pondělí 20. června 2022

#Květnoví oblíbenci 2022 🌾🌼


AHOJ,AHOJ,
přeji krásné pondělí, a vítám Tě u mých oblíbených produktů za květen 2022. Jednak je to pravidelný formát tohoto příspěvku na mém blogu a také to bývá převážně mix produktů, napříč mou rutinou, či mými aktuálními potřebami. 
Řasenka Bad gal Bang od Benefitu mám asi vůbec nejradši, co se týká této značky, měla jsem ji již 6x určitě. Dělá krásné dlouho-dlouhé řasy, čili bych řekla že primárně prodlouží, než zahustí. Má jemnější silikonový kartáček, který je vhodný jak na horní, ale i spodní řasy. 

Za sebe mohu jen a jen doporučit, ovšem zrovinka toto balení mi rychleji vysychá. 
Nemohu nezmínit, neukázat Vám tady tento odličovací POKLAD od Yvese Rocher. Tato houbička - rukavička, která odličuje pouze na bázi vody je naprosto SENZAČNÍ, kdo nezná, ať neváhá a pozná!!
Houbičku jsem dostala - vyhrála v giveaway a hned jej začala používat. Pořádně jsem nevěděla, do čeho jdu, ale hned po prvním použitím jsem ZAŘADILA DO SVÉ DENNÍ ODLIČOVACÍ RUTINY A JSEM DOSLOVA NADŠENÁ. 
Tělové máslo s vůní kokosu, které mám doslova za pár korun z prodejny Action je skvělým mazadlem. Nyní prakticky jiné nepoužívám. Hutné, krásně voňavé, levné, dobře a rychle se vstřebatelné. 
Tělové mléko - tělový krém, který svou konzistenci skutečně spíš připomíná tělové máslo, což mě vyhovuje je na pokožce velmi příjemné, dobře se nanáší, rychle vstřebává, netvoří žádný mastný film, krásně voní po kokosu, že i M. vůni kladně zaznamenal, ale co je největší benefit, VYSOKÁ MÍRA HYDRATACE. Za mne parádní produkt!!!
Sluneční brýle nosím nyní prakticky stále, i tento produkt je z prodejny Action. Brýle mi sedí, jsou drobné, lehké, mým potřebám dostačují. Mám dokonce dvoje - prakticky totožné. Jedny tady v Třebíči a druhé v Praze. Na velkou parádu, nebo když chci opravdu sluneční ochranu, tak si vezmu své Ray Ban brýle, za které jsem dávala o dvě nuly v číslovce více, než-li za tyto. 
Avon - Color trend rtěnka v odstínu red je hydratační rtěnka, která má i slušnou výdrž, ale velmi, velmi pohodlně se nosí, nanáší a i díky svému teplému podtónu sedí k mé pleti. 
Nosím denně, nebo ji občas nanesu i trochu, jako tokový topper k nude matné rtěnce. 

Květy, jarní kytičky. Květen začíná PRVNÍM MÁJEM, kdy my jsme prvomájový polibek pod rozkvetlou třešní/stromem nestihli, tak jsem si jednu větvičku donesla domů. 🖤🤗
Značku Giorgio Armani příliš neznám, měla jsem jen pár produktů a ty jsem vždy dostala. Sama bych si asi možná krom jejich ikonického make-upu nepořídila. Ovšem, je to oblíbená značka vůní M., ten snad jiné než Armani Code - má všechny, nepoužívá. 



Popisovat vůně mi nejde,  obecně vůně jsou zvláště individuální záležitost. Takže, tuto červenou variantu Sí bych přirovnala k vůni, kterou znám od jiné značky. Ovšem, Sí, alespoň tato červená varianta mi velmi, VELMI SEDÍ. Zároveň je to k mému velkému překvapení slušný držák, přitom je to spíš jemnější vůně. No M. se trefil. (pokud byste chtěli, mohu se pokusit sepsat malou recenzi s mými dojmy). 


Lehčí, zeleninová jídla, stále šmrncnutá Asii u mne vedla. 
Toto jsou např. YOSA Japonské plněné knedlíčky, které se připravují v páře. Vynikající záležitost, plněné jsou různými ingrediencemi, doporučuji si objednat mix, ale dvojitou porci, tato byla pro dva "málo". 

No a víc tady toho nemám, květen byl celkem slušně pracovně nabitý. Byla jsem i 2x v Třebíči, čili jsem stále někde pendlovala a nic nestíhala. Když jsem měla volno, tak jsem se snažila dohánět resty, což se mi příliš nedařilo a nebo jsem šlofíkovala. 🤭👌☺🛏


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


10 komentářů:

  1. Taky jsou teď sluneční brýle mými věrnými společníky a obvykle nosím nějaké no-name (poslední kousek je tuším z KiK) - občas je někde zapomenu nebo mi spadnou na zem a u kousků za pár korum to tolik nebolí ;-). Ty drahé, parádní mám většinou v šuplíku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mé Ray Ban jsou přesně jak píšeš, pečlivě založené, letos jsem je snad ještě neměla, tyto mi plně vyhovují, jsou prostě super. ☺☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já jsem na sluneční brýle hrozný ras takže převážně mám nějaký Pepco případně různý reklamní. Dost často je někde zapomenu, rozsednu a hlavně je mám furt strašně špinavý. Sí Passionate znám používá jí mamka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plně chápu, tyto jsou laciné a bylo kup léta ☺☺♥♥

      Vymazat
  3. Zajímavý článek, většinu z nich vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Sí jsem taky neznala, ale velmi mi sedl. Krásný den milá Peto. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eriko, mně se brýle dnes rozbily, takže musím pořídit nové. Určitě to nebudou značkové, protože bych se o ně bála. A vůně SI je krásná. Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato verze Sí je dokonce letošní - jarní novinka, již mám sepsanou recenzi. ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    taky mám ráda sluneční brýle, jsem hodně citlivá na sluníčko. Kupuji si je spíše někde v Rossmannu, Takku nebo Tescu, aby mě jejich ztráta nebo zničení tolik nebolelo:-) Červené rtěnky k tobě neuvěřitelně jdou:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, děkuji, děkuji, sluneční brýle jsou vážně super, nosím je stále. Rtěnku mám nyní i novou, asi to tak Vyšší moc chtěla, protože to byl dárek k nákupu. ☺♥ Krásný den měj moje milá.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...