pondělí 26. prosince 2022

#ShoppingTime No. 66

AHOJ,AHOJ,
přeji hezký, druhý svátek vánoční, a moc Tě vítám u pokračujících nákupů, kdy rovnou začnu vlastně dárkem. Jelikož kapslový kávovar Tchibo Cafissimo jsem dostala od kamaráda, se slovy že ho již nevyužije. No tak na to říkám, tak jo, beru prakticky všechno. 
Rovnou jsem si pořídila i na zkoušku nějaké "neoriginální" kapsle, abych vyzkušela, co mě, případně návštěvě vyhovovat. Tyto se příliš nevydařily, respektive mi nechutnaly = příliš slabé a nevýrazné. 
Kapslí je celá řada, co jsem jen tak letmo zahlédla v Bille, budu muset vyzkoušet a vyladit ty, co mi budou nejvíce vyhovovat. 
V Panny marketu jsem za snad 30,- Kč ulovila tento Sidolux na podlahy ve variantě, kterou mám nejraději a tím je jejich klasika - Universal vůně Marsejského mýdla. 

Barista veganské mléko bylo za dobré peníze v Levných potravinách, proto jsem si říkala, že jej také vyzkouším. 
Klasika, ústní voda, sýry s ušlechtilou plísní Bavaria blue již znám a chutnají mi. Pokud je v LP mají, beru je. 
Naopak, co jsem v LP viděla prvně byl sýr Snack-Wüfel, což byl sýr nakrájený na kostky a dochucený bylinkami. Ano, jak píší, vhodný do salátu. 
Hladlá mouka, na vaření, pomalu mi dochází, káva, ledový čaj. 
Studentská pečeť, tak tu sjem kupovala jako dárek kolegům a kamarádovi, a věnečky zloutkové z Penny jsem si velmi oblíbila. 
Jogurty, sýry, grilovací sýr, ten když v LP mají, beru jej, je moc dobrý a dlouho mi v lednici vydrží. 
Random jsem v Penny Marketu vzala slipové vložky, abych zjistila jaký mají vlastně sortiment drogistického zboží. 

Zcela neplánovaně jsem si pořídila úplně obyčejné balerýnky na takové to běhání do práce a z práce, jelikož mé Högel jsou již celkem nošené a nové jen tak mít nebudu, takže jsem volila levnější alternativu. 

Potom mi padly do oka tyto stříbrno-zlaté náušnice, které jsou v takovém ombré efektu. 
Pak jsem zašla do DMka pro čistič skvrn na bílé prádlo, do Billy pro kávu do práce a vzala jsem si své milované a nejlepší rajčata, co znám a tím jsou ty ve variantě cherry. 
Vše, vč. botiček jsem pořídila v OD Prosek. Boty vyšly na 600,- Kč a náušnice na 125,- Kč, což je supe cena. 
A naprosto a zcela neplánovaně jsem narazila na tady kousek na jednu malou parfumériie, kde po zvažování a promýšlení jsem vzala panskou vůní Paco Rabanne Invictus, což je krásná a pro tuto značku typická vůně. 
Cenu zde raději nebudu uvádět, páč je to, logicky dárek. Normálně mi to zvedlo náladu, že jsem z jisté míry naštvanosti měla hnedle lepší den. Snad dárek udělal radost. 
Takový obyčejný nákup v Penny, mléko, tvaroh byl v akci. Cukr, tatarka, kterou jsem si nakonec nedala. No a nějaké koření jsem vzala. 
No a jelikož mě čeká kolaudace, tak jsem do Penny zaběhla ještě jednou a vzala po chvilce přemýšlení, nějaké pitivo, tedy tím nemyslím ten olivový olej, ten byl v akci a stejně jsem jej potřebovala. 
Fernet Stock jsem nakonec zvolila. Snad bude chutnat. 
Potom Citronového Konrada jsem brala, Hummus ve verzi natural, který je prý naprosto skvělý a krokety, které si chci upéct v troubě. 
Tato karamelová tyčinka s mléčnou čokoládou jsem naprosto skvělá, ale velmi sladká. 
A Hummus, který chválila Monča na YTB, že prý je nejlepší, co ochutnala. Stojí 15,- Kč a pokud mi zachutná, vezmu i další provedení, tedy s Kari a s Chilli. 

Nevím, co mě to napadlo, ale dostala jsem najednou chuť si dát krokety a plánuji si je upéct v troubě. Máš s tím nějakou zkušenost?? 
Mandarinkový kompot, kdy jindy, než v tomto zimním období, že jo. Miluji, je to taková ta době Mikuláše. ☺

Toť by byly mé poslední nákupy, za poslední týden. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Milá Eri, přeji krásný zbytek roku a do toho nového hodně zdraví, pohody a úsměvu na tváři...a taky krásné bydlení v novém. Obdivuji tvé nákupy. Já teď chodím jen čerpat síly do přírody, doma vyjídáme vánoční zásoby)))) Pánská vůně PR je krásná-máme ji doma v koupelně)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, procházky jsou moc fajn, velmi přínosné, jak pro tělo, tak i duši. Mi povídej, právě ráno jsem aplikovala černé uhlí 🤣🙈😻, nejsem zvyklá na takové dobroty. Těším se na další rok s vámi tady na blogu. MOc děkuji za tak báječnou komunitu. 🤗🤗🤗Těším se na Tvé cestovatelské články, tipy a zážitky. HAPPY NEW YEAR....🥳

      Vymazat
  2. Eriko, jako vždycky mne zaujaly sýry a tentokrát ještě i hummus (z Penny jsem ho ještě neměla).
    Přeju pěknou kolaudaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, ty mě zase moc inspiruješ svými čaji a dobrotami z adventních kalendářů, to jsem si rozšířila obzory a přiznám se, že mě to snad bude motivovat zajít sem tam do Rossmanna. Těším se na další rok s vámi tady na blogu. 🤗🤗🤗Těším se na Tvé nové články. HAPPY NEW YEAR....🥳

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, určitě doporučuju koupit originální kapsle do toho Cafisima mají spousty druhů a chuťově nejsou vůbec špatné. My Cafisimo kdysi měli, teď co bydlím u přítele tak tchýně má Dolce Gusto a já mám Dolce Gusto i v krabici nové do budoucího bydlení. A taky nedám na originální kapsle dopustit :-) ač jsou o něco někdy i o dost dražší. Oni taky ne každé nám tam jdou ty neoriginální, dost často se mi stávalo, že tekly a nebo právě nebyly dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, jj ne všechny pasují a pár už jsem jich vyhodila. Dolce Gusto je oblíbené, ale Espresso je top. Krásný a poklidný konec tohoto roku přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...