čtvrtek 15. září 2022

#Recenze - OČNÍ HYDROGELOVÉ Masky - Balea


AHOJ, AHOJ, 

 vítám Tě u mého nového článku. Hned na začátek zmíním, že jsem docela ve skluzu s publikací článků a také v nějakém blogo=útlumu, za což se omlouvám.  A hned na úvod se zeptám, jestli jsi nějakému tomuto letnímu trendu "podlehla"? 

 


Vím, zároveň přináším recenzi celkem s větším odstupem času, ale masky jsou stále v prodeji a já je používám i nadále. 

Tato HYDROGELOVÁ OČNÍ MASKA je ve variantě s VODNÍM MELOUNEM A VÝTAŽKEM HYALURONU a KARAMBOLOU. Maska má nejen chladit, což je velmi příjemné, ale také zpevňovat. 

Produkt, ostatně jako spousta současných je veganská. 
Za mne říkám ANO, na oboje PROSTĚ ANO, maska funguje, jak má, jak slibuje. Její aplikace je snadná, příjemná a můžete ji na sobě nosit celé hodiny, dokud vás to neomrzí. 
Maska krásně voní, jsou to tedy dva takové půlměsíčky, řekla bych, v zastřené růžové barvě, která obsahuje třpytky. Půlměsíčky jsou velmi jemné, měkké a krásně přilnou pod oblast oka. 

Mě tedy přijdou dostatečně veliké, dostatečně napuštěné tekutinou, ve které jsou zároveň na takové podložce položeny. 
Mě aplikace přišla snadná. Vůně jemná a moc příjemná. Co ale prostě byla PECKA, je pocit, když máte masku na sobě, ochladí, zmírní otok, vy se celkově cítíte lépe a proto i tak vypadáte. 


Oblast očního okolí, kde masku mám je potom extra jemná a hladká, téměř jak dětský zadeček. Prostě moc fajn pocit z této masky mám a zároveň vidím i výsledky. Masku jsem si pořídila opakovaně, dokonce jsem polštářky po jednom použití uložila zpět na podložku, dala do ledničky a použila znovu. 
Dá se to, je to spíš JEN TAKOVÉ OSVĚŽENÍ, OCHLAZENÍ, ale velmi, velmi příjemné, že jsem si tak na to zvykla a masku použiji hned 2x. 
Za mne tedy VARIANTA S MELOUNEM ANO, ANO, ANO. 

A máme tady druhou HYDROGELOVOU OČNÍ MASKU opět od Baley. Já jsem vlastně jiné nezkoušela, měla jsem v plánu zkusit od Isany, ale nějak jsem se do Rossmanna nedostala. 
Maska slibuje:
hydrogelové tampony na oči
s hyaluronem a kaktusovou vodou
rychlá pomoc pro unavený vzhled očí
vegan

Opět, toto balení, kde najdete jeden pár masek stojí ve stálé nabídce 20,- a ještě mají verzi s Magnolií, tu mají snad za 35,- 


Popis produktu:
Balea hydrogelové tampony na oči s hyaluronem a kaktusovou vodou nabízí rychlou pomoc pro unavený vzhled očí. Extra jemný hydrogel ochladí okolí očních partií a účinně působí na kruhy pod očima, stejně tak jako na oteklé oči. Kombinace účinných látek v podobě hayluronu a kaktusové vody darují intenzivní hydrataci a během chvíle vykouzlí svěží efekt.
Maska je velmi příjemná, opět jsou to dva dostatečně velké měkké, hebké půlměsíčky, které mají krásnou světlounce tyrkysovou barvu, položené na plastové podložce. 
Půlměsíčky krásně a rychle přilnou na pleť, k očnímu okolí. Nijak nedráždí, neslzely mi oči, nepálily. Vůně je to svěží a krásně doplní TEN BÁJEČNÝ CHLADIVÝ POCIT A EFEKT. Čeho jsem si skutečně u této masky všimla bylo JISTÉ PROJASNĚNÍ OČNÍHO OKOLÍ. Nevím, čím to je že až nyní, dost možná, proto že to bylo již mé čtvrté balení, které jsem vypoužívala. Každopádně jisté projasnění, které je více než žádoucí a přínosné jsem skutečně zaznamenala. K tomu skvělé ochlazení, zmírní drobné otoku a opuchlá místa. Báječné nejen - letní osvěžení.


 OPĚT MOHU VŘELE DOPORUČIT, a již mám v lednici dvě další balení, protože mě tyto masky baví, i přes to, že já plátýnkové masky prakticky vůbec nepoužívám. Ale, s těmito se dá normálně fungovat, nikam nepadají, nestékají a nehýbou se, i když s nimi pracuji u NTB. Což já velmi, velmi ocením. 

A jaké osvěžní jsi pro letošní léto používala/používáš Ty? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





8 komentářů:

  1. Milá Eri,
    tuším si ma navnadila na tieto očné masky. Zatiaľ som žiadnu nikdy neskúšala, tak asi sa po ne zastavím (keď budem mobilná), ha, ha. Vyzerajú skvele.
    V lete si rada dávam na tvár plátky vychladenej uhorky, aj na oči :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, okurky na oči jsou nejlepší, navíc my máme takový "rodinný" zvyk, dávat si při krájení okurky, odkrojek patky na čelo, chladí taky skvěle a ještě srandovněji člověk potom vypadá. Přeji krásný den a snad brzy balíček dorazí. ♥

      Vymazat
  2. Masky vypadají dobře a obaly jsou lákavé. Na vyzkoušení nemám moc odvahu. Mám citlivé oční okolí a trochu se očních masek bojím. Ale díky za recenze. Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, velký, velký relax je to, zvláště pak, jak byly ty vedra a na otoky zabírají. Přeji krásný den z Vysočiny. ☺

      Vymazat
  3. Já jsem zatím měla jen ty polštářky s magnolií (ty byly docela fajn), ale mám koupené ještě dvoje, každé jiné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, mají nově i s bílou a mléčnou čokoládou..., už jedny mám doma : ))

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, mně přijde, že to je fakt dobrý tak na ten otok nebo když někdo trpí právě na ty migrény. Daleko funkčnější mi přijde pravidelně používat oční krém. Já sice používám teprve své první balení, ale jsem moc spokojená a nemůžu si vynachválit kofeinový od The Inkey List.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, asi ano, tyto nebudou té kys. hyaluronové obsahovat příliš, jiné ze Sephory, jsou prý vážně účinné. Já oční krém - jsme se nikdy nestaly kamarády, bohužel. Ale je to příjemné osvěžení, to mě na tom baví. ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...