neděle 26. června 2022

#Recenze - Yves Rocher - povedené produkty

 

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dnešního článku. Rovnou dvojitá recenze produktů YVES ROCHER, které jsem dostala = vyhrála v giveaway u mé milé ČičulkyHani, za což ji ještě jednou převelice děkuji. 🤗😻
Od YR a její tělové kosmetiky mám moc ráda, většinou jsem si právě přizovala nějaké sprchové/gely+peelingy z různých limitek, které tak úžasně voněly. Zvláště pak ty vánoční a troufám si tvrdit, že tento sprchový gel se silnou ovocnou + sladkou vůní zároveň je jedno z nich. 
Díky Hani, díky za úžasný dárek. Balení je krásné, fialové pole se zlatými nápisy a prvky působí promyšleně a dává tomu špetku luxusu. 
Balení - lahvička je s tvrdšího tmavě zeleného plastu, který je samozřejmě ECOkvality a má snad všechny obnovitelné a BIO certifikáty. 
Gel je hutnější, je hutný, hutný, ale jde dobře z lahvičky aplikovat. Najdete ho v tomto plném balení 200ml, což není příliš, ale ani ne málo. 
Co do vlastností samotného sprcháče, které mi plně vyhovují, musím vyzdvihnout jeho krásnou vůni a naprosto micro spotřebu. 
Jj, skutečně, i takový plýtval, jako já si naprosto vystačí s velikostí hrášku, pro jednu část těla, kdy max. použiji čtyři "hrášky". 

Vytvoří hodně jemnou pěnu, nevysuší pokožku, nijak nedráždí, zvládnu jej použít i jako "nouzového" parťáka při holení. 

Za mne super. Skvělý produkt, který výborně zapadá do konceptu a filozofie této francouzské značky, která je celosvětově více známá a vysoce hodnocená, než bych sama odhadovala, jsem nedávno zcela náhodou zjistila. 

V poslední řadě se pokusím popsat jeho vůni, která je slako-kyselkavá, velmi příjemná, svěží, přitom hřejivá a jemná. Moc fajn kombinace, kde se dobře snoubí kyselkavost a jemnost sladkostí. 

Barvu gel nemá žádnou, čili je průhledný - čirý a konzistenci má hutnější. Používám jej min. měsíc a to prakticky denně, kdy jsem jej spotřebovala tak cca 1/3, což je za mne super, super!! Objem 200ml, při spotřebování 1/3 = 37ml činí má spotřeba po měsíci pravidelného používání. Za což se musím pochválit : )))) 👍👍
U Simči na blogu - na jejím IG respektive jsem vyhrála tuto NAPROSTO FANTASTICKOU RUKAVIČKU, která skutečně FUNGUJE.
 Nevím jak, čím to je zařízeno, jaká technologie je použita, ale touto rukavičkou, kterou pouze namočíte do vlažné vody, tak teplé, jak jste zvyklé, nebo jak je vám příjemné a setřete jí make-up. 
Wau, páni, nechápu, nerozumím a je to produkt, u kterého mi doslova zůstává stát jednak rozum (což není tak těžké, jelikož jsem jej příliš nepobrala 😅), ale stojím s otevřenými ústy, lapu po vhodném výrazu a ptám se, čím to, jak to, proč?? 


No není to ve výsledku zbytečné, není to jedno, hlavní je, že PRODUKT FUNGUJE, JAK MÁ, DOKONCE BYCH ŘEKLA, ŽE FUNGUJE LÉPE. Jelikož si hravě, snadno, šetrně, bleskurychle a hlavně kvalitně poradí i s voděodolnou řasenkou, dlouhotrvající matnou rtěnkou, SVĚTE DIV SE, BEZ POUŽITÍ JAKÉHOKOLI ODLIČOVADLA. 

Dost možná jsem v takovém úžasu, jelikož jsem nikdy zatím žádný podobný produkt nezkoušela, i když o houbičkách, ručníčkách, či rukavičkách, ať už tyto produkty nazvu jakkoli znám poměrně dlouho, vím, že jednu dobu to byla doslova smršť, která otřásla a proletěla blogosférou vč. YTB. 

