úterý 18. října 2022

#Recenze - Tesori d'Oriente Ayurveda + L'ODAÏTÈS ČISTÍCÍ A ODLIČOVACÍ OLEJ


AHOJ,AHOJ,

přeji hezké úterý, a moc Tě vítám u dnešního článku. U dnešní recenze, která je také taková speciálnější, jelikož začnu produktem, který sám o sobě nění ničím výjimečný, je to taky sprchový ge. Ovšem od značky Tesori d'Oriente, kterou zkouším poprvé. 
 
Vím, že tato značka je populární, dá se minmo jiné pořídit i na e-shopu DrogerieZDE, kde já jsem ji snad zaregistrovala poprvé. Ale, já ji vyhrála v giveaway u Sabči na IG. No a toto je prní produkt, který zatím zkouším, testuji i když, výhru jsem dostala snad hned začátkem roku, nebo i koncem minulého. Prostě si je šetřím a říkala jsem si, že jsou to vůně těžší, které se budou lépe hodit na zimu. No prostě celá já. 

Věřím a troufnu si tvrdit, že jsem jedna z posledních, která zkouší Tesori a jajich úžasnou řadu Ayurveda. Šmajda velmi tyto produkty vychvaluje, zláště pak aviváže. 



Něco málo o samotné značce: 

Kosmetika Tesori d’Oriente je dokonalý smyslový zážitek pro vaše tělo i mysl. Kosmetické přípravky jsou doplněné o okouzlující smyslné vůně, které jsou vyrobeny z unikátních ingrediencí. Právě vůně propůjčují kosmetice Tesori d’Oriente jedinečnost a orientální krásu.

Značka Tesori d’Oriente obsahuje kompletní nabídku kosmetických přípravků určených ke každodenním relaxačním rituálům. Tyto rituály vás odpoutají od stresu všedních dní a navodí celkovou pohodu, tělesnou i duševní rovnováhou.

Příběh vůně

Rituál harmonie se zrodil před 5 000 lety v Indii a je jednou z nejkomplexnějších zdravotních procedur založených na hledání vnitřní rovnováhy, která je základním prvkem pro dosažení krásy a pohody přirozenou cestou.

Samotná vůně, nebo řada, která obsahuje ještě tělový sprej, pěnu do koupele a snad i aviváž. 

Dřevito-ambrová vůně rozjasněná živými tóny sladkého pomeranče a pikantního červeného pepře, umocněná sametovým základem z kosatce, cedrového dřeva a pačuli je obohacená o směs esenciálních olejů s uklidňujícími a energizujícími účinky. 

Složení vůně

Vůně Tesori d'Oriente Ayurveda se otevírá živými tóny sladkého pomeranče a svěžího citronu. Poté k sobě vztáhne pozornost aroma pikantního červeného pepře, pudrově květinové tóny kosatce snoubící se s příjemně nasládlým aroma ylang-ylang. Základ vůně je umocněn sametovým aroma cedrového dřeva, intenzivně dřevitými tóny peruánského balzámu, vetiveru a hřejivé ambry.

Balení je standardního objemu a to 250ml, kdy se dá sehnat na různých e-shopech okolo 69-85,- Kč, co jsem se dívala. Já jej, jen opakuji vyhrála v soutěži u Sabči. 

Obal je takový, že si jej snad ani nelze nevšimnout. Což je jistě účel, který funguje. Řekla bych, že dobře vystihuje a koresponduje se samotnou vůní. Vůně i  ve sprchovém gelu je skuteně smyslná, dřevitá, plná, teplá a sladce lehká. Pane jo, já se normálně lepším v popisu vůní, jen se obávám, aby to dávalo i vám smysl, abych vystihla myšlenku a popisem přenesla vůni na papír. ♥

Krém, je to vlastně takový sprchový krém, který dobře pění, nevysušuje, mou pokožku nijak nedráždí, dělá co má a ke všemu nádhervně voní. 
+ Praktický závěs v imitaci řetízku, je jakýmsi symbolem sprchových gelů. Mě to příliš praktické nepřijde, nebo já sprchový gel nikam nezavěsím, čili nevyužiji a je to pro mne spíš nadbytečný plastový prvek, který není nijak extra dobře zpracovaný, ale to je pouze můj pohled. 


