úterý 29. listopadu 2022

# ShoppingTime No. 61



AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý, a vítám tě u mého článku s dalšími nákupy. 
Začnu spolupráci a to dalším projektem agentury TRND, kdy jsem dostala na testování modrou aviváž Silan. Tuto aviváž asi netřeba představovat, je prostě ikonická, pro praní, svěžest a měkkost vypraného prádla. Navíc je to až taková nostalgie, jelikož tento produkt je na našem trhnu velmi dlouho. Ovšem, nyní s inovacemi. 
Dostala jsem za hlídání Izouška tyto čokoládová vajíčka, která byla neskutečně moc dobrá, kam se hrabe Kinder..., luxusní. Sáček padl za týden. Mooooc děkuji. 
V Levných potravinách jsem ulovila veganské Knödl na gril, nebo na pánev či do trouby, jak jsem je připravovala já. Jak na pánvi, to jsou takové více křupavé a asi chutnější. 
Nikdy jsem tento polotovar neviděla, ale jelikož jsem nedávno měla veganské burgry, tak jsem neváhala a sáhla i této variantě, která je vlastně takovou pšeničnou alternativou. 
Mě chutnaly, byly dobré, zasytily a pokud bych je zase viděla, brala bych je. Je to taková rychlovka, která sice asi úplně ne každého nadchne, ale já mám takovéto "divno" jídla ráda. 
Byla jsem nakonec i v DMku, dopajdala jsem tam s bolavým tříslem. Šla jsem tam primárně pro Balea masky z letní limitky Kokos&Pitaya, které jsem také úspěšně ulovila. 
Dokonce téměř na poslední chvíli, jelikož byly již ve slevovém stojanu a vyřazeny z běžné nabídky. Dvě jsem hned posílala na Slovensko Aďce. 
Sobě jsem si vzala také dvě masky a to vanilkovou, která je z podzimní limitky a cokoli je s retinolem, mě prostě zajímá. Takže maska s retinolem, kterou jsem ještě nezkoušela mi nemohla chybět.
Nechala jsem se nalákat YTB a podívala se na nové produkty Balea, které obsahují aktivní látky. Příště jistě kouknu na něco s AHA a BHA kyselinkami, ovšem brala jsem sérum s retinolem. 
Sérum s kolagenem a retinolem, je určeno pro stárnoucí pleť 45+ se sklonem k tvorbě vrásek. Přesně to, co já mám a co potřebuji. 
Nenašla jsem, jaké množství retinolu obsahuje, však tato řada je chválená. Lahvička, balení je pěkné, praktické, ale zatím jsem sérum nezkoušela. Cena za sérum o objemu 30ml se pohybuje okolo 145-160,- Kč. 
Kontryhel, opět jsem si pořídila tento bylinkový čaj, který mi jednak chutná a přijde mi, že PMS opravdu zmírnil. ☺
No a když jsem se dopajdala naproti do Lidlu, tady v Košířích, udělala jsem menší/větší nákup. 
Bio hovězí mleté maso, ze kterého jsem uvařila alá špagety Bolognesse, margarín, protože jsem si koupila velkou Šumavu, můj oblíbený sýr Limburger, tortily, nealko pivko a 3v1 kafčo. No takový miš maš nákup. 




Vindaloo, když jsem tuto omáčku, leč se jedná o polotovar jsem hned brala, pro M., který si toto jídlo dával v indické restauraci. Steaková omáčka sice v Barbecue  příchuti je pro mě a těstoviny Franz Josef si občas pořídím. Vše bylo ve slevě, cca týden po expiraci. Omáčky vyšly na 15Kč/ks. No nekupteto. 

Dál jsem pořídila žampionovou polévku Knorr za 8Kč, kterou jsem použila jako doladění omáčky. Aphrodesia vonné tyčinky jsem s úsměvem sobě daným předala M. , slánka se hodí do jakékoli domácnosti, ale tuto si plánuji vzít do práce. Nakonec úplně běžná záležitost, jako je lopatka se smetáčkem, ale L. v Košířích trochu chyběla. : )
No a objevila jsem již kalendáře pro rok 2023, S kočičkami pro můj home work a maličkatý, týdenní, také do bytu do Prahy. 
A tímto bych mé týdenní nákupy zakončila. 
Moc děkuji za to, že jsi článek dočetla až sem. 
Na oplátku mě zajímá, co jsi si pořídila ty? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Sérum s retinolem Balea jsem ještě neměla, ale jejich hyaluronové sérum nebo sérum s niacinamidem jsou úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem v listopadu spíš dostávala, než kupovala (slavím v listopadu poněkud podivně svátek), ale pár kosmetických kousků a svíčky jsem taky pořídila

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tak to přeji všechno nejlepší 🎁👍.

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákupy, kalendář je boží :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. Eri, přeji krásný adventní čas. Momentálně vůbec po obchodech nechodím. Jen jsem po internetu dokupovala předplatné časopisů pro babičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, já taky nestíhám nic, kromě supermarketu. Dárky žádné neplánuji, tedy mám asi dvě maličkosti. Vůbec letos svátky bych pro sebe "zrušila". Měj krásný víkend. pa ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...