sobota 23. července 2022

#MinirecenzeMix No. LXVIII.

 


AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou sobotu, taky u vás prší?? 🌧🙏 A vítám Tě u mého nového článku s recenzí dvou produktů, které nyní používám. Používám je často, paletku očních stínů prakticky denně a moc ráda, jelikož mi oba VELMI VYHOVUJÍ a dělají dobrou službu. 👍

Začnu pěkně od produktu, který jsem dostala od mé milé Hani z jejího blogu , nebo jej dokonce vyhrála. Paletka je moc krásná, obal je fortelný, dobře zpracovaný plast a vypadá reprezentativně. Je pravda, že já bych si asi jen tak paletku očních stínů od této značky nepořídila, ale třeba pudrové produkty na tvář, jako je bronzer, tvářenka či rozjasňovač jsem měla opakovaně a byla jsem spokojená. 

 REVOLUTION LONDON - SOFT LUXE, PALETKA OČNÍCH STÍN, KDY OBSAHUJE 5 MATNÝCH A 3 TŘPYTIVÉ, nebo dle popisu dokonce slisované pigmenty. 

Paletka je to teplá, úplně křičí léto, babí léto, k mému žlutému podtónu pleti se velmi dobře hodí a je jen dobře, že jsou zde i lehce výraznější barvičky, které se snažím používat, alespoň jako jemnou linku, či do záhybu oka. 

Paletce nic nechybí, ani nic nepřebývá, je prostě DOBRÁ. Nemohu na ni říct křivé slovo. Má praktické zrcátko, které naprosto pohodově vystačí k tomu, abych se díky němu nalíčila. 

Na nanášení používám štětce z řady Profi od PLH, které mám neskutečně moc dlouho, snad od roku 2014, vážně jsou to držáci. 


Matné stíny logicky trochu více práší, ale neznám stín, který by to nedělal. Stíny třpytivé = slisované pigmenty jsou dobře máslovité konzistence a dají se proto snadno nanést prstem. Každý, co preferuje. 


Pigmentace je tak střední kvality, největší oblibě se u mě těší stíny do nude duchu a pak ty třpytivé. Líčení s paletkou vypadá velmi dobře, nijak mi nedráždí, vydrží tak nějak průměrně dlouho, ale dá se v průběhu dne poupravit, či navrstvit. 

Kde se dá paletka pořídit upřímně řečeno nevím, nehledala jsem a předem se omlouvám, hledat ani nebudu. Vím jen, že např. Notino Revolution prodává ve velkém. Určitě mrkněte, pokud byste měli zájem. 


Reliéf na stínech je také pěkný, který dotváří celkově pěkný dojem této paletky. 
Jak říkám, sama bych si ji nepořídila, ale pro svůj "postoj", jsem ráda, že ji mám, ráda ji nyní používám. 
Sedí mi složením, velmi se mi líbí obal a třpytivé stíny to u mne vyhrávají. 

Parfemace není žádná, což vnímám také pozitivně. Celkově je to můj denní nástroj v líčení očí, baví mě její kompaktnost a jsem ráda, že ji mám. Čili, díky moc Hani. 
Plus musím pochválit to, že nad paletkou někdo přemýšlel, protože není potřeba mít 5g stínu v jedné pánvičce
, stačí třebas takto velká - menší pánvička, do paletky se tím pádem vejde vícero barviček a dá se tak utvořit jedna kompaktní paletka stínů, pro celkové líčení. Velká pochvala. 

Vínová barva je mou oblíbenou, na očích v kombinaci s matnou hnědou nevypadá vůbec špatně a ráda si ji pomalu snažím dávat a zvykat si na výraznější líčení tím, že dělám jakoby linku, kterou si zvýrazním linii řas. 