Balení krásné, vůně smyslná, podmanivá až orientální, dobré mycí vlastnosti, vlastně za pár korun. Myslela jsem si, myslně, jak se ukázalo, že tato kosmetika se pohybuje tak jednou dráž. 


Cenově jsme např. u tohoto sprcháče dokonce s cenou níž než Dermacol a přitom, mě osobně konzistencí, balením a hlavně vůní, která je naprosto top na tomto produktu vyhouje více a určitě bych jej upřednostnila. 


Ještě mám dva produkty této značky. Olejový sprchový gel a tělový parfém. 

Jsem moc ráda, že konečně jsem vyzkoušela tuto kosmetiku a zrovinka řadu Ayureda, která mi neskutečně sedne. 


ČISTÍCÍ A ODLIČOVACÍ BLAHODÁRNÝ OLEJ


Značku Lodaites jsem měla možnost vyzkoušet již ve dvou minicestovních setech, o kterých jsem psala samostatnou recenzi, také to byly produkty skin care. Tento odličovací olej je v plném balení a dostala jsem ho od Lucky Šmajky, když jsem vyhrála u ní na kanále obří giveaway. 
Odličovacích olejů jsem vyzkoušela celkem málo, ve srovnání s klasickými odličovači na oči/pleť. 


Vím, že tento olej je chválený, pro své blahodárné čisté složení a účinky, co se týká hýčkání samotné pokožky. Inu, je tomu tak. Oleje stačí nanést skutečně tři kapky, jemně promasírovat mezi prsty a poté krouživými pohyby nanést na pleť. Klidně vč. očí, je jemný, šetrný, nedráždivý. Ale troufnu si říct, že odlíčí 100%, alespoň tedy mé líčení. 



Poradí si hladce s výraznějším líčením, voděodolnou řasenkou či dlouhotrvající rtěnkou. To vše za pomocí pár tahů odlíčí z obličeje. Na to, že je to olejíček, tak není mastný. Neucpává póry, nezamastí pokožku ani nevytvoří žádný nepříjemný = těžký film. Jelikož se používá na navlhčenou pokožku, nebo ho lze přímo smísit s pár kapkami vody v dlaních, čili si na pleť nanášíte EMULZI. Emulze je jemná, příjemná a velmi, velmi účinná. Tady bych se nebála ani použít příměr, že funguje, jako takový "Arabelin" prsten. 


Snadno a rychle, během pár vteřin odlíčí, smyje a dokonale odstraní všechen můj make-up. Pokožku mám hebkou, vyživenou a vláčnou. No co více si přát. Navíc jeho velká výhoda je, že je to takový 3v1, protože jím odličuji celé své líčení. 
Je parádní, bohužel jeho kvalitám odpovídá i cena. I když si to vezmu, kolik např. stojí Clinique odličující pasta, se kterou já mám obdobně dobré zkušenosti, vyjde to vlastně stejně. 

Mé balení je velké, nebo klasické o objemu 100 ml a na Wonderful vyjde na 899,- Kč.

Přesný popis produktu:

Pro odstranění make-upu a zvláčnění pleti během jediného kroku.

Středomořský olivovník patří mezi mimořádně odolné rostliny a je známý pro blahodárné účinky na zdraví i pleť, proto je právě olivový olej součástí olejového odličujícího séra. Čistící a odličovací olej změní rutinu odstranění make-upu na oblíbený rituál. V kombinaci s olejem z datle pouštní odstraňuje všechny stopy make-upu a nečistot při zachování přirozené vlhkosti pokožky. Po použití je pleť čistá, jasná a hebká 
bez pocitu mastnoty = čistí + odličuje + hydratuje



Aktivní ingredience: olivový olej/ důkladné čištění, hydratace
olej z datle pouštní/ odstranění nečistot, ochrana pokožky
Vitamín E/ antioxidant, proti stárnutí pleti


Olej je vhodný pro všechny typy pleti.

