čtvrtek 3. listopadu 2022

#Oblíbenci za devátý měsíc - SEPTEMBER 2022


AHOJ,AHOJ, 

přeji Ti krásný dnešní den a vítám Tě u mého článku, s oblíbenými produkty za měsíc září. Píšu ho tak nějak už od začátku měsíce, ale pořádně jsem k tomu dostala, sedla v polovině. Nějak nemám "náladu" na psaní, ne že by nebyl čas, protože čas na běhání, spánek a shopping si najdu. Mám nyní období stagnace a chybí mi elán a progres. Njn, není vždy posvícení a nic není stále zalité sluncem. 


Super dva růžové produkty od Balea zde mám. 
Tělovou emulzi s vůní růže, která naštěstí není příliš znát, ale voní mi dračí ovoce, vyhovuje konzistence a mám ho prakticky již spotřebované. 


Dračí ovoce podruhé, nyní v pleťové masce, která je světle růžová, voní sladce, kokos příliš necítím a je fajn. Hlavně mě baví ten obal, takový hravý, letní, mi vždy tak trochu zvedne náladu. I proto ji tentokrát mám. Opět, mám již asi třetí balení. 

Ingredients Store niche, nevím který bych si vybrala, ale nejvíce mě asi bavily vůně ANOTHER 13, což je velmi, velmi silná, plná a košatá vůně, pro "dospělou" ženu=muže. Báječná. 




No a úplně jsem vypotřebovala Erotikon, ten mi chválili hodně v práci a tajné složení vůně k desetiletému výročí 07 2017. Tato vůně je podmanivá, taková středně intenzivní, ale neskutečně dlouho vydrží, to jednak, rozvoní se do plné intenzity na těle, prostě v kontaktu s teplem a baví mě neskutečně moc. Na to, že se jedná o vzorky, tak mi drží velmi, velmi dlouho a to jimi tentokrát nešetřím. Ze setu sedmi vůní má dvě - vlastně tři M. u sebe.

Natasha Denona - paletka očních stínů MINI PALETTE STAR, jsem pořídila díky Hani za krásnou cenu a je báječná. Třpytky jsou slisované pigmenty, matné se skvěle rozmazávají a dohromady, tvoří perfektní líčení. Nejvíc mě asi baví ta modro, duochromatická, která není vůbec tak výrazná, dělám si jím bud to linku na tužku a nebo lehce ztmavím záhyb oka. 

Samozřejmě běh, ten mě bavil, naplňoval, pomáhal s úzkostmi, které od začátku září, nechtějí opustit mou hlavu, duši a trápí mě převelice. 


Hodně mě bavily i mé nové sportovní podprsenky, nosila jsem je i ve volném čase, jsou mega pohodlné a příjemné. 

Ochladilo se a přišel zase čas na mé milované asijské jídlo PHO BO. 

Skin care zde ještě, jen okrajově zmíním a tím je SUPER SÉRUM - KRÉMÍK - emulze s VITAMINEM C, který mi dělal velkou službu. Projasnil a neskutečně moc mě baví ta jeho přejemná textura. 





Víc ze mě asi nevypadne moji milí. Září bylo fajn, byly volby vlastně, to musím zmínit. 


A po jakých produktech jsi nejčastěji sahala Ty?? : ))




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, z tvého výběru mě zaujal produkt od The Inkey List a paletka od Natashy Denony. Já teď nejčastěji sahám po jílové masce Mask of Magnaminty z Lushe nebo plátýnkových Garnier, mám pleť v tom špatném stavu a tohle mi opravdu pomáhá. Pho bych chtěla letos vyzkoušet, docela mě to láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, Lush má skvělé masky, nejenom tuto. Vždy jsem byla se skincare spokojená. Dobrý výběr. ☺♥

      Vymazat
  2. Eri, ty jsi tak akční, že tě ten splín musí rychle opustit. Moc ti to přeji. Paletka je moc pěkná a parfémy mě zaujaly už v tom samostatném příspěvku o nich. Měj se hezky a díky za virtuální návštěvy u mě))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, děkuji Ti za slova chvály, ale nejsou vůbec na místě. Měsíc neběhám = natržené úpony, zase jsem to přetáhla, chjo. Nyní mě ale zaměstnává docela něco jiného. Viz můj IG. Na blogu o tom bude více později. ☺♥

      Vymazat
  3. Eriko, mne zaujala ta paletka - pěkné barvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, paletku jsem používala i v říjnu, nějak jsem si ji velmi, velmi oblíbila, ale ještě nemám sepsáno lautr nic. uff. Krásný pátek přeji. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...