Mám tady masku na vlasy značky Kallos, což je má oblíbená vlasová kosmetika, respektive, NEJRADĚJI A NEJVÍCE MI SEDÍ PRÁVĚ MASKY. 
Prakticky nepoužívám jiné, vyhovují mi svou hutnější konzistencí, tím jak vlasy umí zanechat jemné, bez tendencí se zacuchávat, to je pro mne asi TEN NEJVĚTŠÍ BENEFIT. 
Vůni cherry - jako toho ovoce mám obecně velmi ráda, dokonce to byla má první svíčky YC, kterou jsem si pořídila. Ale zpět k masce. 
Kallos má své super obří balení, konkrétně toto je maska o objemu 1000ml, což já preferuji a vyhovuje mi to. 
Poměr - cena kvalita - ZA M NE VYHRÁVÁ NA CELÉ SVÉ ČÁŘE VE SVÉ KATEGORII. 
Vlasy zjemní, jsou dokonce i lesklejší a voňavější. Díky své hutnější konzistenci nikam nestéká, dobře nanáší a lze jsi snadno smýt běžným způsobem, tak jak jsem zvyklá. 
Asi to není značka ideál, ale já jsem si již téměř dva roky zvykla masku používat při každém mytí, aby mi šly vlasy rozčesat. I proto možná nedělám žádné zábaly, což by možná mé dlouhé a hodně melírované vlasy potřebovaly. 
Maska je v trochu jiném balení, je menší, přitom co do objemu a váhy stejné, že by optický klam, ale co chci zdůraznit je to, ŽE TATO VARIANTA, NEBO KONKRÉTNĚ TATO MASKA, jestli Kallos provedl nějakou inovaci svých produktů nevím MI VYHOVUJE ÚPLNĚ ZE VŠECH NEJVÍCE. 
 S MÝMI VLASY SI PROSTĚ SEDNE SKVĚLE. Líbí se i příjemná sladko-kyselá vůně a lesk, který sama pozoruji. Vlasy nejsou nikterak zatížené ani zplihlé. 
Kupuji na Alze, beru rovnou k tomu i šampony, ty se vyplatí nejvíc asi vzít v litrovém balení, což ano, plně chápu, většině nebude vyhovovat, ale mě ano. 
Cenově dostupná a velmi funkční vlasová kosmetika, která dělá co slibuje a na nic si nehraje. 

Jak píšu NEVÍM, ČÍM TO JE, ALE TATO VARIANTA CHERRY MI VYHOVUJE ÚPLNĚ ZE VŠECH NEJVÍCE, CO JSEM ZATÍM MĚLA MOŽNOST VYZKOUŠET A ŽE TĚCH VARIANT NEBYLO MÁLO. 
A jaký je Tvůj názor - postoj na tyto dvě značky? Znáš, máš nějaké své oblíbené produkty, nebo Tě naopak míjí?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉

8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    já jsem Kallos zkoušela a moc mi to nesedlo, špatně se mi pak rozčesávaly vlasy. Jsem ráda, že jsi s paletkou spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já tak nějak tuším, že jsem jedna z mála, komu Kallos vyhovuje. 🙃🙃

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, rozhodně nejsi jediná, které Kallos vyhovuje. Já, co se jsem dělala v e-shopu tak si to některé zákaznice braly i po pěti lahvích šamponů a třech/čtyřech maskách :-) nebo taky značku X-Pel ta je cenově podobně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi 👌💪, děkuji moc za doporučení nové značky, jdu to googlit. Měj krásný den. ☺☺

      Vymazat
  3. U nás nepršelo, u nás přímo lilo a to hned několikrát za sobotu. Značku neznám. Ale masky na vlasy používám vždy, když se vrátím od moře. Přeji hezký začátek nového týdne. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, taky ten déšť byl potřeba jako sůl. Tak přežijme ty vedra ve zdraví. 🙏

      Vymazat
  4. Eri, paletka vypadá moc pěkně, i když barevně je tedy hodně mimo to, co já běžně používám. Masky na vlasy používám málo, resp. skoro vůbec, což je asi chyba.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, já se musím trochu rozhoupat, abych používala barevnější stíny, mám paletek docela dost a pořád to samé dokola, nude líčení, už je to nuda. ☺ Měj krásné dny. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...