POUŽITÍ: 
Malé množství oleje zahřejte v dlaních a naneste na předem navlhčenou pleť.
Jemně masírujte krouživými pohyby pokožku obličeje a krku, aby se uvolnily veškeré nečistoty a make-up.
Zbytky oleje odstraňte navlhčeným a teplým bavlněným ručníkem.

Ano, to potvrzuji, přesně tímto způsobem se odličuji a funguje SKVĚLE. 


Ano, tento produkt mohu sama za sebe JEN A JEN DOPORUČIT, dokonce bych jej použila na citlivou, mastnou či aknotickou pokožku, jelikož je šetrný a neucpává póry. Naopak by mohl podrážděné pokožce pomoci k obnově. 

Lodaites má SKVĚLÉ produkty a tento je jedním z nich. Vím, že bych si toto plné balení pořídila znovu, a také si jej pořídím, ovšem až ho dopotřebuji. Díky svým vysokým a spolehlivým účinkům téměř z lahvičky nic neubylo. Stačí nanést tři kapky, abych se zbavila všeho, co na obličeji nechci mít..., tím nyní myslím líčidla, protože kdyby takto fungoval, okamžitě si nechám vyretušovat své obří vrásky na čele. ✌


Jak je u mne již takovým pravidlem, tak málo kdy nějaký produkt nedoporučím. Není to tím, že by mi vše tak skvěle vyhovovalo a sedlo, ale prostě negativní recenze nejsou třeba, alespoň za mě ne. Ve spotřebovancích se o něm zmíním, že mým potřebám nesedl, ne že je vyloženě ten produkt sám o sobě špatný. 
Něco mi sedne víc, něco zase méně. A nebo díky recenzím, doporučením a výhrám v giveaway, se kterými se letos roztrhl pytel, mohu vyzkoušet různé produkty. 

ZA MNE OBA TYTO DVA PRODUKTY DOPORUČUJI. Kdo by rád více poznal značku Lodaites, tak navštivte e-shop, IG a nebo jejich kamenný obchod nedaleko Arbesova nám. na P5. Najdete tam mého milého a oblíbeného YTBera MilanoStyle. 



Ano, to jsem celá já, dlouhý závěr, plno omáčky okolo, ovšem na dané věci nic nemění, že děkuji za přečtení této recenze a budu moc ráda, za Tvé momentální odličovací tipy. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



7 komentářů:

  1. Ahoj Eri, to ráda slyším, že ti sprcháč sedí. Mě odrazují právě ty výrazné vůně, spíš v té aviváži to snesu než takhle v tělové kosmetice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, na aviváž se teprve chystám, ale taky nastane ten správný čas. ☺☺ Krásný den měj

      Vymazat
  2. Eriko, poslední, kdo zkouší sprcháč Tesori určitě nejsi - to budu já. Měla jsem ho v nějakém boxu a ještě čeká na svou příležitost. Stejně jako tobě mi přišel vhodnější spíš do podzimních nebo zimních dnů. Tak se těším, že mi taky sedne
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Používám odličovací olej od Y.R. a jsem moc spokojena. Mám citlivou pleť kolem očí a olej mi žádnou neplechu nedělá. Od té druhé značky jsem měla nějakou vůni a byla na mě dost silná. Přeji krásné dny)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, o tom oleji jsem slyšela na YTB, ale trochu mě "odrazuje" ta cena. Jsem ráda, že jsi spokojená. Přeji krásný den. ♥

      Vymazat
  4. Já mám sprcháč od Tesori doma taky - měla jsem ho v nějakém boxu a schovala jsem si pro právě na chladnější období, protože mi přišlo, že se k němu vůní hodí. Takže ho brzo vytáhnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, ještě mám sprchový olej, taky jsem si jej právě šetřila pro zimní období, tak plánuji ho brzy vytáhnout. Měj krásný den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...