středa 9. listopadu 2022

#Recenze - Dr. Müller + Max Factor


AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou středu, a moc Tě vítám u dnešního příspěvku. Tím je dojitá recenze, skin care a make-upu a to přímo od maskéru světových hvězd, nebo jako zní sloban Max Factor. 
Začnu skin care. Tento krém, jehož hutnějšího bráchu v podání masti jsem již spotřebovala a oba jsem si pořídila v lékárně dr. Max u nás, ale jedná se o značku privátky Dr. Müller na doporučení PLH. Ona má také suchou a stárnoucí pleť, čili jsem dala na ni a snad hned ten týden, co jsem u ni na YTB zahlédla recenzi si šla produkty pořídit. 
Je to takový ten "lékárenský" krém, který právě proto mám tolik ráda, pro jeho specifickou vůni, lehkou parfemaci. Při každé aplikaci se mi vybaví pocit čistoty a účinky krému se hned zdvojnásobí. 
Balení je plastové, v tubičce, která obsahuje 30ml produktu, kdy jsem na jaře, nebo tomu bylo ještě v zimě platila okolo 90,- Kč. Což je super cena, na to, jak moc příjemný, hydratační a ochranný, tento krém je. 

No a teď jsem prozradila prakticky vše, co krém dělá a jaký je. 
Má bílou barvu, středně hutnou, spíš jemnější konzistenci, která vůbec neucpává póry, hodí se jak na den, tak na noc, pod make-up, ani v oblasti okolo očí mě nedráždil. Abych docílila větší míry hydratace, jako měla např. ta varianta předešlá = mast, která je vážně skvělá pro mou suchou pleť, ale na zimu,  dá se tento krém v pohodě a snadno navrstvit, jen co sneseš. Co snese Tvá pleť. 


Krém skutečně skvěle hydratuje, chrání, jestli zmínuje projevy stárnutí to nevím, potvrdit nemohu, u mě to snad ani nejde zastavit jinak, než botoxem, či jiným zásahem. 
Každopádně krém je plný panthenolu a vitaminu E, podle kterého také nese název. 

Vhodný prakticky pro všechny typy pleti, nebála bych se jej použít ani na mastnou, jelikož má v sobě právě hojivé složky. Ba dokonce ani citlivá pokožka by se ho nemusela zaleknout. 

Já si jej dávám hlavně tedy na den, po pravdě dávám dvě vrstvy, abych měla dostatečně velký pocit, hydratované pleti a to o ne ovšem denně, používám sérum s kys. hyaluronovou, záleží jak kdy a také v jakém zrovna rozpoložení a men. cyklu se nacházím. 
 
Za mne ROZHODNĚ VELKÉ ANO, mohu doporučit. Krém vyživí, ochrání a je moc příjemný!!! 
A máme tady make-up filmových hvězd. Toto je letošní novinka, lehčího make-upu s rozjasňujícím efektem, přesně to, co já potřebuji a co hledám. Asi i proto mi sedne. Našla jsem v balíčku u Šmajdy. 👍 Ta holka prostě ví, co mi poslat. 
Max Factor Miracle Pure skin - improving foundation s 24h efektem hydratace. Obsahuje SPF 30, což je skvělé, kyselinu hyaluronovou a vitamin C, čili projasní a udrží hydrataci v pokožce, která dodá větší pocitu komfortu a také mladistvější vyhlazenější look. 
Jooo, tento MAKEUP JE SKVĚLEJ. Jak na léto, tak na jaro, zimu či právě nyní na podzim. Já báze pramálo používám, takže ani pod tento jsem žádnou nepoužila, není to potřeba. 
Má spíš jemnější texturu, nižší krytí, ale zase dodává okamžitý jozjasňující efekt, který je wau. Je super, mě se líbí na mé pleti tento styl líčení i přes to, že trochu vynikne textura pokožky a někdy i póry. Ale celkově líčení vypadá mladistvěji a já se v něm cítím velmi dobře. 
Nedoporučila bych jej však na mastnou či aknozní pleť, to ne. Spíš na normální až sušší, právě jako mám já. Jediné, co je potřeba, jej trochu zapudrovat v oblasti očí, aby se mi neobtiskávala řasenka, to podporuje, ale všechny produkty s projasńujícím účinkem. 
Pro letošní rok je to další TOPKA, kterou jsem díky Šmajdě mohla objevit a ozkoušet. Druhý make-up, který jsem objevila, který bych si pořídila znovu a oba jsou z drogérie. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





6 komentářů:

  1. Tvoje recenze se vždy hodí. Díky za ně. Měj krásné podzimní dny Eri:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, Ty žádná zkrášlovadla nepotřebuješ přeci 🤗🙏❤. Ale jo, makeup je skvěle projasňující a hydratační.

      Vymazat
  2. Já znám od Dr. Mullera jen čaje :). Jinak mi krém svým balení připomíná modrou Indulonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, je to krém dosti podobný i svými blahodárnými účinky Induloně. Je super hydratační a taková basic péče bych řekla. Měj krásný víkend. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, to jsou fajn tipy. Já budu brzy asi právě, co se týče skincare a krémů muset doplnit zásoby a něco objednat :-D Max Factor mě kdysi oslovil ze vzorku, ale při ceně 349 Kč když jsem byla ještě na škole se mi protočily panenky a teď už nevím jaký ten ze jejich druhů to byl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, bohužel tomu tak je, i Max Factor můj milovaný Stick make-up stojí přes 280,- Kč. Hrůza....

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...