středa 8. června 2022

#ShoppingTime No. 30/giveaway


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné středeční odpoledne, a vítám Tě u dnešního článku s mými dalšími nákupy a začnu rovnou výhrou v giveaway. 
Ano, je to až neuvěřitelné, ale opět se na mne usmálo štěstí a počtvrté v řadě jsem snad vyhrála tuto krásnou a plnou krabičku s moc prima produkty. 

U Simonetablog na jejím IG jsem vyhrála další výhru. V pořadí je to snad čtvrtá za sebou, já vážně mám štěstí, nebo je to neštěstí a přijde nějaká pohroma či se nebude dařit v jiné oblasti. 
Bylo to pro mne vlastně i takové menší překvapení, jelikož jsem si po pravdě nepamatovala, o jakou soutěž jde a schválně se ani na IG nepodívala. 


Budu pokračovat menšími nákupy z Levných potravin a to rovnou ze dvou kamenných prodejen = Kobylisy + Holešovice. 

Mletá káva 250g jsem již kupovala a na přípravu filtrované kávy je fajn. Jedny Klasa těstoviny - fleky jsem pořídila, už ani nevím kde, ale byly moc dobré, lepší, nežli ty z Lidlu. 

Super WfleKukurydzian s bazalkou a Chia semínky, které se tedy neskutečně drží na zubech, což doporučuji podívat se na to po jídle, protože já to ihned neudělala. Jinak tyto chlebíky byly moc dobré a koupila jsem si je opakovaně. 

Tuňák ve vlastní šťávě jsem již z Levných potravin měla a byl fajn, za rozumné peníze, běžná kvalita typu Lidl či RioMare. Mohu doporučit. Balení 3x 80g vyšlo na cca 55,- Kč. 
Himalaya pleťový peeling s meruňkou mne oslovil, jelikož jsem ho snad viděla na Drogeii ZDE. Tento konkrétně jsem pořídila za 40,- Kč na Kobylisích v místním krámku. 

No a zaujalo mě i toto krásně barevné, balené tělové suflé. Opět - cena za balení 40,- Kč. 

Možná, že tuto značku (Maxbrands.nl) tohoto šlehaného tělového krému - Body cream s vůní Malibu beach znáte, mě připomněla Lush a potom také jednu snad Slovenskou značku, která se zaměřuje na peelingy snad. Min. to balení je více než reprezentativní. 

A mám zde i nějaké hadříky, které jsem dostala od mé milé švagrové, za kterou jsem se stavovala v práci a ona mi nabalila velkou tašku s těmito kousky. 
V tašce jsem toho měla povícero, asi dvoje kalhoty a jedno triko jsem si nenechala, jelikož i při over size stylu nošení, by to nebylo ono a kalhoty by mi neseděly. 
Šaty, trika, nádherné bílé a lososové tílko, krťásky na léto. 
Košilo-šaty v černo/bílém květovaném vzoru jsou sice větší velikosti, ale mají pásek a tím se dají krásně upravit a sedí mi. Další letní kousek je tento zelený overálek s palmičkami. 

Omluvte zmačkané fotky, žehlila jsem až večer a to zase již nebylo světlo, udělat fotky, tak košile jsou zmačkané. 
Od mamči jsem dostala utěrky a ručníčky, které jsem poptávala a potom sáčky na jemné prádlo, že je prý mám také vyzkoušet, že jsou super a jsou s nimi v Unho velmi spokojeni. Používáš na praní jemného prádla - či jiných kousků tyto textilní sáčky? : ))
Zmíněné košile, zlatá, z té jsem asi nejvíc - nejvíc nadšená. Sedmi ji jak střihově, tak hlavně tou metalickou, teplou barvou. Nikdy by mě nenapadlo si takovou barvu pořídit, či se na ni vůbec zaměřit. Super kousek. 


Tygrovaná, nebo košile se zvířecím motivem je prakticky to samé, ale dala jsem ji šanci a vyzkoušela ji, a světe div se, ona nevypadá vůbec zle. Dokonce jsem ji již měla a sedí krásně. Košile jsou značek H&M ve velikosti 34. Bílé jsou větší, ale ty budu nosit spíš asi na léto, čili polorozeplé, nebo na ně dám vestičku. 


Malé, běžné potraviny, ten týden jsem prakticky nestihla krom práce vůbec nic. 


Toto byly jogurty do práce a k snídani, Holandskou omáčku jsem ještě ulovila do zásoby, protože její expirace byla slušná a džus se hodí vždy. Vše z Levných potravin, tentokrát na Kobylisích. 

Toť mé poslední dárečky z giveaway a od mé milé švagrové + malé nákupy...,které se ovšem za poslední týden značně omezily ... 🤨

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Moja milá Eri,
    srdečne gratulujem k výhre, teším sa s Tebou :-)
    Dostala si krásne darčeky aj od švagrinej, niektoré kúsky sú fakt skvelé. Najviac ma však zaujal broskyňový peeling, ten musí nádherne voňať. Budem čakať na recenziu.
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moje, od švagrové nyní nosím prakticky pořád něco. Velmi výhodné nákupy 🤣🤗😇 Z výher mám mega radost stále, dokonce již dvě napsané recenze. ♥

      Vymazat
  2. Eriko, taky gratuluju k výhře. Z tvých nákupů znám jogurt od Agroly a mám ho moc ráda, jen si kupuju jiné příchutě než borůvky.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo ,tyto jogurty kupuji zcela výjimečně, poslední dobou nejvíc ujíždím na Zott. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Velmi bohaté nákupy a moc pěkné kousky! Nejvíce mě zaujala kosmetika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové suflé - zvláště mohu doporučit, ale bohužel jsem na něj již nenarazila, je moc fajn a baví mě ten obal. Děkuji a přeji krásný den. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, teda výhra moc pěkná. Rosické těstoviny znám, ty jsou dobré ač já jsem spíš Panzani holka. Hamalaya fase fash vypadá fajn, to se budu těšit na nějakou recenzi :) Švagrová má dobrý vkus, to u nás už dědí všichni po mně a já nemám po kom, protože jsem největší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, krásný pátek a i víkend měj. ☺♥ Na tu Himalaya mastičku ještě nedošlo, spíš to vidím na zimu, jelikož bude asi mastnější, ovšem na nedokonalosti, které mám prakticky stále by se mohla hodit. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...