čtvrtek 10. listopadu 2022

#Eucerin - Anti-Pigment Sérum s duálním účinkem


AHOJ,AHOJ,
přeji krásný večer, a moc Tě vítám u dnešní recenze. Značku Eucerin a její řadu Anti-pigment jsem dostala k testování, díky projektu / agentuře TRND, za což jsem moc ráda a děkuji. 

Již jsem psala jednu recenzi, na pleťové krémy, s denním SPF a noční verzí, ale toto bych řekla, dle svých slov je speciální péče. Sérum jsem testovala a zkoušela poctivě a mohu říct, že jej mám nyní spotřebovanou větší polovinu. 
Líbí se mi balení, zpracování samotné lahvičky a zmíním tady, pár prvních reakcí mých známých a kolegyň, když jsem je obdarovala testovacími mini balení, kdy jsem opakovaně slyšela "je taková luxusní značka". Péče jim byla příjemná, a byly spokojené. 
Ale zpět k samotnému séru. Séra jako taková používám již min dva roky, je to má neodmyslitelná součást skincare. 
Toto sérum není žádnou přímo novinkou na trhu, již tady existuje a úspěšně se prodává, jen se jedná o inovované balení = jednokomorové. Nemám zkušenost s předchozí vezrí, ale zřejmě technologové vědí, proč k této inovaci a změně přistoupili. 
Sérum, jako takové je extra příjemné, středně hutné konzistence, přitom lehoučké jako pírko. Pleť zanechá sametově - sametovou, jemnou a díky obsahu kyseliny hyaluronové. Právě kys. hyaluronová zanechá mou pleť vypnutější a působí fresh dojmem. 
Sérum nanáším pravidelně před denní, ale i noční péči, čili 2x denně. Pleť po cca týdnu používání působí viditelně projasněně a prozářeně. Zbavila se takové té povadlosti a šedi, která poslední dny prostupovala mým myšlením. 
Ne ale vážně. Zaznamenala jsem a TO MOHU POTRVRDIT, PROJASNĚNĚJŠÍ A PROZÁŘENĚJŠÍ pleť, která navíc BYLA JE A PŮSOBÍ SJEDNOCENĚJŠÍM DOJMEM. Redukce drobného začervenání je znatelná, což mě rozhodně přesvědčilo, že toto SÉRUM FUNGUJE. 
Sérum je příjemné, rychle se vstřebává a naprosto nádherně voní, voní luxusně, jako nějaký parfém. Mě vůvě vyhovuje a nijak mě nedráždí, ovšem věřím, že ne každý parfemovanou kosmetiku preferuje, či snáší, ale zatím jsem se nesetkala s tím, aby někdo měl jinou reakci. 

Samotný popis produktu:

Eucerin Anti-Pigment Sérum s duálním účinkem
Sérum s dvojitým účinkem obsahuje thiamidol a kyselinu hyaluronovou
Účinně redukuje pigmentové skvrny a brání jejich opakovanému výskytu

Sérum s dvojitým účinkem obsahuje thiamidol a koncentrovanou kyselinu hyaluronovou pro sjednocený tón a zářivý vzhled pleti. Nyní v jednokomorovém balení se stejnou ověřenou účinností.

Vlastnosti
rychle se vstřebává
jemná parfemace
nezanechává mastný film
lehká konzistence

Eucerin Anti-Pigment Sérum s duálním účinkem kombinuje dvě aktivní ingredience, které účinkují různými způsoby:Thiamidol: účinná a patentovaná složka, která cíleně řeší příčinu vzniku hyperpigmentace. Klinické testy prokázaly, že redukuje hyperpigmentaci a při pravidelném používání brání jejímu opakovanému výskytu. Patentovaný značkou Eucerin v Německu.
Koncentrovaná kyselina hyaluronová: jedna z vlastních nejúčinnějších hydratačních látek pomáhá pleti přitahovat a zadržovat hydrataci.


30 ml balení se pohybuje v rozmezí 960-810,- Kč, opět dle akce.


Znáš produkty Anti-pigment? Pokud jsi dostala také na testování, tak mě moc zajímá právě Tvá zkušenost. A séra používáš, případně jak často? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉






2 komentáře:

  1. Zajímavý produkt. Mně už dlouho trnd k testování nic nenabídlo :(

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum má skutečně viditelné projasňující účinky, nejen u mé pleti, ale kamarádka si jej velmi pochvaluje, která trpí dlouho na pigmentové nerovnosti. Navíc je velmi příjemné. ☺ Stáni, přeji krásný víkend.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...