pátek 2. prosince 2022

Povedená Balea ..

 
AHOJ, AHOJ,
moc Tě vítám u dnešního článku, který bude takovou dvojitou Balea recenzí. 

Oba produkty jsou bohužel ale z limitované edice a je mi hloupé na vlastně psát recenzi, když si nejsem jistá, že se dají ještě sehnat. Ale Balea mívá dosti podobné produkty, jen v jiných tématických limitovaných edicích, proto mi např. i jejich peelingy a tělové emulze prakticky vždy sedí. 

Gel na holení má naprosto skvělou konzistenci, která je lehce hutnější, nebo spíš pevnější, nikam nestéká, nevysušuje pokožku, např. na holení nohou značka ideální. 

Vytvoří snadno hutnější pěnu, která jde dobře nanést a moc krásně voní. Voní mi jako nějaký parfémovaný produkt od Avonu. Velmi příjemná vůně, která ovšem není nijak vlezlá. 
Tento gel je tedy z letní Summer edice. Balení je krásné, pastelové, decentní. Lahvička o objemu 200ml mi vydržela velmi dlouho a díky skvělým vlastnostem jsem si pořídila gel znovu. 
Prakticky bez gelu na holení si žiletku do ruky neberu, jsem s ním tak spokojená a vůně je mi příjemná, že po něm sahám automaticky. 
Jsem na začátku druhého balení a stále mě ta vůně a jemnost baví. 
Z této letní limitky jsem ani jiný produkt nekupovala, očichala jsem snad tělovou emulzi, ale ta mi příliš nevoněla. Za mne je to asi jeden z nejlepších pomocníků na hladké oholení. 
Druhý produkt je také z letní limitky s názvem Sweet Paradise. Obal je velmi hravý, přitom ne řvavý a připomíná mi prázdniny. 
Balení je praktické, produkt lze aplikovat snadno, tuba je o objemu 200ml. Oba produkty jsou veganské a toto balení s peelingem neobsahuje mikroplasty, což je nyní velmi populární téma a trend, což je jen dobře. Protože planetu máme jen jednu!
Peeling s jemnými částečkami, který má krémovou barvu s perleťovým nádechem mi voní po broskvích, nebo nektarinkách. Velmi příjemná a svěží vůně. 
Jemné částečky šetrně obrousí pokožku, nepodráždí, rychle se rozpouští a přitom nevysušuje. Dobře si poradí např. se zbytky samoopalováku, který sem tam ještě použiji. 
Příjemná vůně, střední konzistence mi také vyhovuje. Ale hlavně jemné abrazivní částečky, které velmi dobře odstraní nežádoucí suché částečky. Pokožku zanechá hebkou, jemnou, nevysušenou. 
Prostě další moc fajn produkt, který mě oslovil a jsem za něj ráda. Tuto limitku si myslím, že jsem pořídila na začátku léta, takže ta asi již k dostání jen tak nebude, ale gel na holení jsem ještě zahlédla. 
A uzavřu to asi tím, že oba produkty mi moc sedí, gel na holení tak, že mám již druhé balení a s peelingem jsem velmi spokojená. Vlastně nemám, co bych vytkla. 

A co ty a limitky? Měla jsi nějaký produkt právě z těchto letních? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




6 komentářů:

  1. Peeling vypadá zajímavě, já mám teď tedy nějaký, co jsem dostala k nákupu na YR, ale pak bych po Balee mohla sáhnout.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR peelingy jsou moc fajn, zvláště pak jejich limtky, ale asi bych si je nyní neobjednala. ☺

      Vymazat
  2. Ten gel na holení právě používám. Klasika, kterou kupuji pořád dokola, jen vždy měním parfemace, podle toho, jaká limitka je právě v nabídce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, já mám zrovna načatou pěnu ze zimní limitky a musím souhlasit. Balea má skvěle funkční produkty na holení. Sprchové peelingy mě moc nevzaly mám radši hrubší.

    OdpovědětVymazat
  4. Vidíš, zimní verze by mi neměla uniknout 🙃😉🙏.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...