pátek 23. prosince 2022

#Oblíbenci 10 + 11 / 2022


 AHOJ, AHOJ, 

přeji krásný pátek, poslední před letošními Vánocemi, a moc Tě vítám u dnešního příspěvku s OBLÍBENÝMI produkty za poslední dva měsíce. Jelikož jsem se stěhovala, zabydlovala, v práci panovalo a stále panuje "zběsilé" tempo, tak jsem o to více nestíhala a prakticky používala dva měsíce stejné produkty, proto jsem tento příspěvek pojala takto, double month. 

Krém na ruce v duhových barvách vlajky PRIDE značky Dr. Botanicals byl skvělý. Psala jsem na něj samostatnou recenzi. Hydratační, multifunkční, ale já jsem si z něj udělala krém na ruce. Určitě tato značka stojí za pozornost, pokud se k ní dostanete. Bývá celkem pravidelně v různých beauty boxících. 
Kneipp - relaxační koupelový olej, který mám v plném balení a je to neskutečně moc příjemná vůně. Parfemace skutečného spa, wellness vykouzlí neuvěřitelnou pohodu a zpříjemnou koupel. Prakticky jsem již na dně této lahvičky, ale mám již další balení. Skvělý produkt. 
Max Factor make-up s rozjasňujícím efektem, který skutečně má. Je hydratační, na mastnější pleť bych asi úplně nedoporučila, ale mě velmi sednul. Dá se navrstvit, kryje tak středně a co je super, tak má skutečně ve své nabídce širokou škálu odstínu, jak se studenými, tak oranžovými podtóny. Což je na make-up z drogérie spíš ojedinělé. 

Eucerin sérum z řady Anti-Pigment, báječné sérum, které mi skvěle dopnilo kombo nočního a denního krému. Mohu doporučit, stojí za investici. Rozjasní a vytvoří fresh look. Za mne jednička. 
Toto není snad ani láska těchto dvou měsíců, ale celoživotní styl. Depeche Mode miluji a čím dál tím více. Prostě #blacklove. 🖤
Zima, pošmourno, chladno - nejideálnější čas, dát si mou milovanou polévku Pho bo. Taky opět netřeba komentovat. Objevuje se u mě pravidelně a často. 
Batoh Levis, to byl super kup. Nosím jej ráda a často. Obecně produkty značky Levis mám ráda. Sedí mi a jsou stylové, klasické. 
Traumaplant - krém pro hojení ran, svalů a vhodné na klouby. Mažu si jím pravidelně - min. 2x denně své natržené úpony v pravé noze. Snad se brzy "vyléčí" a budu moci opět začít běhat. 

Megafit, česká značka která dělá skvělé čaje. Ani tento Kontryhelový není výjimkou, ale je skvělý při PMS a celkově v období menstruace jej pravidelně zařazuji k rannímu rituálu. Pomáhá, chutná, mohu vřele doporučit a děkuji své skvělé kolegyni Kátě, že mi jej doporučila. 
Tak a to byly oblíbenci za poslední dva podzimní měsíce. 
A jaké produkty jsi nejčastěji požívala Ty? Co Ti dělalo největší radost? 
Budu moc ráda za Tvé tipy. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉










8 komentářů:

  1. Moc pěkné tipy na produkty a věci, ten batoh je krásný :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, zaujalo mne sérum Eucerin. Mým oblíbencem byla v poslední době pomáda na rty Blistex (ta už bohužel dochází) a fajn je i levandulové tělové mléko od Ryoru (toho mám ještě půl lahve).
    Užij Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, to mi vnuklo, že bych nějaké ty oblíbence mohla taky spíchnout. Ale jen tak okrajově já si oblíbila jílové čistící masky - zlobí mě teďka pleť, tak je střídám s těmi hydratačními. Už jsem spotřebovala Mask of Magnaminty a teď jsem se opřela do Avonu z Mrtvého moře. Pak zázračný kelímek, protože mrazy = suchá pusa. No a z oblečení a doplňků já stále tahám vínový batoh, jak jsem kupovala na podzim od Vuchu.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...