neděle 15. ledna 2023

#ShoppingTime No. 70

AHOJ,AHOJ,
přeji hezkou neděli, a u ničeho jiného Tě nevítám, než u dalších nákupů. Ale zítra vyjde článek #RandomDecember.  Dnes je již polovina ledna, máme po prvním kole prezidentských voleb, tak možná mohou být nákupy lehce neakutální a vánoční dárky jsou rozdány. :))
Do práce jsem pořizovala k novému kávovaru i dovápňovací set, na tento Denkmit jsem četla samé dobré recenze. Sama sypkou směs používám do varné konvice a velká spokojenost. No a tekuté jsme použily, vystačilo na dvoje čištění. Poměr / cena / kvalita = super. Mohu jen doporučit. 


S projektem TRNDagentura jsem byla zařazena i do dalšího projektu, který byl - je o praní prádla. Set obsahoval prací gel Persil Active na barevné, i bílé prádlo a PRACÍ UBROUSKY, které kdo nezná, nepoužívá, ať vyzkouší. 

Sice umíme všichni třídit prádlo, ovšem když použite ubrousek, teprve poté uvidíte, co všechno se na něj nachytá, tak krásně prádlo a pračku "ochrání". Vážně super produkty, které šetří prádlo. 
Opět jsem dostala i testovací vzorky, kdy jsem rozdala a podarovala známé, kamarády, kolegyně, rodiče a bývalou tchýni. Všichni si gel a zvláště pak ubrousky moc pochvalovaly. Asi nejvíc bývalá tchýně, pro kterou byly ubrousky novinkou. 
Vitamíny je třeba doplňovat v jakékoli podobě, nejen v supplementech, což činním každé ráno, tak jsem pravidelně zařadila i to fresh ovoce. 


Nová kytičky, kterou jsem dostala od kamarádky Kačky - Aloe vera mi tak krásně pasovala do interiéru a barev zázvoru, citronu a mandarinky, ze kterých jsem vytvořila svůj domácí Gingershot. 

Kdo nezná, ale jistě všichni, a pokud děláte, tak budu moc ráda za Tvé tipy, jaký způsob přípravy se Ti osvědčil nejvíc. 💪
Já jsem oloupala, omyla, nakrájela citron, větší kus zázvoru a přidala jednu mandarinku. Jelikož nemám odšťavnovač, tak jsem tyto tři ingredience jen rozmixovala. 

Každé ráno si dávám 1/2 čajové lžičky, jako prevenci, skladuji v lednici. Hlídat, rychle spotřebovat, případně se s někým rozdělit, nebo přidávat do čaje. Super štít, proti nachlazení. 

Sýtko na čaj, které mi chybělo, obyčejná slánka a malé hodiny, nebo spíš budík, abych v kuchyni netápala a nehledala mobil. Vše jsem pořídla v místních malých domácích potřebách u malé Billy na Střížkově / Proseku. 

Ještě jednou, má nová, krásná kytička, Aloe vera, o kteoru jsme si Petrem tak trochu řekli a milá Kačka obě vezla od rodičů, když se vlakem vracela do Prahy. Ona je prostě štěstíčko naše... ☀.
Žárovky, netuším jestli zrovinka tento typu doma upotřebím, ale měly je v Penny za 10,- Kč / kus, tak jsem dvě vzala, co kdyby mi přestaly doma nějaké svítit. Ovšem mi nedošlo, že já tady mám asi Ledky, navíc zabudované ve stropě, no uvidím. 
Ovšem Coccolino užiji stoprocentně. Modré, litrové bylo za poloviční cenu, proto jsem jej vzala do zásoby. 

Také jsem v Penny objevila zubní kartáčky, extra soft a soft verzi. Vypadají jako Curaprox, jsou fajn, uvidíme, jak dlouho vydrží. Cenově vyjdou okolo 25,- Kč kus. Brala jsem ještě jeden v černé barvě, do zásoby. 

V Levných potravinách jsem ukořistila dva plísňové sýry, oba kozí, značky Edeka, která se u nás jen tak nedá sehnat. Jedná se o takovou lepší - prémiovou privátku, která je v Německu. Sýry vyšly na 120,- Kč. 

