sobota 26. listopadu 2022

#New Wishlist autumn 2022

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný první adventní víkend,  a vítám Tě u dnešního článku

 


Poléne je značka kabelek a nejen kabelek, která je nyní dosti oblíbená, známá a i já jsem se o ní dozvěděla z IG a YTB. Líbí se mi jednoduchý a přitom precizně propracovaný styl. 

Nejvíce se se mi líbí klasické varianty do ruky, např. v zelené barvě. Ale Prada stále vede, ta má své stálé prvenství....♥♥♥


Budu pokračovat kabelkou, která mi doslova padla do oka až koncem léta. Zdroj inspirace, opět YTB. 
Jedná se o menší kabelku, ležerního stylu s prvky sportovní elegance. Jedná se prosím pěkně o Hermes Constance.



Tento oficiální popis se mi mi velmi líbí...: Je to taška, která je zároveň nadčasová, ztělesnění elegance v pohybu, Constance, která se předává z matky na dceru. 
Zrození Constance

Constance ve francouzštině znamená stálost, jinými slovy vytrvalost, důvěryhodnost a věrnost sobě samému
Je to městská taška s klidně sportovním duchem, praktická a ležérní taška pro ženy se sebevědomým krokem; zkrátka taška své doby, doby, v níž je možné všechno. 

Ovšem ta cena....

Lisa Eldrige je makeup artist, který rezonuje světem kosmetiky. Její rtěnky jsou již nyní ikonické a dost často vyprodané. Ne, že bych vyloženě po nějaké rtěnce prahla, ale kdybych měla možnost a dostala se k této značce, snadněji, bez objednávání, tak bych si i přes cenu 26 GBP nějakou pořídila. 

Další britská záležitost, značka o které jsem původně celkem "pochybovala", trochu na mě její prezentace působila nevěrohodně. Ovšem díky recenzím a YTB věřím, že její skin care je skutečně účinná. Medik8, vitamin C či retinolové sérum, by bylo pro mou povadlou pleť velkým dárkem. 
Řada TRINITY od proslulé klenotnické značky, která má své zastoupení na rohu Staroměstského nám. a Pařížské ulice mě zaujala natolik, že jsem pozměnila názor a trochu poupravila své přání. 

Když náramek, tak ne ten s textilními šňůrkami, celokovový, celozlatý, nebo pozlacená varianta je krásná, jemná a není tak prvoplánová a nepřitahuje pozornost. 

Ovšem, co je pro mne mnohem víc, líbí se mi vlastně již 15 let, je prsten, který je provedený ze tří kruhů, držících pospolu. Proto Trinity, ale to je asi zřejmé. Dokonce jsem variantu ve stříbrném provedení, no name značky dostala od kamarádky ke svým 25tým narozeninám, právě ho mám na prstu. 
Tento prsten je opravdu krásný, líbí se mi kombinace tří druhů zlata, je něžný, přitom výrazný a naprosto se hodí ke každé příležitosti. Žádné kameny, žádné zdobné gravírování, pouze čisté propojení kruhů. Jemný nápis Cartier, by mi nevadil. Tento prsten je MUST HAVE, na který bych si možná i mohla sama našetřit, ovšem šperky by se "měly" darovat. Asi je jasné, proč jsem tak dlouho žádný nedostala. Naposledy od táty náramek Teddy. 
******
Co se týká oblečení, tak krom norkového kožichu, ano, stále se mi tento přežitek líbí a klidně bych jej nosila, si myslím, že bych velmi unosila a využila nestárnoucí a nesmrtelný 3/4 kabátek Trenčkot. pořízeno 

TRENCH CHOAT - TRENČKOT


Jelikož mě béžová barva nesluší, nebo spíš se v ní já sama necítím, tak bych ten klasický nechtěla. Volila bych střih polodlouhý, dvouřadový, pásek vše bych zachovala, ale barevně bych se pustila do vínové, námořnicky modré či zelené. 

Odkud se vlastně trench coat vzal? Odpovědí jsou dvě módní značky - Aquascutum a Burberry.


Aquascutum - začali vyrábět pláště pro armádní důstojníky v Krymské válce, no a dají se dohleda i informace o tzv. Hooligans, což mě okamžitě asocivalo Druhou světovou válku a značku Hubo Boss. 



Ale i Burberry, který je monžá známější pro trenčkoty jde o to stejné, o nepromokavou tkaninu, která ovládla celé britské impérium. 


Dovolená...

Asi kamkoli bych se najednou vypravila, bylo by mě krásně. 
Ale ráda bych se podívala do Říma, Madridu ..., když pominu metropole, ovšem také mě láká díky všudypřítomným fotkám  Maroko. Celkem snadná a dostupná dovolená. Ovšem nějaký Skandinávský trip, nezní taky vůbec špatně. 
Botox, to stále trvá, to je jasné, dost možná by se nějaký další zákrok přidal, když to stále tak odkládám. 
Botky, přímo této značky Asics jsem si pořídila ve Fashion Areně Štěrboholy, na doporučení M., který vybral parametry a já si pouze vybrala, mezi dvěma variantami. No a vzala jsem si tu nižší řadu, ne kvůli ceně, to výjimečně ne, ale prostě mi na noze seděly lépe. Jsou skvělé. 


ASICS boty - KOUPENO - POŘÍZENO
ASICS boty - KOUPENO - POŘÍZENO



No a vybavení na běhání. Vestu, nové topánky, všelijaké topy či legíny s praktickými mini kapsičkami. 



Tak to bylo zase vyčerpávající, možná bych to mohla brát jako motivaci, která by mi dala progres, který bych potřebovala jako sůl, jelikož se nyní přináším v hrozném útlumu a stagnaci. 

Ale moc Ti děkuji za čas, který jsi strávila u tohoto článku. 

Jaký by byl, nebo je Tvůj wish list??

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




6 komentářů:

  1. Eriko, já vlastně žádné přání nemám :). Snad jen pár cestovatelských snů (Island, Norsko, Gruzie...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že největší přání a štěstí jsou pro mě, ty nemateriální. ☺♥ Ale ty se špatně "fotí". 🤣

      Vymazat
  2. Eri, máš krásná přání....tak ať ti třeba Ježíšek nějaké splní)))) budu upřímná, že by mě Řím taky lákal. Byla jsem tam několikrát a ráda se tam stále vracím.
    Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, loni ne, naposledy, co si pamatuji .. ☺♥, hodně jsi mě tím nalákala. Snít je tak trochu moje doména.. ☺. Krásný den.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já většinou na wishlist dávám to, co je pro mě reálné v dohlednu splnit :-D Dělá mi pak dobře vidět ty přání ubývat, ale kdybych měla myslet ve větší našlo by se nemálo cestovatelských snů a z designerských věcí pak Dior J´Adore parfém, ten už chci bezmála tři roky, ale je prostě drahej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi a Jadore je nová verze...👍🙃🎁. Přeji ať se nám sny plní,protože snění je tolik krásné a rozhodně si jej nenechám jen tak vzít. Krásný den měj. 😻

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...