středa 12. října 2022

#Recenze - Mini Star paletka Natasha Denona

 

,

AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou středu, a vítám Tě u recenze mé nyní velmi oblíbené paletky očních stínů. No vlastně všechny mé produkty značky NATASHA DENONA jsou pro mne velmi oblíbené, čili jsem věděla, do čeho jdu, když jsem si ji objednávala. 


Paletka je z e-shopu Sephory, v kamenné prodejně nebyla k dispo, tak jsem je objednala a vyzvedla přímo v Palladiu. Když zmiňuji je a tak tím myslím obě dvě, jelikož jsem jednu brala i Hani, díky které jsem si ji také objednala. Byla v akci a vyšla na cca 450,- Kč, což je na tak skvělou kvalitu očních stínů, naprosto fantastické. 


Je to tedy MINI STAR paletka, která má dva matné stíny a tři třpytivé, nebo spíš to jsou až slisované pigmenty, které se nejlépe nanášejí prstem. 


Štětcem to jde také, ale doporučuji použít nějaký plochý, syntetický. Já vlastním M74, což je štětec, který jistě znáte, ale také je naprosto k tomu určený. Inu Petra moc dobře veděla, jaké štětce vytváří.
 Jinak sadu štětců mám od podzimu 2014 a stále drží. Snad jen dva pouští chlupy, ale mám sadu komplet. Podlehla jsem a pořídila si ji hned na začátku svého blogování. Nyní je to i taková nostalgická záležitost. 



Kdo by se chtěl více dozvědět o štětcích, tak jsem dala proklik ZDE. 👍


Stíny jsou velmi dobře pigmentované, matné nani nepráší, jdou dobře nanášet, skvěle se rozmazávají, dají se bez problému navrstvit a mě na očním víčku, vydrží úplně v pohodě celou pracovní dobu. Vážně, naprosto parádní výdrž. 



Samozřejmě i složení velmi chválím, nejvíce se mi líbí krajní = horní terakotová, kterou nanesu tenkým štětcem na tužkou udělanou linku na horním očním víčku a vážně, skutečně mi vydrží držet krásně celý den. Bez obtiskávání, mazání se, stíny se nikam neztrácí a drží naprosto parádně. 


Řekla bych, že je to skvěle složená paletka i pro začátečníky, jelikož vyšší pigmentace lze snadno rozmazat, pokud byste měli těžší ruku. Složení je krásné, ideální na běžné denní nošení, díky svému minimalistickému obalu a zbytečného plastu, aplikátoru či zrcátka je velmi praktická, skladná a rozhodně si umím představit, že bych s ní cestovala. 


Paletka obsahuje pět stínů, kdy v každé pánvičce je 0,8g produktu, což je pro mne naprosto dostačující a nepotřebuji stíny o 3g a více gramech. 
ZA MNE JE TO NAPROSTO SKVĚLÁ INVESTICE, ÚŽASNÁ KVALITA STÍNŮ A VELMI ZDAŘILÉ SLOŽENÍ. To je prosím pěkně takto MNI STAR PALETTE od Natasha Denona. 

Ano, samé supelativy, ale já jsem prostě maximálně spokojená a nebýt Hani, tak tuto paletku nemám. Takže díky moc. ☺

A co ty a značka Natasha Denona? Máš nějaké produkty, nebo uvažuješ o něčem, nebo Tě nechává být naprosto klidnou? 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




2 komentáře:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...