neděle 17. července 2022

#MinirecenzeMix No. LXIX.

 

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dnešní recenze, která bude taková letní, svěží a ponese se v "broskvičkovém" duchu. 

Začnu asi pleťovým peelingem značky Himalaya, který jsem pořídila za krásných 39,- Kč na Kobylisích, respektive v krámku hned u tramvajové zastávky Na Stírce. Když jsem jej zahlédla, neváhala jsem. Dokonce si myslím, že jsem tento produkt již měla jednou v košíku na nějakém e-shopu, ale nakonec si jej nevzala. 

Meruňkové peelingy, scruby jsou obecně velmi oblíbené právě pro svou vysokou míru a účinnost čištění. Peeling je součást mé běžné skin care, nepoužívám denně, ale tak 2x až 3x do týdne ano. Samozřejmě dle potřeby a s ohledem na roční období a kondici mé pleti. 

Značku Himalaya příliš ozkoušenou nemám, ale vím, že se zaměřuje spíše na různé mastičky, které až léčí různé kožní obtíže. Tento peeling, nebo mycí gel, ale je to peelingový gel, který dost možná na mastnou až smíšenou pleť je vhodný používat na denní čištění je moc fajn.
 Je jemný, zrníčka jsou skovaná v hustějším gelu, který se po kontaktu s vodou, stačí jen mít navlhčenou dlaň, změní ve středně hustou pěnu, kterou si krásně nanesete na obličej a jí, vyčistíte. 

Jak píši, gel má středně hutnější konzistenci, což oceňuji, že produkt nikam nestéká, neutéká z dlaně a zbytečně se jím neplýtvá. Na obličeji se promění v pěnu, která je příjemná a v ní se zrníčka pomalu rozpouštějí. 

Nepálí, nedráždí, nevysušuje a nestahuje pokožku. Vyčistí ji příjemně od nadbytečných kožních šupinek a jeho aplikace je mi příjemná. 
Vůně je prakticky nulová, tu jsem asi i očekávala výraznější, ale nijak zvlášť mi to nevadí. 


Tento peeling se jisto jistě neprodává jen za 39,- Kč, ale co jsem googlila tak se dá sehnat nejlevněji asi v DMku, kde je za 80,- Kč. Což jsem i tak odhadovala. 

No ale závěrem, PEELING - MYCÍ GEL FRESH START značky HIMALAY JE ZA MNE MOC FAJN PRODUKT, který mi vyhovuje a příležitostně se chci podívat po dalších variantách, které bych mohla vyzkoušet. 

Když píšu tuto recenzi, tak venku krásně svítí sluníčko a je slušné vedro, doslova letní počasí, ono je to ostatně trochu vidět i z fotek. No a proč to zmiňuji. 

Právě tato tvářenka LOTTIE LONDON, kterou jsem dostala od milé Hani ve velkém balíčku z jara, šťavnatost, svěžest léta a broskviček vyvolává. 

Značku Lottie London nemám prozkoušenou, je to můj první produkt, který mě zaujal, hned jak jsem jej viděla u holek, že je v LookFantasticBoxu, bohužel pro ně dvakrát po sobě ve stejném odstínu. No a to právě štěstí pro mě, že ji mám taky. 🙏👍☀ 
Balení je teda dosti fórové, plastové, nápis se již začíná otírat, dost mi připomíná některé nekvalitně zpracované obaly od Essence. Na tom by mohli zapracovat. 
V samotné ombré tvářence je 2,5 g produktu, který ani tolik nepráší, je slušně pigmentovaný, neflekatí na pleti a dá se dobře navrstvit. Za mne v tomto ohledu VELKÁ SPOKOJENOST.
Tvářenka je dobře zapečená, opravdu prakticky nepráší, pigmentace je tak střední, čili hodila by se i pro začátečníky, kteří nemají "lehkou" - vytrénovanou ruku při nanášení. Nevoní nijak zvlášť, dobře se mi s ní pracuje a barvičkou volá po létu a opěvu je ho. Mě krapet až připomíná Galifornia od Benefitu, ta ovšem má lehký shenn, tato nikoli. Za mne Lottie tvářenka s ombré efektem parádní letní tip, doporučení a ještě jednou za ni moc a moc děkuji!!
Zatím jsem s ní nikam necestovala, ani ji nepřevážela, takže nemohu plně posoudit ten plastový obal, o kterém jsem psala a nazvala jej "fórovým". Má ji doma, líčím se s ní nyní pravidelně, prakticky denně a moc mi vyhovuje. 
Letní, takové broskvičkové opojení je u konce. Pro dnešek se s Vámi loučím a budu ráda, za Tvé letní objevy, doporučení, ať se jedná o dekorativku, či skin care. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eri, tvářenky nepoužívám, ale zaujal mne peeling, recenze zní dobře.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za další kosmetické tipy. Přeji hezký nový týden. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri,
    ten peeling jsem taky měla a byl moc příjemný. Zkoušela jsem už více věcí na čištění pleti od této značky a vždy jsem byla spokojená. Tvářenku mám doma samozřejmě taky a je to moc hezký odstín. Takový jarní a velmi šťavnatý. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, tvářenku používám nyní prakticky denně a je vážně moc super. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...