pátek 4. listopadu 2022

#Recenze- Loreal Elseve Dream long


AHOJ, AHOJ

přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u mého nového článku, u nové recenze. 

Hned na začátek poznamenám, že tato maska na vlasy není vůbec špatná, ale čekala jsem od ni rozhodně víc. Na to, že stojí min. jednou tolik, co masky např. od Cien nebo mého oblíbeného Kallosu, tak jsem trochu i zklamaná. 



Mé vlasy prostě víc zatíží, než by bylo žádoucí, jsou splihlé, matné a jako by ani nebyly umyté. Přitom jsem masku řádně vymývala, zkoušela jsem dát běžné množství no mou délku, větší, menší, oplachovat krátce, rychle. Ne vždy stejný efekt. Vlasy matné, těžké zatížené a vzhled se mi vůbec nezamlouval. 
Jinak maska konzistencí, jemnou a příjemnou vůní je fajn. Dobře se nanáší, ulpí na vlasech, nikam nestéká, ALE PROSTĚ S MÝMI VLASY SI NEROZUMÍ. 

Skutečně masky od Cienu, zvláště pak ta, co mám v Třebíči s arganovým olejem mi udělá mnohem hezčí vlasy, objem i bez foukání. 

Nevím, jestli je to mými vlasy, pražskou vodou na Letné, nebo tím, že ji používám samostatně. Nemám k tomu Elseve šampon. Nevím, čím to, ale takto si službu masky nepředstavuji. 

Balení 300ml mám téměř dopotřebované, to zase ne, že bych masku vzala a vyhodila, ale příliš nadšená z ni tedy nejsem, což mě vede k závěru, že si ji rozhodně znovu nepořídím. Nevím, mám pocit, že mi to dělala již jedna Elseve maska, z tmavě fialové řady. Vlasy byly prostě příliš zatížené. 
Maska je určena pro dlouhé vlasy, poškozené, ulámané konce, vysušené, no prostě přesně to, co mám já. I proto jsem si ji pořídila. 
Když jsem se na to, co mi maska dělá ptala mé kadeřnice, tak i ona jasně řekla, že ne, takto se produkt na vlasy chovat nemá, protože i ona mi samozřejmě dává všemožnou výživu, vč. masky a niky nemám vlasy takto až nepříjemně obalené. 
No škoda, mě prostě tento produkt NESEDL,NEVYHOVUJE MI, přitom je to dost populární a oblíbená řada. Zajímala by mě Tvá zkušenost. 

Určitě nyní začnu používat jiný produkt, buď to můj oblíbený Kallos a nebo právě Cien, který mám v zásobě. 
Kneipp je značka od které mám vyzkoušené soli do koupele, nyní mám i skvělou pěnu do koupele, která vykouzlí skutečně úžasný wellness u vás doma. No tento produkt jsem dostala, nebo si ho mohla vybrat jako dárek k nákupu na jednom e-shopu, kam jsem pořizovala pracovní vybavení. No a po pravdě by mě nenapadlo, že na nějaký takový produkt budu psát recenzi. 

Nyní jsem ve fázi, kdy se snažím běhat, co to jen jde. Koňskou mast jsem již spotřebovala a proto přišel na řadu tento krasavec. Jedná se tedy o CHLADIVÝ GEL S ARNIKOU A KOSODŘEVINOU. Arnika je rostlina, kterou já si pamatuji z dětství, měli jsme ji na zahrádce a přirovnala bych ji k Aloe Vera, takové blahodárné účinky má. 


Gel je to čirý, je ho v balení 200 ml, krásně mintově voní a skvěle chladí. Doporučím řádně si po aplikaci umýt ruce. 
Mažu si jím klasicky lýtka a stehna po běhání, kdy nanesu bud to před běžným tělovým krémem, nebo klidně i po jeho aplikaci, je to celkem jedno, spíš je to jak kdy, jak mi to vyjde. 


Gel je spíš jemnější konzistence, takže aplikace musí být rychlejší. Nanesu vždy menší množství do dlaně a rozetřu prvně dolní částí těla a zbytkem, co zůstane namažu ramena, trapézy a horní paže v oblasti tricepsů. Bohatě mi menší množství vystačí na mou kompletní - regenerační péči. A nejen po běhání, někdy si namažu tříslo, které mě nyní trápí, docela slušně uleví a uvolní. 


Gel tedy krom extraktu z Arniky obsahuje i olej kosodřeviny a pantenol, který je velmi šetrný a blahodárný k pokožce. Ano, gel je to mintové a chladivé nejen vůně, ale i účinku. Po nanesení cca 1-2 min. pocítím příjemné štipkání, skutečný chlad a občas se mi stane, že pokožka mi zčervená, jak produkt reaguje. 👍


Gel mi opravu trochu uleví od napnutí svalů, od lehké bolesti pomůže, rozhodně krásně prokrví. Rozhodně to je NEJLEPŠÍ PŘÍPRAVEK NA UVOLNĚNÍ SVALŮ a prokrvení, co jsem vyzkoušela. A to jsem měla již dvě Koňské masti, nějakou hřejivou kaštanovou mast, Alpa gel. Tento je prostě NEJLEPŠÍ, MÁ NEJVÝRAZNĚJŠÍ A NEJÚČINĚJŠÍ EFEKT, pro mé tělo, svaly. Ne, nedráždí pokožku, nevysušuje, dobře se vstřebává a i aplikuje. 
Tak moc mi vyhovuje, že mám doma již pořízené druhé balení, až mi toto dojde, pro případ, že se tříslo umoudří a já se opět rozběhám. 🏃‍♀️😊

A mě by zajímalo, jestli používáš nějaké podobné přípravky s chladivým, nebo naopak hřejivým účinkem. Za doporučení budu moc ráda, zvláště pak nyní se bude hodit ten hřejivý účinek. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Eriko, já mám podobné problémy s bezoplachovou maskou od Garnieru - taky mám pocit, že mi zatěžuje vlasy. Přičítám to té bezopachovosti ... Nicméně určitě si ji nepořídím znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska tedy zklamala, budu asi nyní věrná Cien, nebo Kallosu. Krásný večer. 👍

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, mi celá tahle snově dlouhá řada :-D vůbec nesedla, dráždila mi šíleně pokožku hlavy. Z mastí na zatuhlé svaly mám doma Thermolku hřejivou s výtažky z konopí, ale pálí jako čert takže jí mažu až když je fakt ouvej než jako nějakou regenerační péči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, mě moc vyhovuje, ale nyní jedu v Traumaplant masti 👍🤯. Protože mám natržené úpony.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...