středa 22. června 2022

#MiniRecenzeMix No. LXV.

 

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, "jako že" 😜, když píšu tento článek, je sice noc, ale já jsem právě našla svůj "ZTRACENÝ" cestovní pas s rodným listem v destičkách. Byly prostě založené v jiných pevných deskách u vysvědčení. Takže já mám velkou, velkou radost, což zrovna při úzkostném období = propadu potřebuji. Prostě to mělo takto být, takto přijít a vykompenzovat ten smutek a zmar, ve kterém jsem se zmítala. Prostě Vyšší Moc, Boží vůle. 
Tak to bylo pro začátek, ale vrhnu se na samotnou recenzi. Ano, je to možná trochu zvláštní, že zde mám dva produkty, prakticky s totožným účelem a tím je, hydratace pokožky těla. Ovšem, Olej od Douglas je natolik bezvadný a skutečně MULTIFUNKČNÍ, že se dá krásně požívat i např. na konečky suchých a roztřepených vlasů, či mi vyhovuje na obličej. 
Oleje jsem dříve příliš nevyhledávala a už vůbec ne na obličej, ale postupem času, jak má pleť stárne a je sušší a sušší, tak se její potřeby mění a já se tomu snažím přizpůsobit. 

Začnu asi oficiálním popisem univerzální olej od Douglas Essential:

je multifunkční kosmetický elixír, který hýčká tvář, tělo i vlasy stejně. Receptura obohacená o jojobový olej a bambucké máslo je plná výživných látek a má ochranné i regenerační vlastnosti.

Ošetřující olej dodává pokožce fantastickou vláčnost, podporuje ji v přirozených obnovujících procesech a je vhodný i na roztřepené konečky.

Složení 3v1 se vstřebává do pokožky a do vlasů, aniž by zanechal mastný pocit - díky tomu je všestranný produkt z kolekce Essential skutečně tím nejlepším olejem pro Vás.

100ml - 479,- Kč, ano to je současná cena z e-shopu. Já tento olej pořídila v prodejně Douglas, která byla spíš taková outletová, tady u nás v OC Stromovka, ale již ho zrušili, což mě mrzí, ale zase to mu brát tak, že mám o lákadlo méně. 

Balení je velmi jednoduché, vyrobené z velmi pevného až tvrzeného plastu, který má lehce matný povrch. Mě toto 100 ml balení vyšlo cca na 180,- Kč max. Jak říkám, pořídila jsem jej v nějaké akci, spolu s dalšími produkty pečující tělové kosmetiky. 

Olej jsem si pořídila skutečně na doporučení milé slečny asistentky, která říkala, že sama jej používá právě třeba na suchá místečka, po holení, že je parádní a vlasovým konečkům, dělá dobře. Tak jsem neodolala a vzala jsem si jej. 

Olej je to jemný, není ani tolik mastný, řekla bych, že se jedná až o takový ten suchý olej, který obsahuje jojobový extrakt a bambucké máslo. 
Nezanechává mastný film na pleti, ani na obličeji, což je naprosto super vlastnost. 
Přitom skvěle vyživí, neucpává póry, na suchá místečka se dá aplikovat jak lokálně, ale dá se krásně a snadno - s rychlý vstřebáním aplikovat na celé tělo. 

Za mne je to skutečně SKVĚLÝ MULTIFUNKČNÍ OLEJ, který bych si rozhodně pořídila znovu, což ale jen tak nebude, jelikož téměř vůbec neubývá, přitom jej používám prakticky denně. 

Vyživí, zjemní pokožku, nezamastí, nezanechá žádný nepříjemný film, rychle a rovnoměrně se vstřebává. Pro vlasy, tvář i tělo jej můžete použít, jako tomu dělám nyní já. 

Hydrataci celého těla jím provádím tak každý druhý den, jelikož se právě snažím produkty střídat, abych si je užívala průběžně. 


Tělové suflé je mým dnešním druhým produktem, který Vám chci představit a DOPORUČIT. 

Pořídila jsem jej na základě krásného, barevného obalu v prodejně na Kobylisích. 

Možná, že tuto značku (Maxbrands.nl) tohoto šlehaného tělového krému - Body cream s vůní Malibu beach znáte, mě připomněla Lush a potom také jednu snad Slovenskou značku, která se zaměřuje na peelingy snad. Min. to balení je více než reprezentativní.

Ale po pravdě nevím, kde jinde se tento produkt, tato značka dá pořídit, google mi toho příliš právě  nenabídl. Ale, v kelímku se ukrývá tělové suflé, nebo spíš takový středně jemný krém, který má konzistenci želatiny - rosolu, takový amaroun se šmoulí barvou. Což je velmi cool. 
Produkt se dobře nanáší, snadno a rychle se vstřebá do pokožky, není příliš hutný, asi tak středně a hydrataci má velmi slušnou. Vůně Malibu Beach Babe ve mne okamžitě evokuje léto a taky jsem si vzpomněla na kultovní seriál 90let Pobřežní hlídka. 
Vůně je to velmi příjemná, taková čistá, nepřekombinovaná, není vlezlá. Moc příjemná záležitost, po všech směrech. Krásný a i praktický obal, skvělé hydratační vlastnosti a k tomu jemná vůně, která by nemusela vadit ani citlivější pokožce. 

Tento kalíšek o objemu 200ml jsem platila snad okolo 50-60,- Kč. 

Na léto, značka ideál, už jen svým názvem a krásným barevným obalem, který pokud se s ním nic nestane, mám v plánu si ponechat a využít jej dál. 

Jak vidíte, tak mé tělo rozhodně dehydratací pokožky rozhodně trpět nemůže, produkty jsem zásobená slušně. Olej se suflé pravidelně střídám a olej nanesu občas i na obličej, ideálně ve dvou vrstvičkách na noc, kdy se krásně vsákne. 

Za mne jsou to OBA SKVĚLÉ PRODUKTY, které dělají co mají, na nic si nehrají, mou pleť nedráždí, naopak ji udělají hezčí, jemnější a MOHU JE JEN A JEN DOPORUČIT. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉






6 komentářů:

  1. Díky za představení dvou pro mne zcela neznámých produktů.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím souhlasit se Stáňou. Já neznám taky nic jako vždy))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri,
    taky neznám ani jeden produkt, ale nedávno jsem si koupila v Rossmannu jeden tělový olej od Isany. Uvidíme, jak mi bude vyhovovat.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, mě docela mrzí, že mám Douglas nejblíž bud to v Palladiu, kam já nerada chodím a nebo pak na Smíchově, protože produkty Douglas privátek mi vážně sedí. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...