K očištění = plnému odlíčení make-upu stačí namočit tento malý, heboučkatý "zázrak" z microplyšového materiálu, poté přiložit na obličej stejně tak, jako např. odličovací tampóny a běžným způsobem odličovat. Krouživými pohyby jsem pokračovala, kdy záhy jsem uviděla na bělostné rukavičce šmouhy, jako od kominíka od mé řasenky, make-upu, tvářenky, rtěnky. 
Celý make-up a to naprosto do čisto - čista skvěle odlíčím za pár okamžiků, bez použití jakékoli kosmetiky. 
Rukavička je příjemná na obličeji, dobře se mi s ní manipuluje, držím ji v ruce, jako běžné odličovací vatové tampóny, nebo si ji lze nasadit na celou ruku. 
Čištění je také k mému velkému překvapení VELMI SNADNÉ A ÚČINNÉ. Postačí pod tekoucí vodou omýt běžným mýdlem, já používám to své tuhé, co nyní mám a tím je Dove + občas obměním za Protex. 
PARÁDA, SUPER, JSEM NADŠENÁ, ONO TO FUNGUJE, skvěle a snadno olíčí, pleť zanechá jemnou, hladkou, čistou. Nijak ji nedráždí, nevysušuje a co je nejvíc, máte ji prakticky všude po ruce, vodu také a nemusím používat, případně na cesty s sebou brát další odličovací kosmetiku. 
Peru po každém použití, nechávám volně proschnout v koupelně. 
Používám cca měsíc a stále odličuje stejně tak dobře, jako při mém prvním použití, které bylo spíše skeptické. 
Ze začátku se mi mi asi 3x po sobě stalo, než jsem si na rukavičku a její používání zvykla, že jsem v ruce držela již použité odličovací vatové tampóny, vesele se odličovala a přitom houbička ležela pode mnou. Je to jen o zvyku. Ve sprše, u kosmetického stolku, běžně v koupelně ji používám. 

Jen asi jediný poznatek, který nehodnotím v takových superlativách je vyšité logo značky YR, které na pleti není příjemné, je drsné a trochu - ne trochu, prostě mou pleť škrábe a to nechci, čili se snažím dávat si na toto místo pozor a nepřejíždět jím obličej. 

Oba tyto produkty jsou SUPER, čím dál tím více, opět se mi značka YR dostává do života a nacházím, nové a nové = skvělé produkty. V neposlední řadě musím zmínit, že používání koncentrovaných produktů, či produktů na vícero použití je ekologičtější, ekonomičtější a šetříme tím nás, naši planetu a náš rozpočet. Asi netřeba zmiňovat. ☺

Znáš nějaký produkt? Jaká je případně Tvá zkušenost? ☺



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    jsem moc ráda, že ti produkty vyhovují. Sama jsem si je taky pořídila a byla jsem moc spokojená. Mám ráda jejich gely, mají úžasné vůně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, jsou úžasné, stejně tak marocký arganový olej, na tu mám také již sepsanou recenzi. ☺♥ O to více děkuji. krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Eri, sprcháč s vůní sladké ostružiny na mne čeká v zásobách, ale už jsem vytáhla krém na ruce se stejnou vůní a ten tedy voní skvěle. Přesně jako koláč s ostružinami, co jsem pekla loni v létě :). Tak doufám, že sprcháč bude vonět stejně a těším se ně něj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, YR ty své limitky prostě umí, ale to ty moc dobře víš. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, oba produkty vypadají příjemně a ta rukavice to je vážně objev! Já už dlouho nic v YR nekupovala, musím se tam stavit až zase někdy budu v Pardubicích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, rukavice je skutečně objev. Nyní na mne vyskočily reklamy od YR, snad i online, čili pokud bys toho chtěla využít. Nebo mám např. jeden podobný ručníček "volný", tak když tak napiš. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...