pondělí 29. srpna 2022

#ShoppingTime No. 44


 AHOJ,AHOJ,

vítám Tě u mých dnešních nákupů, které opět začínám v pátek, ale jinak přeji pěkné pondělí ☺. 

Zcela neplánovaně jsem zavítala do Penny marketu, ovšem do toho, co je na Smíchově, ten mi přijde mnohem, ale mnohem lepší, než ten, co je v Revoluční, ten totiž bytostně nesnáším. 

Byla jsem tam taky večer, ale v pátek, k mému překvapení se nekonala ani žádná fronta u pokladen, přitom tam byla pouze jedna paní pokladní, která byla rázná, ale velmi slušná, milá a profesionální. 

Vzala jsem si dva ledové saláty - jeden za deset korun, což mi udělalo velkou radost, mléko, potom dva velké bílé Selské jogurty - taky v akci. potom nějaké sušenky Vesny, karamelky a K&K oříšky jsem si vzala opravdu za odměnu, jelikož jsou drahé. 

Druhý den jsem rychle zaběhla do Levných potravin, kde jsem vzala útokem svou oblíbenou sekci, sekci se sýry a mléčnými výrobky. 


Rozpékací sýr byl fajn, je slušně fermentovaný a chuťově výraznější, čili pro milovníky sýrů typu Eidam, nic, co by je oslovilo. 


Plátkový sýr, mazací sýr s pažitkou. Vše super rychlá večeře, nebo sváča, hodí se mít v lednici. 


Stále měli i tento super strouhaný sýr, který jsem zkusila dát si i do salátu a byl skvělý, pěkně jej ozvláštnil a příjemně zpestřil, že mi přišlo, že ani díky němu nepotřebuji k salátu pečivo. 


President Cmembert, tak na tyto sýry mě doslova upozornila paní pokladní, když jsem platila, dávala si věci do tašky, že slečna právě vyndavá do chladničky sýry za 13,- / ks, jestli nechci, no tak to mě jednak překvapilo, potěšilo a hned jsem vzala dva, odpoledne jsem se pro ně tak trochu vrátila, ale již je neměly. Nedivím se za tu cenu. 


Ozdobná kancelářská sponka, tak ty jsem našla v malé papírové obálce od DMka, co jsem tady měla schovanou a úplně náhodou ji našla, akorát se hodila. Tato je pro kamaráda, pro cyklistu. 


Jablečno třešňová šťáva, ňam, velmi osvěžující, Jelikož mi došly již sirupy ZON a tak si občas nějaký džus naředím vodou a je to moc příjemné osvěžení. 
Koriandr sušený, je mnohem výraznější, nežli čerství a toto balení má krásných 100g a byl za neodolatelnou cenu, tudíž jsem ho nemohla nevzít. 
Na ty čokoládové košíčky, plněné arašídovým máslem jsem viděla reklamu na YTB, nebo IG, tak mě zajímaly. Nejsou špatné, trochu mi připomínají tzv. Ledovou čokoládu, kterou já od dětství nerada a ani arašídové máslo nepatří k mým oblíbeným dobrotám. 
Jako ano, vyzkoušela jsem, ale mě tato sladkost neoslovila. 
Do této knihy Citové pouto, kterou jsem si objednala na e-shopu KOsmas.cz  mě uvrtala kamarádka z AA. 
Po delší době jsem zavítala do Delmartu, kde jsem si vzala nějaké dobroty, pochutiny, oříšky, které byly ve slevě, ale jedny z nejlepších arašídů, co jsem měla. Jelikož mi po nich není těžko. 
Salám s pepřem je také chuťově výraznější a to já vyhledávám. 
Hotové kuřecí maso jsem přidala do salátu, kam se náramně hodilo a rychlá, lehká večeře byla na světě. Ani jsem ji nestihla vyfotit. 
Jogurtíky nesmí chybět a můj milovaný mrkvový dortík. Tento není tak sladký, je dost vláčný a velmi dobrý. 
No a tímto mega, mega velkým dárkem zakončím tento nákupový článek. 
Brýle Dolce & Gabana, přímo z Pařížské ulice v Praze, o které já tak často mluvívám, dělám si legraci, proč tam jako nechodím nakupovat, nikdo mě tam totiž nechce vzít. 😅🤭
Přitom jsem Pařížskou ulicí přes rok a půl chodila denně do práce a nic. Tako vtipkuji často, ráda a kamarádka Ani se toho prostě ujala a darovala mi jedny své originální sluneční brýle D&G.
Když mi je dala, tak jsem nemohla ani mluvit, jak jsem byla zaskočená a dojatá. Ten den byl celkově takový VELKÝ A SILNÝ. Milá moje Ani, kamarádko z AA. Hrozně moc Ti ještě touto cestou děkuji, i když můj blog nesleduješ a netušíš, že vůbec existuje. 
Má první, opravdová, velká značková věc z Pařížské ulice. ♥♥♥

Lepší dárek jsem opravdu dlouho nedostala, ale vlastně každý den je pro mne dárkem. ☺

A čím jsi si za poslední dobu udělala radost Ty? 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




6 komentářů:

  1. Eri, jako vždycky mne nejvíc zaujaly sýry :). A Vesny jsou taková nostalgická vzpomínky na mládí - když jsem jezdívala na tábory, kupovali jsme je dětem na svačinu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, je mi to jasné. Proto bych Ti doporučila Levné potraviny, pokud máš někde poblíž, vážně by sis vybrala a ty cen, i když se to celkem rychle střídá. Vesny mě osobně chutnají třeba mnohem víče, nežli Mila. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Interesting products. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, já do levných potravin chodila hlavně na škole, kdy jsem je měla při ruce. Na svačinu jako stvoření i na mlsání, teďka už jsem tam dlouho nebyla nemám to nikde cestou, musela bych tam speciélně jet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, to je právě ono, já mám hned dvoje po cestě. Dřív bych o ten krámek sotva zavadila. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...