tak, když Ti obal maximálně vyhovuje? Produkty privátky Douglas mě prostě vyhovují A ROZHODNĚ MOHU JEN DOPORUČIT, jemnější textura, ale slušná hydratace. 
NIVEA - jemný odličovač očního okolí a očního makeupu, byl pro MNE VELKÝM A MILÝM PŘEKVAPENÍM. Chválila jsem jej v samostatné recenzi, ale řeknu jen, odlíčil, nedráždil, jen lehce rychleji mizel, ALE CELKOVĚ VELKÁ, VELKÁ SPOKOJENOST. 

ZIAJA - pleťový krém s kakaovým máslem byl FAJN. Hutnější, což mi vyhovovalo, ke konci mi přišlo, že trochu ucpával póry, ale JINAK DOBRÝ PRODUKT. Zatím ale neplánuji, pořídit si jej znovu. 

DOUGLAS - hydratační kalíšková maska, opět se budu OPAKOVAT, ANO, ANO, JEN A JEN DOPORUČUJI. Maska měla lehce gelovitější konzistenci, ale skvěle pleť vyživila, zjemnila a MOC RÁDA JSEM JI POUŽÍVALA. Pořizovala jsem v setu, kdy masky vyjdou mnohem levněji. 
BALEA - KOKOSOVÝ DEODORANT VE SPREJI, tak na tento produkt se přiznám si příliš nepamatuji, jaký byl. Dopoužívávala jsem jej doma, na takové to rychlé přestříknutí. Jelikož neběhám, tak se tolik nepotím. Vůně bylo asi to hlavní, proč jsem si jej pořídla. Neříkám NE, ale spíš je to tak 50/50. 

AUDACE EAU PARIS DE TOILTTE - byl naprosto FANTASTICKÝ PARFÉMOVANÝ SPREJ. Tento poklad, doslova silný, výrazný a kořeněný sprej jsem našla u M. v Třebíči. Prakticky se tato vůně nedá běžně sehnat, co jsem zjišťovala. Prodávala se primárně v minulém stolení, u nás tak 1980-2000, byly její nejlepší léta. Přirovnala bych jej až k No. "5", nebo silnějším arabským vůním. ZA MNE ÚŽASNÁ NOSTALGIE, SPREJ JSEM MILOVALA. ♥
ISANA - hydratační maska pro vysušenou pleť, tak to je přesně pro mne. Maska BYLA MOC FAJN. Nedráždila, byla opravdu hydratační, tyto sáčkové masky patří mezi mé oblíbené a poslední dva roky prakticky nepoužívám jiné a ráda je střídám. ANO, POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 

BALEA - pleťová maska s VITAMINEM C, tak tu jsem měla snad již potřetí, což o něčem vypovídá. Lehoulince na pleti poštipkávala, což bylo příjemné. URČITĚ MOHU DOPORUČIT, a jelikož jsem slyšela chválu na pleťové kapsle z této řady, chci se na ně podívat a pořídit si je. 
ISANA - další SUPER PRODUKT, ale lepší soli do koupele v této cenové relaci jsem nenašla. To ISANA umí NEJLÉPE. Varianta Mango&kokos byla moc příjemná, voňavá, sladká záležitost. 

MODRÁ INDULONA = LÁSKA, SÁZKA NA JISTOTU, VELKÝ POMOCNÍK A LÉKAŘ. Používám nejen na ruce, ale i na pleť od té doby, kdy mi vyléčil ekzém, což je cca 6 let na zpět. JE TO MODRÝ POKLAD . Navíc ta nádherná, typická vůně, zbožňuji. 
Balea - mýdlo na ruce ze zimní limitky sladké Clementinky a vanilka mylo, málo pěnilo, příliš mě nevonělo a NEOSLOVILO

ISANA - VATOVÉ ODLIČOVACÍ TAMPÓNKY jsem si pořídila znovu, jelikož jsem s nimi byla MOC SPOKOJENÁ. Stejně tak, jako s Ebelin. 
LIOTON - čirý gel na žíly, kterým jsem si mazala nohy, když mě bolely právě žíly. Mám "poruchu" žilního systému a při změně tlaku, počasí mne holeně a lýtka neskutečně bolí. Bolest je to taková zvláštní, tupá, nepříjemná a jen tak na ni nic nezabere. Ale tento gel mi kupuje M., pomáhá asi nejvíc. Jinak co se týká té reflexe a detekce změny tlaku či počasí, tak bych se občas mohla stát barometrem, cítím to velmi bezpečně a pravidelně. 

ORAL - B zubní pastička, maličkatá, určená pro citlivé zuby. Pomáhá prokrvit dáseň a velmi mi vyhovovala, nebyla dráždivá, jemná a přitom velmi dobře odvedla svou práci, co se do čištění a odstranění povlaku týká. Na zubní kámen já příliš netrpím. Zase mám jiné zubní neduhy, ale o tom píši a stěžuji si neustále. ANO - MOC FAJN PASTA, KTEROU JSEM SI POŘÍDILA ZNOVU, na doporučené své zubní lékařky. 
BENEFIT - ŘASENKA BAD GAL BANG! Super řasenka, která řasy primárně PRODLOUŽÍ, oddělí, krásný, přirozený look již v první vrstvě. Já dávám dvě. Nedrolí se, neobtiskává se, jde dobře odlíčit, nedráždí mi oči. Mám již šesté-sedmé balení. Toto ovšem nějak příliš rychle vyschlo, ale to ji neubírá NA MÉ OBLÍBENOSTI. 

Zakončím květnové spotřebovance voskem ze slevy v Alze, který jsem dopálila. Wood Wick si často nepořizuji, toto byla spíš výjimka, ale nebyla jsem nespokojená, spíš mi vosk přišel dost PRŮMĚRNÝ. Vůně levandule byla celkem slabá a lehce umělá. 
Celkem slušná spotřeba, jak tak na to nyní koukám. 😇🙃A jak jsi na tom Ty s květnovou "statistikou"?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eri, slušná spotřeba. Tampony Isana si kupuju taky, spulu s Cien jsou to mou nejvíc používané značky v této oblasti. Jinak nemám vyzkoušeného nic

    OdpovědětVymazat
  2. Isana tampony právě znám od Tebe ☺♥. Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Největší zkušenost mám se Ziajou, kterou naprosto miluji.....masku od Douglas jsem taky měla a taky hodnotím jako super. Měj se moc krásně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super zkušenosti. Přeji krásný prodloužený víkend 🤗🤠👍.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, zkušenost nemám tentokrát s žádným produktem, ale zaujal mě ten Dermacol sprchový gel. Dneska jsem si totiž dala do sprchy svůj úplně poslední sprcháč, co doma mám. Z řady Ziaja kakaové máslo jsem měla krém na ruce a byl fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, to jsi dobrá, dobře jsi hnula se zásobou, já ji spíš tak nějak navyšuji...🙈

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...