Gel na zuby Kamistad není v lékárnách k sehnání min. 5-6 měsíců, no a světe div se, nevím co mě to na padlo, že zkusím objednávku online z Benu e-shopu, kde jsem jej sehnala úplně v pohodě. Takže jsem vzala hned dva a k tomu v akci mě nalákala nějaká kombinace draslíku + hořčíku. 


Benu lékárnu mám za rohem, stejně tak s Alza boxem, tak objednávky jsou pro mě více než pohodlné. 👍
Do Dmka jsem šla pro barvu na vlasy, nebo přeliv, taková byla má představa. No a jelikož jsem si nechávala vyměnit baterie v hodinkách, což mě vyšlo na 800,- Kč, kdy se mi trochu protočily panenky, ale odkládala jsem to téměř rok. Proto jsem si v DMku potřebovala něčím udělat radost. 

Vzala jsem dvě Balea pleťové masky s čokoládou a granátovým jablkem, které jsou v zimní limitce a jednu hned poslala na Slovensko, milé Aďce. 

Ryze praktické záležitosti, jako houbičky na nádobí a rukavice, abych neměla pořád ruce jako struhadlo. 
Ústní vodu Dontodent kupuji pravidelně a jsem s ní spokojená. Proto jsem do zásoby vzala i tuto zelenou antibakteriální verzi. 
Plus jsem se podívala po sprcháčích, kdy jsem objevila tento rozkošný Happy Winter ze zimní limitky. 🌲

A jako poslední si nechám Melírovací set Réelle, což mě moc mile překvapilo, že v DMku se dá sehnat produkt, přímo na melírování. Balení vyšlo cca na 100,- Kč, značku vůbec, ale vůbec neznám a domnívám se, že se jedná o privátku DMka. Barvy či přelivy si vůbec nekupuji, tak netuším, co se v drogérii nabízí. Set obsahuje melírovací čepici, no uvidím, jak to provedu, každopádně vám dám vědět. ♥👼🏻
Luna - produkt značky Alpa, což je vlasová voda s výtažkem z Lopuchu, která je vhodná proti vypadávání vlasů, což je problém, který mě nyní extra trápí. Doporučuje ho i Verča z Verulife, která má krásné, bohaté a zdravé vlasy. Začala jsem aplikovat dle návodu a uvidím. Přijde mi ale, že produkt vůbec neubývá. 

Zakončím dnešní příspěvek potravinami, ale těmi, které nekupuji pravidelně. Spíš jsou to takové "specialitky", které jsem se rozhodla sem zařadit. 
Tikka Masala - indické jídlo, respektive nějaký polotovar ve sklenici, kdy se přidá jen maso, uvaří rýže, a jídlo bude hotové. Plus jsem podruhé vzala lehce pikantní zeleninovou omáčku, která se hodí ke krevetám či zelenině. 

Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla. 


Moc děkuji za to, že jsi článek dočetla a dostala se až sem, na jeho konec. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. ♥ 

------------------------------------------


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eriko, kromě kozích sýrů mne zaujaly i zubní kartáčky. Soft a extra soft se mi občas hůř shánějí, tak příště kouknu do Penny - nechodím do ní pravidleně, ale nemám ji daleko.. Ústní vodu Dontodent jsem nedávno dopotřebovala a taky jsem byla spokojená. Máš na projekty s trnd v poslední době štěstí - mě už nevybrali na nic skoro dva roky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, kartáček z Penny se osvědčil, již mám další v zásobě. Velmi milé překvapení tu a tam v Penny objevím. : ) Trnd je moc fajn, letos - loni mi přálo, ale vlastně i se soutěžemi, když to tak vezmu. Hezký den přeji. : )

      Vymazat
  2. Od značky Balea jen sprcháče. Jinak mi od ní nevyhovuje vůbec nic. Takové nákupy do domácnosti mám nejraději. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. No je pravda, že napře. z loňské zimní limitky jsem byla více nadšená. : ) Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já mám ubrousky doma ze Superboxu a ještě ani jednou se mi na něj nic nechytlo, takže mě to přijde úplně zbytečný. Modrý Cocolino mám taky zrovna doma a to pořádný zásoby, mamka se se mnou podělila o litr a půl z jejího pětilitrového kanystru. Sprcháč od Baley jsem u nás neviděla vůbec s tímto motivem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, tak je vidět, že pereš správně, na rozdíl ode mě, to umíš. Já tedy ubrousky využívám hojně. ☺

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...